Şimdi Ara

### YARIS MOTORU TAVSİYESİ ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7-8 Bin YTL ye kadar yarış motoru tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Yarış Motorları hakkında çok bilgim yok , nasıl olduysa bir anda sevdalandım bu motorlara
    isteğim ; motor biraz kalıplı , öne eğik görünsün , en fazla 150KM hız yaparım ,
    önerdiğiniz motorların resminide koyarsanız sevinirim.
    bilgilendirdiiğiniz motor 2. el olursa daha iyi olur. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• örnek resim

• En fazla 150 km hız yapıcaksan niye ss motor istiyorsun ? Caddelerde bağırta bağırta dolaşmak için istiyosan bence hiç isteme.. :)

Önceden motor sürmüşlüğün varmı ? Motor tecrüben ne kadar ?

Ss motor yerine normal vitesli motor al SS tipli..

Verdiğin resimdekini bu bilgiyle kullan sana ben alıcam motoru... Anlatabilmişimdir umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 23 Kasım 2007; 0:05:51 >
  • o resimdeki motorum sıfırı 27 ile 30 bin ytl arası kullanılmışıda 15 bin ytl üstü yada altı modeline göre o paraya hoyosung'un 250cc motorunu alabilirsin bilgin yoksa senin ehliyetinde yoktur önce ehliyet al
  • Anladığım kadarıyla tecrüben yok.Honda cbr 125 veya hyosung gt250r al.Biraz daha beklerim dersen ninja 250 gelecek.
  • r6 var bu resimdeki aletin 600 cc liği ..9 bin ytl ye bulunabiliyor..
    150 yapacaksan cbr 125 var ama böyle yapılı bir alet değil..
  • yazmayı unutmuşum motosiklet çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc Motor tavsiyesi yardım
    5 yıl önce açıldı
    Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Motor Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana bunlar yakışır

Hyosung GT250R

Kawasaki Ninja 250R 2008 de türkiye ye gelecekmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

Sana bunlar yakışır

Hyosung GT250R

Kawasaki Ninja 250R 2008 de türkiye ye gelecekmiş.

ninja 2500 r 2008 de gelecek diyosunuz , kaç para olcak peki ?

• peki arkadaşlar burdaki motor nasıl ? 2008 model miş. sıfır
    http://www.sahibinden.com/motomert_den_hyosung_gt_250rWQQaXQQ5183863WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

peki arkadaşlar burdaki motor nasıl ? 2008 model miş. sıfır
    http://www.sahibinden.com/motomert_den_hyosung_gt_250rWQQaXQQ5183863WQQpXQQdisplayitem

Hyosung hoş bir motordur.250cc'dir.Kalıplıdır.Kırmızısına bayılırımHız olarak 180-190'a vuruyordu yanlış hatırlamıyorsam ama hiç bilmeden tecrübesizce bu motora binmek intihar olabilir.Tavsiye ilk önce eğitimini alın ve cbr 125 r ile başlayın.Sonra bu motora bir sonraki kademede geçerseniz sizin için hayırlı olur

• Hyosung 250'de ölmek de yetenek ister ya
  • Hosung alınmaz bence..

Tamam kaslı motor ama sorun yaşayanlarda var.. İkinci el piyasası düşük ve elinden motoru çıkarman hiçte kolay olmuyor...

Sen o paraya istediğin sesli motoru bulamazsın.. Motora ses için değil, motoru sevdiğin için binmleisin.. Motor hava atmak için alınmaz. Hava atmak için alıcaksanda çok iyi bilmelisin. Rezil olursun sonra, sağlığınıda yakarsın..

O paraya güzel bir naked al derim sana. ÖLe SS mootorları kullanmak çocuk oyuncağı değil çünkü...
  • Beni sana resimlerim anlatsın...

• arkadaşlar yardımlarınız için hepinize çok teşekkürler.. reel'den araştırdım. tanıdıklardabenim için araştırmaktalar , onların tavsiyesinde alıcıaz inş. bi tane. hyosung 250r ilgimi çekti aralarında. du bakalım kılı kılına araştırmadan alınmaz tabi , bilmeyen adamı çerez gibi yutar bu herifler..
  • Hyosung pekalada alınır.
    Son derece güzel ve kaliteli makineleri var. Ben tavsiye ederim GT250R'ı..
    Kullanan bir arkadaşım son derece memnun. 24000 km civarı yol yaptı, hiçbir sorunu yok maşallah.
  • hyosung iyidir. biraz hantaldır kendileri ama dengelidir. kullandım (ve arada kullanıyorum) 150 yi az geçtim motor bağırıyordu, nerde 180 ler, 190 lar zayıfsanız160 yaparsınız belkş. ama fiyat aralığında en iyisi. sesine gelince, hacmine göre güzel.
  • SS makinelerde yıl ve km gerçekten önemlidir, aklınızda bulunsun. Çünkü yüksek gücün getirdiği metal yorgunlugu denilen olay daha çabuk gerçekleşecek ve sorunlar çıkarabilecektir.
  • bir arkadaş demiş hyosungların ikinci eli yok diye. söyleyin hangi ss in var? %40 dan az zararla satılan bir ss yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.