Şimdi Ara

Yarın Yola Çıkıyoruz: Mersin-Antalya-Fethiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kıbrıs'tan fiyatlar nedeniyle vazgeçmiştik. Yarın kısmetse 3 arkadaş Mersin'den yola çıkıp Fethiye'ye gideceğiz. Ben en son Antalya yolunu kullanalı baya oluyor. Ne durumda acaba? Bir de yol ne kadar kötü olursa olsun oranın doğası, manzarası çok güzel olduğu için oradan gidelim diyoruz . O yüzden Konya yolunu hiç kullanmayı düşünmüyorum. Yol sanırım yaklaşık 10 saati bulacak. Şu rotayı takip edeceğiz:
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/728071/552f5290-e77a-417b-875d-eeb202c88ae2.jpg
    Mavi rota Haritanın çizdiği kırmızı da benim çizdiğim. Antalya'ya kadar zaten maviyi takip edeceğiz. Sonrasında dümdüz gitmek yerine sahilden dolaşıp gitsek daha keyifli olur sanki. Neyse lafı fazla uzatmadan yolun son durumu hakkında bilgisi olan, yol üstünde şurada durun şunu yiyin şurayı görün diyen olursa memnuniyetle önerilere açığım Şimdiden teşekkür ediyorum herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 29 Haziran 2015; 13:38:55 >

• Silifke anamur arasi bi 10 km dışında komple duble yol oldu tuneller acildi ancak anamur gazipasa aradi hala tek yon onun disinda zatrn sıkıntılı yol yok.serik mezitli,silifke,aksu ve gaxipasa girisinde radara dikkat
    Guvenli yolculuklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk başlarda çok zevkli gelcek ama virajlı tek yollara geldiğiniz zaman baya sıkıntıya girceksiniz biraz yorulcaksiniz bence , iyi tatiller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi rota daha iyi.Mavi rotadan gidersen antalya-fethiye arası 197 km ve duble yol.Kırmızı rotadan gidersen antalya-fethiye arası 300 km den fazla ve deniz kenarından giden bolca virajlı tek yön bir yol.
  • Sadece Kumluca Finike arası 30 km düz yol, gerisi sürekli keskin viraj
  • Antalya merkezden sonra sahıl yolunu geze geze degerlendirin bence kumluca finike kaş patara vs cok güzel
  • bence giderken full mavi yol donerken de kırmızıdan gelin. antalya fethiye arası mavi yoldan 2 saatten az, kırmızı yoldan ise 3 saat kadar suruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla Konya'yı geziyoruz.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.