Şimdi Ara

Yarın Smmm Bürosunda Çalışmaya Başlıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
25.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda buldum ve büroda çalışmaya başlıyacağım yarından itibaren İşsizlik çok kötü birşey umarım herkes iş bulur kendine.Yalnız korktuğum şeyler var Adam Annenden emdiğin sütü burnundan getireceğiz dedi gülerek.Vergi dairesine falan göndeririz şöyle olur böyle olur falan dedi.Benden önce başlayan kız İki gün çalışıp bırakmış.Bakalım ne olacakSmmm veya Ymm bürosu tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.Çok yormazlar değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorite! -- 14 Temmuz 2010; 21:48:45 >

• Ben muhasebe okuyorum. Stajımı smmm yanında yapacaktım. Adam yazında çalışacaksın dedi kabul etmedim. Bana anlattığı kadarı ile zor. Vergi dairesi ile baya ilişkili oluyorlarmış. Bir de bir çok şirketin muhasebesini tuttukları için fişleri ve faturaları almak için seni yollayabilirler. Gözünü korkutmak istemiyorum ama zordur bana göre.
  • İdare ediceğiz artık kendi paramı kazanıp kimseye muhtaç olmayayımda her işi yaparım arkadaş adam öğreticez falan dedi Arada Azarlarız falan dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorite! -- 14 Temmuz 2010; 18:06:51 >
  • Tek sözüm Allah yardımcın olsun.
  • Teşekkür ederim
  • Maaş ne kadar ? =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Maaş ne kadar ? =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende hem okuyor hemde çalışıyorum tamam muhasebecilik zor meslek ama o kadar dert etme bende ilk başladığımda herşey çok garip gelmişti.Hatta ilk gün işi bile bırakıyordum.İşi öğrendin mi hayatta aç kalmazsın bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.Sana en önemli tavsiyem olduğun gibi davran samimi ol başarılı olursun ha birde sabır.Neyse hayırlı olsun kardeş.
  • Maaş'ı konuşmadık daha arkadaşlar

@hakan szl teşekkür ediyorum saolun.
  • ticaret lisesi mezunuyum. bizim dönemde son sene staj senesiydi, üç gün iş iki gün okul vardı. stajımı smmm bürosunda yaptım. yapmaz olaydım. hemen hergün vergi dairesine gidilirmi. biz giderdik. sadece vergi dairesi olsa neyse. mükelleflerden faturalar toplanılcak, kendileri getirmezler biz alırdık - yani ben- ama bürodan kaçması zevkli olurdu. em altta sen olduğun için diğerlerinin yapmak istemediği tüm işler sende toplanıyordu. misal vergi dairesi, fatura toplama, faturaları dosyalama vs. ama zevkli oluyordu. vergi dairesine gitmek için can atacağın zamanlar olacak. diğer bürolardan elemanlarla kaynaşacaksın orada. ve kız bulma konusunda zorluk çekmeyeceksin. şahsen ben çekmiyordum.
  • İşte beklediğim cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanashi

ticaret lisesi mezunuyum. bizim dönemde son sene staj senesiydi, üç gün iş iki gün okul vardı. stajımı smmm bürosunda yaptım. yapmaz olaydım. hemen hergün vergi dairesine gidilirmi. biz giderdik. sadece vergi dairesi olsa neyse. mükelleflerden faturalar toplanılcak, kendileri getirmezler biz alırdık - yani ben- ama bürodan kaçması zevkli olurdu. em altta sen olduğun için diğerlerinin yapmak istemediği tüm işler sende toplanıyordu. misal vergi dairesi, fatura toplama, faturaları dosyalama vs. ama zevkli oluyordu. vergi dairesine gitmek için can atacağın zamanlar olacak. diğer bürolardan elemanlarla kaynaşacaksın orada. ve kız bulma konusunda zorluk çekmeyeceksin. şahsen ben çekmiyordum.

Bu gaz sana yeter artık otorite :)))) hayırlı olsun...Allah muaffak(kelimenin doğru yazılışından emin değilim:) etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Otorite

Sonunda iş buldum ve büroda çalışmaya başlıyacağım yarından itibaren İşsizlik çok kötü birşey umarım herkes iş bulur kendine.Yalnız korktuğum şeyler var Adam Annenden emdiğin sütü burnundan getireceğiz dedi gülerek.Vergi dairesine falan göndeririz şöyle olur böyle olur falan dedi.Benden önce başlayan kız İki gün çalışıp bırakmış.Bakalım ne olacakSmmm veya Ymmm bürosu tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.Çok yormazlar değil mi?

Vallaha arkadaşım benim babamda SMMM'lik yapıyor ama yanına aldığı stajyerleri hiç yorduğunu görmedim. Amcaoğluda yanında çalışıyor hep onu yormuştur diğerlerini değil İnşallah acımasız biri gelmez derdim ama demişsin burnundan getirceklermiş. En fazla vergi dairesi-bankaya gönderip çay,yemek yaptırtırlar arada bir

• saolasın theagentzero
    Yarın başlıyoruz bakalım gelince anlatırım olanları
  • Hee birde senden Özveri bekliyoruz dedi adam sürekli bende bana farketmez dedim
  • Ben ticaret lisesini bu sene bitirdim ve stajımı yaptığım yerde çalışmaya devam ediyorum. Çalıştığım yer bir SMMM bürosu ve internet üzerinden beyanname dönemine geçildiğinden beri vergi dairesi ile pek fazla iş olmuyor. Yalnızca ne bileyim, bir vergi iade başvurusu, şirket açılışı-kapanışı, adres değişikliği gibi rutin şeyler dışındaki işler olursa gidersin vergi dairesine.

Senin yapacakların mükelleflerin alış-satışlarını aylık olarak bilgisayara kayıt etmek, eğer faks yollamayacak kadar cimrilerse elden tahakkuk dağıtmak, tahsilata gitmek, sigortaları takip etmek, ticaret odasına gitmek, evrakları dosyaları düzenlemek vs. ufak işlerden başlatırlar. Sonraları elin alıştıkça açılırsın.

Demek istediğim smmm bürolarında yukarıda saydıklarım devamlı olarak yapılan işler, artık sizin büro ne kadar kapsamlıysa işin mahiyeti ona göre değişir.

• Daha Smmm olmama 8 sene falan gibi bir süre var o sürede herşeyi öğrenirim herhalde umarım galibaBir de bu çalışacağım yer Mecidiyeköy'de ve ben pek bilmem Mecidiyeköy'ü Vergi Dairesi'nin yerini falan söylerler değil mi?Kaybolmayalım
  • sora sora bağdat bulunur :))))
  • Mecidiyeköy vergi dairesi taşınmadıysa eğer Ali Sami Yenin arka tarafında biraz karışık bir yerde ama elinde çanta olanları takip et bulursun.

O kadar da acımasız değillerdir tabi ki, adresini yolunu belirtirler o kadar insafsız sanma sende patronunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KDV Beyannamesi -- 14 Temmuz 2010; 21:23:04 >
  • Patron'un ..... ..... bana birşey olmasın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.