Şimdi Ara

Yarından itibaren diyete başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 124 kiloyum başlıyorum yarından itibaren
    Koşu bandım gelicek salı günü hardline l karnitine ile gelicek

Sabah yumurta salatalık domates
    Öğlen meyve
    Akşam sebze yemeği veya ızgara tavuk
    Akşamda 45 dk koşu masaj aletide var onu Nasıl kullanmalıyım ?

Ve sarkma olmaması için ne yapmam lazım ? Ve hardline l karnitine önerirmisiniz
    Şu üründen sipariş verdimhttp://www.hepsiburada.com/voyager-hb-2000-motorlu-masajli-kosu-bandi-hardline-lkarnitin-hediye-p-SPORHBDDTKOSU-1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sana en büyük tavsiyem yapacagin diyete geçici gözle bakma. demek istedigim beslenme tarzin bu sekilde olsun su kadar kilo vereyim birakicam deme daha kolay olur senin için. sarkmayı önlemek için de şınavı önerebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koşu bandının taşıma kapasitesi 120 yalnız

• Diyeti bir diyetisyene mi danıştınız. Diyetisyene gitmenizi tavsiye ederim.
    Ben geçen sene mart ayında Hollywood Diyetini internette görüp biranda başlamıştım ve olumlu sonuç aldım.
    Diyetisyen karanlık geliyorsa Hollywood Diyetini öneririm. 1 ay yapılıyor ve min 8 max 16 kilo veriyorsunuz.
    İlk iki gün ve ilk iki hafta çok zorlasada zamanla alışıyorsunuz.
    Sadece diyet ile belirli bir kiloya iniyorsunuz sonrası sadece spora ve düzenli beslenmeye bakıyor.
    Koşu bandından ziyade bisiklet sürmeyi öneririm. Koşu bandı bir süre sonra evin en kuytu köşesine terk ediliyor kendimden biliyorum. Bisiklet ise tam tersine tutku haline dönüşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Diyeti bir diyetisyene mi danıştınız. Diyetisyene gitmenizi tavsiye ederim.
    Ben geçen sene mart ayında Hollywood Diyetini internette görüp biranda başlamıştım ve olumlu sonuç aldım.
    Diyetisyen karanlık geliyorsa Hollywood Diyetini öneririm. 1 ay yapılıyor ve min 8 max 16 kilo veriyorsunuz.
    İlk iki gün ve ilk iki hafta çok zorlasada zamanla alışıyorsunuz.
    Sadece diyet ile belirli bir kiloya iniyorsunuz sonrası sadece spora ve düzenli beslenmeye bakıyor.
    Koşu bandından ziyade bisiklet sürmeyi öneririm. Koşu bandı bir süre sonra evin en kuytu köşesine terk ediliyor kendimden biliyorum. Bisiklet ise tam tersine tutku haline dönüşüyor.

Hocam diyetisyene gitmedi peki o besini önerirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: spid

Hocam hiç kullanmadım. Ne desem yalan olur. Tamamen sizin kafanızda bitiyor aslında. Azminiz, isteğiniz ve istikrarınızla alakalı. Yoksa ürün besin vs falan bana göre hiç gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spora başladım !
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: spid

Hocam hiç kullanmadım. Ne desem yalan olur. Tamamen sizin kafanızda bitiyor aslında. Azminiz, isteğiniz ve istikrarınızla alakalı. Yoksa ürün besin vs falan bana göre hiç gerek yok.

Tamam teşekkürler hocam bende başlicam inşallah yarın her pazar güncelle m bu kısmı

• Uppp

• Dün tartıya çıktığımda 98.3 KG'yi gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm. Bende dün böyle bir karar aldım. Bugünlük ekmeksiz, sağlıklı beslenmem zorlasa da azmedicem ve başarıcam. 25 Ocak'a kadar evimde olmadığım için spor yapamıyorum. Fakat evime döner dönmez spora yazılıp başlayacağım. Umarım olumlu gelişmeler olur da bende burdan aktarırım gelişmeleri. Ayrıca 2-3 gün önce Annemle kot pantolon baktığımda 34 beden olduğumu gördüm. Hedef 30-31 beden ve göbeksiz bir vücut. Bu sefer yaza daha fit gireceğime inanıyorum.
    Boy:1.83
    Kilo: 98.3

Ayrıca düşüncem 1 sabah Yulaf Ezmesi, 1 Sabah 2 dilim Tam Buğday Ekmeğiyle sağlıklı kahvaltı.
    Tek sıkıntım yumurtanın beyazını sevmiyorum. Şeker, Tuz zaten kullanmıyordum. Süt tozunu da bıraktım.

• Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tanetr

Kolay gelsin

Teşekkürler artık yarın sabah kalktığımda diyette olmuş olucam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.