Şimdi Ara

Yaş 19 Ama Hala Sivilce Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık lise 1 den beri bu illetle uğraşıyorum tavsiyesi olan var mı ?

• 1. su iç

2. dermatolojist'e git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umaril

1. su iç

2. dermatolojist'e git

3 senedir günde 3-4.5 litre arası su içiyorum, aynı şekilde beslenmeme de oldukça dikkat ediyorum. bir keresinde özel hastanede cildiyeye gitmiştim fakat krem ile hap verip yollamışlardı. pekte faydasını göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yumurtacık

quote:

Orijinalden alıntı: Umaril

1. su iç

2. dermatolojist'e git

3 senedir günde 3-4.5 litre arası su içiyorum, aynı şekilde beslenmeme de oldukça dikkat ediyorum. bir keresinde özel hastanede cildiyeye gitmiştim fakat krem ile hap verip yollamışlardı. pekte faydasını göremedim.

bir daha doktora git, verilen krem ve hapın adını söyle. sıkıntını söyle, su içtiğini falan söyle elbet ki çaresini bulur doktor.
  • genetik bişey annen babanda uzun yıllar çıkmışsa sende de çıkar yatmadan önce ve sabah dove ile yüzünü yıka yağlanmamasinı sağla azaltabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA2342E8 -- 10 Aralık 2017; 19:21:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnburak

genetik bişey annen babanda uzun yıllar çıkmışsa sende de çıkar yatmadan önce ve sabah dove ile yüzünü yıka yağlanmamasinı sağla azaltabilirsin

gerçektende dediğiniz gibi, abimlerde ve babamda da aynı şekilde gençlik yıllarında çıkıyormuş. yatmadan önce ve kalkınca sabunla yüzümü yıkıyorum ama yinede çıkmaya devam ediyor.
  • Harbiden genetikle alakalı bu iş.Ben bu konuda acayip şanslıyım.Alnımda, bazen de tekte tükte yüzümde çıkar.Bazıları var surat köstebek girmiş bahçe gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 10 Aralık 2017; 19:34:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overkahan

Harbiden genetikle alakalı bu iş.Ben bu konuda acayip şanslıyım.Alnımda bazen de tekte tükte yüzümde çıkar.Bazıları var surat köstebek girmiş bahçe gibi.

aslında şu an eskisine nazaran daha az sivilcem var ama izler duruyor
  • her sabah 3 tatlı kaşığı sirke iç.

• quote:

Orijinalden alıntı: irarel

her sabah 3 tatlı kaşığı sirke iç.

her sabah limonlu yeşil çay içiyorum, onun yerine geçer mi ?
  • Sıkıntı yapma bir de. Sıkıntı yüzünden benim de çıktı.

Niye sıkıntı yaptım bu kadar hala şaşırıyorum kendime.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Sıkıntı yapma bir de. Sıkıntı yüzünden benim de çıktı.

Niye sıkıntı yaptım bu kadar hala şaşırıyorum kendime.

bende yapmamaya çalışıyorum ama öyle bi an geliyo ki nedensizce çok büyütüyorum sivilce sorununu.
  • Ben sivilceyi sıkıntı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Genel olarak sıkıntı yapmayın. Geçen hafta küçük bir olayı sıkıntı yaptım diye sivilce çıktı. 19 sene sonra çıktı şansıma.

Sivilceyi sıkıntı yapmayın. Her gün yüzünüzü Dove sabun ile yıkayın bir de. Baktınız düzelme yok. Doktora gidin. İlaç tedavisi şart olabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 22 yaşındayım bende deçıkıyor stress ve beslenme kaynaklı oluyor daha çok ama ergenlik sivilcesi gibi değil tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Ben sivilceyi sıkıntı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Genel olarak sıkıntı yapmayın. Geçen hafta küçük bir olayı sıkıntı yaptım diye sivilce çıktı. 19 sene sonra çıktı şansıma.

Sivilceyi sıkıntı yapmayın. Her gün yüzünüzü Dove sabun ile yıkayın bir de. Baktınız düzelme yok. Doktora gidin. İlaç tedavisi şart olabiliyor.

doktora gitmeyi düşünebilirim teşekkürler

• hiç denemedim hocam ama ben sirke kullandığımda geçmişti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.