Şimdi Ara

Yarından itibaren oyuna başlamak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selamlar arkadaşlar yorucu bir sınava hazırlık sezonundan sonra hayalim olan wow'a başlamak istiyorum ama öncelikle ne yapmam gerekiyor nerden ne almam gerekiyor hiç bilmiyorum mesela ek paketleri hepsini direk almak zorunda mıyım ? yoksa lvl arttıkça zamanla alsam da olur mu ? başlama, satın alma konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nibelungen

öncelikle selamlar arkadaşlar yorucu bir sınava hazırlık sezonundan sonra hayalim olan wow'a başlamak istiyorum ama öncelikle ne yapmam gerekiyor nerden ne almam gerekiyor hiç bilmiyorum mesela ek paketleri hepsini direk almak zorunda mıyım ? yoksa lvl arttıkça zamanla alsam da olur mu ? başlama, satın alma konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_37096638/tm.htm
  • ya aslında yeni bir üyelik alıcağından sana ref atıp yardım edebilirdim ama hiç bilmiyorsun oyunu seninle hızlı hızlı 80 oluruz sonra ne yapıcağını şaşırırsın ama ref olayı ile hızlı karakter kasabiliriz aklında bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

ya aslında yeni bir üyelik alıcağından sana ref atıp yardım edebilirdim ama hiç bilmiyorsun oyunu seninle hızlı hızlı 80 oluruz sonra ne yapıcağını şaşırırsın ama ref olayı ile hızlı karakter kasabiliriz aklında bulunsun

ya hızlı öğrenebilirim sorun değil benimde işime gelir açıkçası bu dediğin. senin için sorun değilse yani ben ayak uydurmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nibelungen

quote:

ya aslında yeni bir üyelik alıcağından sana ref atıp yardım edebilirdim ama hiç bilmiyorsun oyunu seninle hızlı hızlı 80 oluruz sonra ne yapıcağını şaşırırsın ama ref olayı ile hızlı karakter kasabiliriz aklında bulunsun

ya hızlı öğrenebilirim sorun değil benimde işime gelir açıkçası bu dediğin. senin için sorun değilse yani ben ayak uydurmaya çalışırım

Hiç birşey bilmiyorsan bulaşma sakın. Hemen öğrenemezsin. Önce hesap aç oyunu ücretsiz oyna 20 lv e kadar ücreysiz deneyebilirsin. Ben önce tüm rageleri(sınıfları) denedim sonra karar kıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hocam ben ref alabilirim. bugün başlıyorum ve daha önce oynadım. oyunu biliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

rage degil race (irk), ref degil raf ( recuit a friend) olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.