Şimdi Ara

Yarışa Uygun Araba Bulma Sıkıntısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASpec - Acemi Serisinde - Japon Klasikleri Yarışını oynayabilmek için 79 model ve aşağısı araç istiyor.
    Rakiplerede baktım ama o markalarda o model (79-66 model gibi) araçları bulamıyorum..
    Bu arada yarış başlığı seviye iki ben ise seviye dokuzum sorun nedir acaba..?

• Bu Japon araçları da mübarek hint kumaşı. Ben de dahil herkes bu etkinlik için araç arıyor.
  • Ben şansa ikinci elden ralli arabasına benzer bir şey almıştım. Japon arabaları bölümlerini ve daha nicesini onunla geçmiştim. Şu an modelimi aklımda değil. Tv'ye de ev ahalisi dizi sevdasına el koydu. Birazdan bakar yazmaya çalışırım.
  • Yanlış hatırlamıyorsam amatör serisindeki bir yarıştan 78 model Dome Zero çıkıyordu. O yarışta kullanabileceğin en iyi araç diyebilirim.
  • Ben o yarışda 1.olan elemanı bir türlü geçemiyordum bir honda almıştım modeli aklımda değil.

Ama sonra ilk virajda çimlerden önüne kırıp parkur dışına yolladım o arabayı ve onun yerine ben 1. oldum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Yanlış hatırlamıyorsam amatör serisindeki bir yarıştan 78 model Dome Zero çıkıyordu. O yarışta kullanabileceğin en iyi araç diyebilirim.

bende bunu dicektim bende onunla geçmiştim.Amatörde nostalji yarışı sanırım adı lamborghiniler falan vardı o yarışta.
    Ben amatördeki 20 çeşit mazda olan yarışa bulamadım araba ama ondan önemlisi her yarışın tozunu attırdığım buickimle profosyonelde gran turismo world tour sanırım yarışın adı oradaki yarışlardan bitanesini kazanabildim çok üzüntülüyüm .Bide özel etkinliklerde cartingle nascar full altın diğerlerinden bronz alsam öpüp başıma koyuyorum hele o sambabuslar.

• bulduğun arabaların yarışına başla
    her yarıştan sonra 2. el arabalara bak

isteniilen arabalar ikinci elde bulunuyor

ama zaman alıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de gıcık oldum.
  • Valla Formula Gran Turismo aramaktan mideme bulantı geldi, bıraktım GT oynamayı...
  • Cok takmiyorum arac bulma isini herzamn yarisacak yapilmamis yerler oluyor. Benim tek merakettigim 2.el araclarin listesi neye gore guncelleniyor ona gore sartlar saglandikca bakiyim. Cunku bakmayi unutuyorum yada baktigimda guncelenmemis oluyor vakit kaybi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaruDe

Way be , bende bu sıkıntıyı herhalde sadece ben çekiyorum diyordum ama çok kişide aynı sorun varmış.Bu yüzden oyundan soğudum walla.Şimdidide Toyota almam lazım acilen.

Ben ayrı bi soru daha sorayım sizlere.Acemi klasmanında Japon klsikleri için Honda nın 68 model bi arabasını aldım.Sizde her arabayı aldığınızda modifiye yapıyormusunuz.( Yağ değişimini zorunlu yapıyoruz ) Beygir yükseltmek için motor değişimi - Süspansiyon - lastik v.s. hepsine toplam da 20000 Cr para veriyorum birde arabayı alıyorum toplamda 60000 gidiyor.Yarışlardan kazandığım en fazla 15000 oluyor.

Ben onları modifiye etmiyorum. Sadece çok uzun süre kullanabileceğim premium araçları modifiye ediyorum. Para kazanmak için de özel etkinlik kısmındaki görevleri yap. Go kart'ın orta beceri kısmında 1. olursan 35.000 para veriyo. Benim o etkinlikler sayesinde 1 saatte 200.000'in oldu.

• Ben de hiç araç bulamıyorum oto galerisinden yarışa göre. Keşke yarış ekranından bir tuşla direk ikinci el galerisinden o yarışa uygun araçlar listesine gidebilsek. Aracım girdiğim etkinliğe uygun mu, yani kazanmaya yeter mi yoksa ben kötü sürdüğüm için mi kazanamıyorum anlamıyorum. Ne olurdu şunun arayüzü Forza 3 gibi basit olsaydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ben de hiç araç bulamıyorum oto galerisinden yarışa göre. Keşke yarış ekranından bir tuşla direk ikinci el galerisinden o yarışa uygun araçlar listesine gidebilsek. Aracım girdiğim etkinliğe uygun mu, yani kazanmaya yeter mi yoksa ben kötü sürdüğüm için mi kazanamıyorum anlamıyorum. Ne olurdu şunun arayüzü Forza 3 gibi basit olsaydı...

Bu simulator yani daha profesyonelce olduğu için böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melikşah -- 4 Aralık 2010; 20:39:18 >
  • İyi de sim olmasıyla menülerin basit olmasının, pratik olmasının alakası ne?
    He sanki Forza sim değil.
  • quote:

İyi de sim olmasıyla menülerin basit olmasının, pratik olmasının alakası ne?

Forza daha arcade tarzı. GT5'in simulator olduğu şurdan belli. Özel etkkinlilerden nascar okuluna girdim ve pilot bana şunları anlattı:
    "Arabanın daha hızlı gitmesi için öndeki arabanın hava akımından yararlanmalısın. Öndeki araba havayı delerken sen arkadan hızlanabilirsin. Bu oval pistlerde çok önemli."
    Ve denedim gerçekten de bayağı fark ediyor. Hatta 1. iken arkadakiler bana yetişmesin diye sık sık sağa sola gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah55

quote:

İyi de sim olmasıyla menülerin basit olmasının, pratik olmasının alakası ne?

Forza daha arcade tarzı. GT5'in simulator olduğu şurdan belli. Özel etkkinlilerden nascar okuluna girdim ve pilot bana şunları anlattı:
    "Arabanın daha hızlı gitmesi için öndeki arabanın hava akımından yararlanmalısın. Öndeki araba havayı delerken sen arkadan hızlanabilirsin. Bu oval pistlerde çok önemli."
    Ve denedim gerçekten de bayağı fark ediyor. Hatta 1. iken arkadakiler bana yetişmesin diye sık sık sağa sola gidiyorum.

Evet bu olay benim de çok hoşuma gidiyor, ama çok büyük ihtimalle Forza'da da var bu dikkat etmedim ben sen dikkat ettin mi?
    Ya konu niye Forza'yla GT kıyaslamasına döndü ki şimdi, altı üstü menülerle ilgili birşey söyledim.

• Aslında bende Xbox yok. Zaten bu konu GT5 Forza 3 karşılaştırması değil. Bence iki oyunda güzel kapatalım bu konuyu.
  • Forza oynamadan oyuna arcadee kaçıyor demek...
    Neyse, sorunun çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Ben de hiç araç bulamıyorum oto galerisinden yarışa göre. Keşke yarış ekranından bir tuşla direk ikinci el galerisinden o yarışa uygun araçlar listesine gidebilsek. Aracım girdiğim etkinliğe uygun mu, yani kazanmaya yeter mi yoksa ben kötü sürdüğüm için mi kazanamıyorum anlamıyorum. Ne olurdu şunun arayüzü Forza 3 gibi basit olsaydı...

Eğer elinde yarışa girmeye uygun araban varsa sağ alttaki garaj bölümünden görebiliyosun. Arabanın uygun olup olmadığıda yine girdiğin yarış menüsünde rakip listesi var ordan beygir güçlerine bakıp kendi arabanla karşılaştıracaksın.Oyundaki çoğu şeyin oynayanın araştırmasına bırakılmış olması zevkli ama bazı geçişler daha kolay olabilirdi dediğin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: gangstarr34

quote:

Eğer elinde yarışa girmeye uygun araban varsa sağ alttaki garaj bölümünden görebiliyosun. Arabanın uygun olup olmadığıda yine girdiğin yarış menüsünde rakip listesi var ordan beygir güçlerine bakıp kendi arabanla karşılaştıracaksın.Oyundaki çoğu şeyin oynayanın araştırmasına bırakılmış olması zevkli ama bazı geçişler daha kolay olabilirdi dediğin gibi

Teşekkürler dostum.
    Peki yarışların tek sınırı beygir midir ki, diğer etkenlere uygun arabaları nasıl anlayabiliriz ikinci elden? FF falan gibi ifadeler görüyorum örneğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 4 Aralık 2010; 22:10:19 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.