Şimdi Ara

Yarıyıl Tatilinde Kıbrıs Planı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yarı yıl tatilinde kıbrıs'a tek gideceğim ama biraz utangaçlık var birde ilk defa gideceğim neleri tavsiye edersiniz , otel , restorant vb yerler için ayrtıca uçak bileti haricinde 1.500 TL bütçe ayırdım yeter mi ?



  • Neden utanıyosun , 1500 tl kaç gün kalacagına ve ne yapacagına baglı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison16 -- 23 Kasım 2017; 21:4:29 >
  • single oda fiyatı, DBL da kişi başı fiyatından daha pahalı olacaktır.

    Mesela; X hotel DBL da kişi fiyat gecelik: 100 TL / Single oda fiyatı: 150 TL

    Kıbrıs'ta yüksek sezon, düşük sezon ayırımı yoktur çünkü Kıbrıs 4 mevsim turizmi yaşadığı için hep yüksek sezondadır. Dahası maliyeti arttıran şey uçak biletidir, zira uçak biletinde ne kadar erkenden alırsan o kadar boş olur. Ama sömestre dönemi için uçaklar şimdiden yarı doluluk oranına ulaşmış durumda. Kabaca bir tabirle 19 Ocak - 5 Şubat tarihleri arasında İstanbul-ercan uçuşlarında 375 TL / kendi şehrim olduğu için yazıyorum İzmir'den de 420 TL nin altında bilet yok. Tabi bir de buna alan-otel-alan transferi yada taksi ücreti eklemiş olmalısın, transfer 50-100 TL arası değişiyor.

    bütçeyi arttırmanı, bir arkdaş bulmanı, tarihi kesinleştirip, uçak fiyatları daha da yükselmeden bir karara varıp rezervasyon yapmanı tavsiye ederim.

    sana şöyle söyleyeyim, Kurban bayramından sonra Yani Eylül ayından beri Sömestre dönemi için Kıbrıs rezervasyonu yaptıran yolcularım var, ucuzken almanın mantığı ile.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.