Şimdi Ara

Yaş 19 yüzme bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzme kursuna gitmeyi düşünüyorum sıfırdan başlayacağım.Ayda 12 saat kurs veriliyormuş.Aylık 100tl.12 saat az değil mi?Bide 12 saat için 100tl çok değil mi?

Düzeltme: Ayda 12 saat olacakmış.Ben 20 saat olur diye bekliyordum? 1 ayda ne kadar öğrenebilirim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 24 Ağustos 2013; 16:37:20 >

• Up
  • Belediye havuzu yada baraja git 100tl yüzme kursu için çok
    Edit:kapadokyaya gidiyorum 4 saat yolculuğa 40 tl çok değil mi söylesem yolu uzatır mi şöför?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 24 Ağustos 2013; 16:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzme kurslar bahane. Git denize kendini suya at, öğrenirsin.

• Kursa gitme git denize öğrenirsin zaten zor değil
  • 12 saatte 2 stil ogrendim bence iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Belediye havuzu yada baraja git 100tl yüzme kursu için çok

Baraj mı Olimpik havuz var bi tane.Bildiğim kadarıyla şehirde 1 yer daha var ama o da aynı fiyat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vucudun uygunsa ve beceriklı isen 1 ayda öğrenirsin. fiyat uygun bence. ben de 1 ay kursa gittim ama ayağımdaki kasların baglari sanırım biraz kısa ya da esnek değil. bu sebeple sadece ayakla iyi yüzemiyorum. ben 21 yaşında gitmistim. senin yaşın çok da geç değil bence

• Suya paralel durmaya çalış. Panik yapma zaten yüzdüğünü fark ediceksin.
  • 100 Tl yi bana ver 6 saatte phelps gibi ögretirim yüzmeyi
  • Kursa gitme git denize öğrenirsin öğrenemezsen boğulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Yüzme kurslar bahane. Git denize kendini suya at, öğrenirsin.

Hatta şöyle açıklarda bi yerde atsın ki yüzmekten başka çaresi olmasın
  • temelini bildikten sonra kendin öğrenirsin aslında. gerçekten öğrendikten sonra ben bunumu beceremiyordum diyeceksin. kursa git. kursun olmadığı günler 10 tl falandır zaten havuza git kendin öğrenmeye çalış

EDİT: vücut şekilleriyle veya kiloyla alakası yok herkes yüzebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PENDRAG0N -- 24 Ağustos 2013; 16:45:29 >
  • ben 10 lira verip 5-6 Saat'te havuzda rahat rahat yüzüyüdum ne 100 tl si.
  • Aksaray da yaşıyorum.Deniz buraya otobüsle 6-7 saat mesafede Daha önce çok denedim ama öğrenilmiyor öyle.Babam falan öğretmeye çalıştı çok berbattı.Bana öyle yapamam gibi geliyor.
  • Bende 17 . Geçen kış gittim hiç bir şry öğrenemedim . Sadece ben değil kimse birşey öğrenemedi . İmkanın varsa özel hoca tut.

• Kulacları seri seri atma, uzun ve derin at
  • öğren ya da öl felsefesiyle iskeleye git ve atla . Ordaki 10 yaşındaki çocukları atlarken görünce kendinden utanır atlarsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Bende 17 . Geçen kış gittim hiç bir şry öğrenemedim . Sadece ben değil kimse birşey öğrenemedi . İmkanın varsa özel hoca tut.

Teke tek 100tl zaten.Grup için olanı 30tl
  • Ben denizde tek başıma öğrendim püf noktaları panik yapma panik yaptıkça batarsın rahat bırak kendini ayaklarını çırp kulaç at yüzersin zaten kendiliğinden
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.