Sabah Ankara'ya gidip xbox 360 arcade alıyorum. Elite alacaktım ama harici hdd nin xbox a bağlanıp dahili hdd gibi oyun atilabildigini ogrenince arcade almaya karar verdim. İrmak toysland dan 390 a nakit almayı dusunuyorum. Daha iyi bir fikri olan yada teklifi olan varsa ilgilenirim. Ozellikle ikinci el uygun fiyatli kol satacak arkadaslar pm atsınlar. Bununla beraber arcade almakla doğru mü yapıyorum sizce? Yeni 1.7 lt fw lerle live de banlanma riski düşüyor diyorlar orjinal oyunları uygun fiyata bulabilecek olsam fw li almazsın ama?
Harici hdd ler 16 GB'a kadar destekleniyor yalnız.Bir de hiçbir FW'nin Ban'a karşı garantisi yok.
Bu arada,Jasper Arcade için güzel fiyat almışsın,daha uygun fiyata bulamazsın bence.
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
Harici hdd ler 16 GB'a kadar destekleniyor yalnız.Bir de hiçbir FW'nin Ban'a karşı garantisi yok.
Bu arada,Jasper Arcade için güzel fiyat almışsın,daha uygun fiyata bulamazsın bence.
Evet fiyat çok uygun. Xbox icin 2. el düşünme zaten. 16Gb'a kadar desteklendiği için Elite al uğraşma bence. Arcade alıp üstüne HDD de alabilirsin baya ucuz çünkü senin makine.
bende 2 gun önce aldım fw li elite versiyon.senin gibi arcade alıp sonradan hdd alsam mı diye düşündüm ama gerek kolların wireless oluşu gereksede hdd al tak uğraş olmasın diye elite aldım.Ha birde siyah renk olması tabi:D:D forumda bir arkadas belirtmiş live da ban yememek için bulduğu çözüm hem mantıklı hemde güvenilir gibime geldi. ban yememiş ama 3K görmüş bir makinanın dvd-romunu senin fw'li alete takıyor live a girerken o romun fişini takıoyrsun doğal olarak orjinal oyunla ban yeme riskin olmuyor. Offline oyun oynayacakkende mevcut fwli romunu takıyorsun ve oynuyorsun;) daha bu yöntem ne aşamadadır bilmiyorum ama ileride değerlendirilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: goxelyuxel
bende 2 gun önce aldım fw li elite versiyon.senin gibi arcade alıp sonradan hdd alsam mı diye düşündüm ama gerek kolların wireless oluşu gereksede hdd al tak uğraş olmasın diye elite aldım.Ha birde siyah renk olması tabi:D:D forumda bir arkadas belirtmiş live da ban yememek için bulduğu çözüm hem mantıklı hemde güvenilir gibime geldi. ban yememiş ama 3K görmüş bir makinanın dvd-romunu senin fw'li alete takıyor live a girerken o romun fişini takıoyrsun doğal olarak orjinal oyunla ban yeme riskin olmuyor. Offline oyun oynayacakkende mevcut fwli romunu takıyorsun ve oynuyorsun;) daha bu yöntem ne aşamadadır bilmiyorum ama ileride değerlendirilebilir.
O ban olayı ne öyle uğraş dur uzun iş kardeş ya. Kafanız rahat bir şekilde oynayın bu kadar korkmayın Ban'dan.