Merhaba arkadaşlar ben Hilmi Tekin bugün size monster notebook canavarlarından birisi olan ‘’ Abra A5 V1.1 15.6" ‘’ i tanıtıcağım sunumumu beğenmeniz dileğiyle !
İŞLEMCİ MİMARİSİ : 4.Haswell İntel’in 2013 yılında çıkardığı ‘’ Haswell’’ adını verdiği bir işlemci.Ivy bridge adındaki platformda bulunan 3.nesil çiplere göre daha yüksek bir performans sağlıyor.Haswell aynı güç miktarı ile 2 kat fazla performans sunabiliyor.
VGA : ‘’2 GB GDDR5 nVIDA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11 ‘’ GeForce GTX 860M Günümüzün modern dizüstü oyun bilgisayarında ciddi performans sunar ve buda 1 adım önde olmanızı sağlar.Önceki nesillere göre %60 gibi büyük bir performans artışı sunar ve GeForce Experience,Shadowplay™ ve battery boost gibi gelişmiş NVIDA teklonojileri ile gelir. GTX 860M,bu özellikleri ile oyuncuların hiç olmadığı kadar yoğun ve uzun oynamasına olanak veren mükkemmel kombinasyonu sunar.
Çözünürlük : ‘’1920x1080’’ Çözünürlük bilgisayar ekranında bulunan pixel (piksel) sayısıdır.Çözünürlük arttıkça netlik dahada artar.
Ekran Boyutu : ‘’ 15.6 ‘’ Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran ‘’ 15.6’’geniş ekranı ile eşşiz bir oyun tadı verebilir ve Full HD özelliği ile kendinizi oyunun içinde hissediceksiniz ve bu sadece oyunda değil grafik tasarım vb.LED Ekran ile zevkin doruklarına varıcaksınız.
Disk Türü : ‘’ SATA ‘’ Disk bilgisayar donanımı içerisinde bir veri taşıma teknolojisidir ve 1 TB olarak geniş bir kapasiteye sahiptir. 1TB Hitachi Travelstar 7K1000 32 MB 7200 RPM.
Optik Sürücü : Optik sürücüler veri depolama medyalarından veri okumak ve bu medyalara veri yazmak amacıyla kullanılırlar. 8x Super Multi DVD-RW/CD RW Combo Sürücü.
İşletim Sistemi : Linux, serbestçe dağıtılabilen, çokgörevli, çok kullanıcılı UNIX işletim sistemi türevidir. Linux, İnternet üzerinde ilgili ve meraklı birçok kişi tarafından ortak olarak geliştirilmekte olan ve başta IBM-PC uyumlu kişisel bilgisayarlar olmak üzere birçok platformda çalışabilen ve herhangi bir maliyeti olmayan bir işletim sistemidir.
Touchpad : Kaydırmalı ve çoklu hareketleri algılama özellikli touchpad.
Notebook’ un çok faydalı yönleri : Oyunda iken Windows key tuşunu devre dışı yapabiliyorusunuz fan hızını ayarlayabiliyorusunuz kulaklık modunu ayarlayabiliyorsunuz örn. Müzik oyun vb.Ve daha bir çok şey kısaca ‘’ MONSTER NOTEBOOK’LAR Bİ CANAVAR DOSTUUM ! ‘’
DİĞER ÖZELLİKLER
Kamera HD Kamera Kablosuz Ağ 2-in-1; 802.11n Wi-Fi kablosuz ağ; IEEE 802.11a/b/g uyumlu Bluetooth 4.0 kablosuz iletişim teknolojisi Hoperlör Entegre 2 Adet Hoparlör Hoperlör Sistemi ONKYO Hoparlör Ses Sistemi SOUND BLASTER™ Cinema Ses Özelliği High Definition (HD) Ses Subwoofer Yok RAID Desteği Var 3D Desteği Yok Dokunmatik Tuş Fonksiyonu Yok Numerik Tuş Takımı Var Parmak İzi Okuyucu Var Dahili Kart Okuyucu Var Gigabit Ethernet RJ45 Portu Var Killer Ethernet RJ45 Portu Yok Killer Wireless Yok USB 2.0 Portu 1 Adet USB 3.0 Portu 3 Adet Thunderbolt Portu Yok eSATA Portu Var FireWire Portu Yok HDMI Portu Var DVI Portu Yok VGA Portu Var Display Portu Yok Mini Display Portu Yok Kulaklık / Speaker Çıkışı Var Mikrofon Girişi Var S/PDIF Dijital Çıkışı Var Line In Girişi Yok Dahili Bluetooth Var Dahili Mikrofon Var Aydınlatmalı Klavye Var Uçuş Modu Var VGA Geçiş Butonu Var MXM 3.0b Slotu (Ekran Kartı Değiştirilebilir mi?) Hayır Boyutlar 374 (W) x 250 (D) x 16.7~43.1 (H) mm Ağırlık 2.7Kg (ODD ve 76,96WH Pil Dahil) Adaptör Full Range AC Adapter 120W - 19.5V / 6.15A Batarya Çıkarılabilir 8 Hücreli Akıllı Lithium-Ion Pil, 76.96WH Pil Ömrü Pil Ömrü: 350 Dakika (UMA modunda) Garanti Süresi 2 YIL
Killer wifi nasıl yok kardeşim online oyunlar için gerekli değilmiydi bu gücü o an çalışması gereken önemli olan programlara yansıtıyordu diye biliyorum koymamaları eksik olmuş batarya az gidiyor üni de sıkıntı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kalınlığı konusunda pek fotoğraf bulamamıştım almadan önce, çok kaba görünüyordu internette fotoğraflarda, merak edenler için kullanıcı gözüyle fotoğrafı şöyle:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadol -- 5 Temmuz 2014; 15:26:47 >