Bildirim
Yarın Son Yazılımı Olucam
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
quote:
Orijinalden alıntı: Absolutely_TR
Yarın Kimya yazılım var.Çalışamıyorum.Proje ödevi aldım.Geçerim bu dersten herhalde.Tavsiye verebilecek olan var mı?
Benimde yarın son sınavım artık derstende geçtim, belgede garanti formalite sınavı olacak hiç çalışasım gelmiyor -
Git çalış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çalışıyorum,çalışıyorum.Sonunda ne olacak?
İyi bir üniversite kazandık diyelim.Sonra iyi bir işimiz oldu.Sonra öldük.Ne olacak?Ne bu koşturmaca.Bıktım. -
-
quote:
Çalışıyorum,çalışıyorum.Sonunda ne olacak?
İyi bir üniversite kazandık diyelim.Sonra iyi bir işimiz oldu.Sonra öldük.Ne olacak?Ne bu koşturmaca.Bıktım.
Kafanı kes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçersin kardeşim kafana takma -
quote:
Yarın Kimya yazılım var.Çalışamıyorum.Proje ödevi aldım.Geçerim bu dersten herhalde.Tavsiye verebilecek olan var mı?
Profiline baktım tesadüfen gördüm aynı gün doğmuşuz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz
http://vocaroo.com/i/s1w1Pm8SaFuF
Kes laooo -
Benimde yarın kimya var.Son sınav.Hayırlısı bakalım. -
Çalışıyorum beyler.Konu dışından okuyan adam çıkcak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dağhan.
quote:
Profiline baktım tesadüfen gördüm aynı gün doğmuşuz
Gün aynı olabilir.Kaç çıkışlısınız? -
Sakin olun liseliler yarın memur grevi var büyük ihtimal sınavınız ertelenir.Yarın hocaların büyük kısmı gelmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: ChanOfRight
Sakin olun liseliler yarın memur grevi var büyük ihtimal sınavınız ertelenir.Yarın hocaların büyük kısmı gelmez.
Gerçekten mi? -
Yarın sınav olunduğu gibi açıklanır.Notumuda yazarım. -
Devlet memurları yarın grev yapacak büyük ihtimal hocalar girmez sınavınız ertelenir. -
Benimde yarın matematik yazılım var son yazılım ve 1 düştüğü için kasmıyorum bu yüzden çalışmıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X