Şimdi Ara

Yarınki basın toplantısı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pedro franco
    Boateng
    Taiwo

Açıklanacak(mış)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boateng ile taiwo adalı'nın kozları değil miydi ?
  • Hadi Tawiwo tamam da Boateng?
  • Q7 nerde yhaa trivelasına kurban onun fiko gitsin q7 gelsin hatta kulübü q7nin üstüne yapalım I LOVE YOU Q7 <3 <3 <3
  • KAP'a bildirmeden nasil aciklanacak ?

• Hangi Boateng o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Hangi Boateng o.

2'si de kabulüm. Jerome da olur Kevin-Prince de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • franci ve taiwo'yu isterim ama boateng konusunda sallamış hocam bence kim demişse... böyle bi transfer için bütemiz olduğunu düşünmüyorum bu 1... ikincisi ise o bütçe varsa bile kendisinin mevkisi en son oyuncu ihtiyacımız olan bir mevki; o bütçeyle adam akıllı bi ön libeo alınır.
  • Taiwo sol bek değilmi ya, İsmail var Gökhan var Emre'de fena değil. Gökhan gidiyo mu yoksa?
  • twitterdan Alper üstündağ kesin olmamakla birlikte bjk 1. yarı saraçoğlunda 2. yarı arenada oynayacak yazmış arkadaşlar
  • boateng italyadan ayrılmak istemiyorum diye açıklama yaptı. zaten taiwo ve boateng için görüşme yapan kişi de merdan arazdı serdal adalının yönetim listesindeki adamlardı. sanmıyorum bu iki oyuncunun geleceğini
  • pedro , sezer , kerim frei
  • Taiwo bu yıl değil geçen sene de gündeme geldi, olabilir yani.

Boateng ise senede 2,5 alıyor Milan'da, %41 de vergisi var ama oyuncu mu kulüp mü ödüyor bilmiyorum.Onun dışında biz 3 verdik diyelim yine de premier ligden teklif gelmiştir yüksek ihtimalle kendisine.Gelmez yani.Ayrıca 3 milyonluk salary cap varsa bunu ön liberoda kullanmak mükemmel olur, Boateng'in bölgesinde ihtiyaç yok.
  • Pedroyu yarın açıklamasına imkan yok , oyuncunun Perşembe sabaha karşı 03:15 di sanırım maçı var yani onu oynamadan gelmez , heleki kolombiya playoff ları başladı şuan kulübünün simge isimlerinden 1 maç daha oynar %90 . Onun harici kimi açıklar bilemem ki @Alper Üstündağ'ın yazmasına göre çarşamba günü başlayacak çalışmalar max TD yi açıklar alacağı oyuncular hakkında ipucu verir bitirir.
  • Beyler %99 transfer haberleri yapılmayacak.
    Çünkü transfer haberleri ağızdan yapılmıyor. KAP'a bildirim yapmadan transfer yaptım diyemezsiniz yoksa ceza yersiniz .

Benim düşüncem ..
    Önder özen konuştuktan sonra , yönetim mazbatayı aldığında tektek transferler açıklanacaktır.

Ayrıca pedro kesin gibi birşey.(Devrim abide söyledi)
    bana göre , cesaretsiz altınsayın'da dediği gibi 1 tane tribüncü adam alacaklar yani takım içinde sembol olacak misal pascal gibi yani kaliteli taraftarı etkiliyen Beşiktaş değerlerini yansıtan bir adam. Pascal yansıtmasada :D hala gönlümüzdedir.

yani haber beklemeyin yok şunu aldık diye bence açıklanmaz.
    ard arda görüşmeler başladı haberi yapılıp önder hoca konuşursa ozaman aldık derler.
  • bence yarın hoca açıklanır transfer çalışmalarımız sürüyo denir bide Uefa işini halledicez stadı yıkıyoruz hızlıca denilir bi teşekkür konuşması bitti gitti Pedro,Boateng valla ne bileyim sanki hayal Taiwo eyvallahta aslında Pizarro ya bile fit'iz
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

bence yarın hoca açıklanır transfer çalışmalarımız sürüyo denir bide Uefa işini halledicez stadı yıkıyoruz hızlıca denilir bi teşekkür konuşması bitti gitti Pedro,Boateng valla ne bileyim sanki hayal Taiwo eyvallahta aslında Pizarro ya bile fit'iz

Pedro nasıl hayal bitirdiler deniyor o transferi nesi hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Beyler %99 transfer haberleri yapılmayacak.
    Çünkü transfer haberleri ağızdan yapılmıyor. KAP'a bildirim yapmadan transfer yaptım diyemezsiniz yoksa ceza yersiniz .

Benim düşüncem ..
    Önder özen konuştuktan sonra , yönetim mazbatayı aldığında tektek transferler açıklanacaktır.

Ayrıca pedro kesin gibi birşey.(Devrim abide söyledi)
    bana göre , cesaretsiz altınsayın'da dediği gibi 1 tane tribüncü adam alacaklar yani takım içinde sembol olacak misal pascal gibi yani kaliteli taraftarı etkiliyen Beşiktaş değerlerini yansıtan bir adam. Pascal yansıtmasada :D hala gönlümüzdedir.

yani haber beklemeyin yok şunu aldık diye bence açıklanmaz.
    ard arda görüşmeler başladı haberi yapılıp önder hoca konuşursa ozaman aldık derler.

Listesini,önceliklerini söyleyebilir.

• taiwo ve boateng adalının ilgilendikleriydi
    pedro franconunda 2 gün sonra maçı var oda açıklanmaz
    yarın td yi açıklasalar bile yeter bana
  • Kesin 1 tane sembol oyuncu alınır planlar dahilinde.O tür oyuncular kolay ikna edilir bence.Taraftar sevgisi yeter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.