Şimdi Ara

yarında pazar nassı yapcam çok acil yarım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşın nokia 7610 cep teil var... bende de fujitsu siemens amilo 1420 notebook... valla canımz mı sıkıldı nedir ben bunun mmc cardını(şu sim cart ta benzeyen şey) benim notebookun önundaki yuvaya taktım.. card reader adaptor mus neyim hiç bişiy kullnamadan cıplak vaziyette taktım. makina guzelde okudu cardı resimelre videolarra baktık derken....işimiz biitti... iş geldi mmc yi makinadan çıkartmaya... amma bi türlü çıkartamıyoz... iğne cımbızda hiç fayda etmeyince artık laptapı sallamaya başladık mmc card düşsun diye..

sorum notebook tan bu mmc cardını nassı çıkartcam.. cıkartmassam mmc nin yedeğini alıp yeni mmc ye atıp tele taksam çalışırmı acep... cepteli arkadaşın mesajları ( video resimelr melodiler faln hiç bişiy gozukmuyo telde) faln çok önemlimiş nolcak çıkmassa bu kart.

• o MMC Kartinin icerigini aynen kopyala bilgisayara ne olur ne olmaz diye. Sen o karti oraya dogru takmissin karti okuduna gore. Sen ordan onu cikarmak icin onu iceri dogru ittir o esneyip kendini geri atacaktir bunu denediniz mi cikarmak icin? Yoksa onu esnetmeden o konumdan disari cekemezsiniz. Zaten orasi senin kart adaptorundur baska bir seye gerek yok ciplakcana takacaksin oraya dogru yapmissin. Olmadi laptopu acip cikarin icerden, garanti kapsamindaysa ve oraya gercekten SIKISMISSA servise gotur 5 dakkada hallederler :)
  • Yani yurdum insanı hep yetenek. Cımbızın ucunu düzeltin ve o şekilde deneyin. Başka türlü sallamayla falan çıkmaz. Sıkışmıştır kerata...
  • quote:

Orjinalden alıntı: malic

o MMC Kartinin icerigini aynen kopyala bilgisayara ne olur ne olmaz diye. Sen o karti oraya dogru takmissin karti okuduna gore. Sen ordan onu cikarmak icin onu iceri dogru ittir o esneyip kendini geri atacaktir bunu denediniz mi cikarmak icin? Yoksa onu esnetmeden o konumdan disari cekemezsiniz. Zaten orasi senin kart adaptorundur baska bir seye gerek yok ciplakcana takacaksin oraya dogru yapmissin. Olmadi laptopu acip cikarin icerden, garanti kapsamindaysa ve oraya gercekten SIKISMISSA servise gotur 5 dakkada hallederler :)

abi vala öle bi girmiş ki nalet 1-2 cm içerde xcımbızın faydası yok.. bide mmc nin içeriğini kopyaladım tamam bilgisayara da yeni aldığım mmc ye bilgisayarakileri copyala yapıştır yapınca düzgün çalışırmı... yoksa prog. varmı bu işi yapan ...ilgini çok teşk ....

• arkadaşım kartın uzatma aparatı olur sıkıştı dediğine göre rs-mmc kart senin dediğin. o aparatla tutturup çıkarmayı dene bide
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

arkadaşım kartın uzatma aparatı olur sıkıştı dediğine göre rs-mmc kart senin dediğin. o aparatla tutturup çıkarmayı dene bide

rs ne oluyo aga onu açıklarsan o aprat nassı bişiy
  • Kardes o kart oraya SIKISMIS dedigin gibi siz onu laptopun icini acaray yada en yakin serviste actirarak yaptirabilirsiniz. Bendede Fujitsu siemns vardi ekranina ufak sinek kacti sonra orda birkac sinek daha oldu ve belli bir sure sonra hakkin rahmetine kavustular bende servise goturdum ekrani 5 dakkada cikariverdiler ve yeniden takip verdiler hemen bana. Sizde bu sekilde yapin arkadasim ve hem kartiniza kavı,usmus olursunuz hem de senin makinanin demekki kart okuyucusunun tutma mandallari sorunlu onu tamir ederler garanti kapsaminda. bi de sen icerigi kopyalarsan baska karta ayni klasorler seklinde o kmesajlarin ve goruntulerin yeniden calismasi gerekir. calisirlar yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün Dinlenicem Ne Yapayım?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.