Şimdi Ara

YARIN VÎZE VAR GRAM CALISMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
2
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yarin sabah 9 da ilk vizeme gircem ve ben gram calismadim 0 cekcem suan sinirden duvarlari yumrukluyorum kafayi yiycem sinirden elim ayagim bosaldi keske calissaydim diye simdi ben 0 ceksem nolur daha once varmi boyle bnm gibi olan tecrubeleriniz bekliyorum buraya yazdim rahatladim:(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 6 Şubat 2013; 14:30:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Git 2 kilogram çalış gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Git 2 kilogram çalış gel.

Yapma bunu yapma cok sinirliyim suan :@

• Ben de. Hiç içimden gelmiyor.
  • En azından 0 değilde 30 40 al, sabaha kadar yaparsın bişiler daha saat erken
  • Hangi ders onu de hele bi.
    Ayrıca daha sınava çok var. Sabahlamadan üniversite mi bitermiş. 14 saatin var önünde. Otur çalış en az 30-40 alırsın.
  • Bende işletme matematiğine çalışmamıştım. Neyse ki 90 aldım.
    Eğer sınav test ise en kötü 40 falan alırsın. Olmadı finale iyi çalışırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 23 Kasım 2012; 18:46:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neyden sınavsın ve yarına kadar vaktin var dh de takılacagına git çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokak Serserisi

Beyler yarin sabah 9 da ilk vizeme gircem ve ben gram calismadim 0 cekcem suan sinirden duvarlari yumrukluyorum kafayi yiycem sinirden elim ayagim bosaldi keske calissaydim diye simdi ben 0 ceksem nolur daha once varmi boyle bnm gibi olan tecrubeleriniz bekliyorum buraya yazdim rahatladim:(((

Oğlum git çalış lan. Ben çalışmadım İslam Tarihi'ne, 40 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Hangi ders onu de hele bi.
    Ayrıca daha sınava çok var. Sabahlamadan üniversite mi bitermiş. 14 saatin var önünde. Otur çalış en az 30-40 alırsın.

Ders İletisim sirf yorum bide bilgi klasik saat 9da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 23 Kasım 2012; 18:50:27 >
  • Nick konu uyumu. Burda ağlayacağına gidip çalışsana. Sanki burda adamlar ne yapabilecek ki sana ? Çalışmaktan başka ne tavsiye verebilir onu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Bende işletme matematiğine çalışmamıştım. Neyse ki 90 aldım.

Usta diyelim vizeden 30 aldik finalden 100 gecermiyim?

• Nick mesaj diyecem ama olmayacak. Dostum kapat pc yi git ders çalış daha zaman var. 30 40 al hiç olmazsa finalde kurtarma ihtimalin kuvvetlensin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverRobust

Nick konu uyumu. Burda ağlayacağına gidip çalışsana. Sanki burda adamlar ne yapabilecek ki sana ? Çalışmaktan başka ne tavsiye verebilir onu anlamadım.

Tavsiye istemedim daha once yasayan varmi dedim ben ders calismaktan nefret ediyorum

• quote:

quote:

Nick konu uyumu. Burda ağlayacağına gidip çalışsana. Sanki burda adamlar ne yapabilecek ki sana ? Çalışmaktan başka ne tavsiye verebilir onu anlamadım.

Tavsiye istemedim daha once yasayan varmi dedim ben ders calismaktan nefret ediyorum

Ben yaşadım deseler ne olacak, yaşamadım deseler ne olacak ? Ne değişecek onu merak ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Ben yaşadım deseler ne olacak, yaşamadım deseler ne olacak ? Ne değişecek onu merak ediyorum.

Tamam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Bende işletme matematiğine çalışmamıştım. Neyse ki 90 aldım.

Usta diyelim vizeden 30 aldik finalden 100 gecermiyim?

Uni'nin geçme notu kaç?
    Vizenin %40'ı, Finalin %60'ı alınır. Eğer geçme notundan yüksek olursa geçersin. Veya çan eğrisi varsa sınıf ortalamasının üstünde olması yeterli.

• ya bi gidin arkadaş yeni mi ünili oldunuz nedir? Bende bir şey sandım. İletişim nedir
  • adam ders çalişmaktan nefret ediyor üniVersitede okumaya çalişiyor ders çalişmadan okul bitireniniz oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

adam ders çalişmaktan nefret ediyor üniVersitede okumaya çalişiyor ders çalişmadan okul bitireniniz oldu mu?

Amacim okumak deil uni bitirmek en cokda ailemin emeklerine uzuluyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.