Şimdi Ara

Yaş 26 sadece bir kez öpüştüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O da zaten nasıl oldu bende şaşırmıştım 19 yaşındaydım. Onun dışında hiç seks yapmadım. En son bi kıza çıkma teklifi ettim çok kötü Refuse etmese bile "hayatta olmaz" arkadaşım bile zor olursun dedi.evet beyler bunlar hep gerçek ne yazık ki. Söyleyin intihar çözüm değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendini niye şartlıyorsun ki sonra yoldan geçenlere möl möl bakıyorsunuz, her kızı obje olarak görmekten vazgeçin... hormonları kontrol etmeyi bilmezsen kız akradaş bulma şansın çok zor..Kendine dikkat edeceksin giyim,kuşam olarak daha sonra arkadaş çevren olması gerekiyor yoksa nasıl bulacaksın ki internetten önüne gelen herkes kızlara yavşıyor, onlarında bi yeri kalkıyor ama reelde işler öyle değil arkadaş ortamını kurarsın yeni kişilerle sohbet edersin ilgi alanına filan girersin işte daha sonra kız sana belli eder zaten selektör yakar yada olumsuz olarak başka bişi der durumu az cok anlarsın
  • KavunluDondurmaa kullanıcısına yanıt
    arkadaş çevresinden patlıyoruz bee.

daha doğrusu arkadaş çevresi yine okulda falan öyle böyle oluyor ama yeni kişilerle tanışma kısmı yok
  • 28 yaşım, 2 kere deneyimim oldu. Tabii parayla. Dahası da gelecek muhtemelen.

Yukarıdaki arkadaş doğru demiş. Bak mesela benim bir kızdan beklediğim bellidir. Niyet baştan belli zaten. Bunun haricinde ben pasaklı adamımdır. Giyimime kuşamıma da çoook nadiren özen gösteririm. İçime kapanığım, kimseyle sohbetim olmaz. Donanım Haber dışında kimseyle iletişim kurmuyorum desem yeridir. Hiç arkadaşım yok, evet. Akrabalarla da görüşmüyorum. Zaten az akrabam var. Annem var, bir onsuz yapamam. O da kendi halinde. Bir de kardeşim var ama bazı zamanlar tek çocuk olduğumu söyleyesim bile geliyor. (Sorduklarında)

Benim olamaz mesela. Sen de eksikliklerini düzelt, böylece olur. En azından bir sohbetin olmuş, ben sohbet etmeye gayret bile göstermem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Brzenk J kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu arkadaş benim gelecekteki halim. Bu aralar vaziyet onu gösteriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoelroc

Öyle düşünmene gerek yok. Benim ruh sağlığım da kötü durumda. Öyle ki sürekli ve harıl harıl psikolojik/psikiyatrik tedavilere rağmen bir verim alamadığımı söyleyebilirim, sadece internet ortamında daha az taşkınlık yapıyorum, yapacaksam da risk almıyorum genelde. Ha yine bir şeyler olursa bilemem. Bunun haricinde ilaçlarımı SGK ile yazdıran 100 TL'lik (Ayda) bir psikiyatristim var. Ne çok para gidiyor artık, ne de ilaçlarımdan oluyorum. O kadar gittik gittik de bir şey değişmedi. Kiloma her şeyi bağlayanlar var ama kilo verince de değişmeyebilirim, orasını biledim şimdj ama değişmeme olasılığım var. 39 BMI miktarım var.

Yani olay sende bitiyor. Ben denemedim bile. 2 ayak üstü konuşma teklifim oldu, o kadar. Dahası gelmedi bile.

• 20-0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yine senin teklifin olmuş, psikiyatriste gidecek paran olmuş, kiloların var(eğer hastalıktan değilse tabi) demek ki iyi de yemek yiyorsun. Ben de yok hiçbiri,0,nada,zit. Şimdi düşündim de sen benim gelecekteki halim olamazsın. Ben daha beter bi halde olabilirim büyük ihtimal.

• quote:

Yine senin teklifin olmuş, psikiyatriste gidecek paran olmuş, kiloların var(eğer hastalıktan değilse tabi) demek ki iyi de yemek yiyorsun. Ben de yok hiçbiri,0,nada,zit. Şimdi düşündim de sen benim gelecekteki halim olamazsın. Ben daha beter bi halde olabilirim büyük ihtimal.
    Valla Mal İnsan'ın bile ileride iyi yerlere geleceğini düşünüyorum ben. Bu konularda kötümser olamam. Mal İnsan iyi biri gerçi, oradan kazanıyor. Senin hakkında da kötü düşünmüyorum nedense. Çok nadiren insanların geleceği hakkında kötü düşünürüm, en çok da kendi hakkımda tabii.

Param var, orası zaten tek artı gibi. Onun haricinde fazla bir artım yok. Umurumda da değil.

Nolacak benim bu halim hiç bilmiyorum be kayra. Ölemiyom da.

• quote:

nickten yola çıkarak bu arkadaş kayra diyorum
  • Freakk F kullanıcısına yanıt
    Kime diyon? Ne diyon knk?

• enoelroc kullanıcısına yanıt
    yazdığını değiştirmişsin neyse sen de tanıyormuşsun zaten, yok bişey devam et bro
  • Freakk F kullanıcısına yanıt
    Hacım hafif şizoluk var mı? Ya da dikkat çekmeye mi çalışıyorsun?

• ilk postumdaki alıntıyı yoktan mı ürettim birader, yazını değiştirmişsin benim yazdığım anlamsız kaldı o yüzden, boş boş konuşma uza hadi
    Parayla olan olaya ilişkimi diyorsunuz lan, yazık lan size mideniz nasıl kaldırıyor kadın orda para için işini yapıyor zevk almıyor enayi gibi para ödüyorsunuz sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Parayla olan olaya ilişkimi diyorsunuz lan, yazık lan size mideniz nasıl kaldırıyor kadın orda para için işini yapıyor zevk almıyor enayi gibi para ödüyorsunuz sadece.
    Valla bayağı bayağı ilişki diyorum. Ben ilkinde çok para vermedim ve berbat denebilirdi. İkincisinde bayağı para verdim ve off off lolita geldi lolita. Arkasının yanaklarını sıkmak, boynuna kapanmak, öpmek, sonra da gel gitlerin başlaması sıcak vücudunun sana temas etmesi. Çok güzeldi. Anlatırken bile kötü oldum. Kadın çok güzeldi yalnız. Rüya gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Diyelimki bir adam var evlenmek istemiyor, cinsellik ihtiyacını giderebileceği kimseyi de bulamıyor.
    Ölene kadar bakir mi kalsın ? Çok yanlış bir düşünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Brzenk

28 yaşım, 2 kere deneyimim oldu. Tabii parayla. Dahası da gelecek muhtemelen.

Yukarıdaki arkadaş doğru demiş. Bak mesela benim bir kızdan beklediğim bellidir. Niyet baştan belli zaten. Bunun haricinde ben pasaklı adamımdır. Giyimime kuşamıma da çoook nadiren özen gösteririm. İçime kapanığım, kimseyle sohbetim olmaz. Donanım Haber dışında kimseyle iletişim kurmuyorum desem yeridir. Hiç arkadaşım yok, evet. Akrabalarla da görüşmüyorum. Zaten az akrabam var. Annem var, bir onsuz yapamam. O da kendi halinde. Bir de kardeşim var ama bazı zamanlar tek çocuk olduğumu söyleyesim bile geliyor. (Sorduklarında)

Benim olamaz mesela. Sen de eksikliklerini düzelt, böylece olur. En azından bir sohbetin olmuş, ben sohbet etmeye gayret bile göstermem.
    Artık kadınlara kaç para teklif ettiysen seni bile kabul etmişler

• Kalabalık yapma kardeş daha beterleri var. Sen yine öpüşmüşsün bir şeyler yaşamışsın. Biz ne yapalım

Hem tipinde kötü değilmiş. Boşuna hayıflanıyosun 1 tanesi olmadı diye karamsarlığa gerek yok şansın yüksek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 23 Şubat 2019; 4:21:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.