Şimdi Ara

Yarın sayısalcıların edebiyata giremeyeceği bir sistem gelirse ÇİZDİRECEĞİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeter ki sayısalcı heriflerin edebiyata giremeyeceği ya da tm sıralamasını gasp etmelerinin çok zorlaşacağı, tmcilerin hukuk hakkının ellerinden alınmayacağı bir sistem gelsin

Ygs lys sistemi yüzünden ben yandım mağdur oldum ama bizden sonraki tmciler yanmasın.

Ulan nolur sayısalcılar giremesin edebiyata yeminle çatıya çıkıp dansöz kıyafetiyle gangnam style yapıp kına yakacak derecede sevinirim neredeyse öyle bir şey olursa ne sevinmesi çıldırırım ulan hatta seneye üniyi dondurup hukuk için öyle bir hazırlanırım ki of ulan be efsane olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 11 Ekim 2017; 21:30:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pampa 10 net mat yaparak gene hukuk kazanamayacaksınki
  • Sadece edebiyat çalışıyorsun, onu da fulleyemiyorsun. Ne ezik adamsın sen yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Pampa 10 net mat yaparak gene hukuk kazanamayacaksınki

10 net ygs 12 net lys mat netiyle ygs5 155k dan tm3 hamda 38kyı gördükten sonra bence 10 değil de 15 netle bile rahat kazanırım eğer sayısalcılar edebiyata giremezse. Zaten öyle bir şey olursa o sevinç o keyifle şimdiden mat çalışmaya başlarım ta Haziran 2019 a kadar matematiğin içinden girer dışından çıkarım ve İstanbul hukuka kadar hedefi yükseltirim olmadı medeniyet hukuk da olumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 11 Ekim 2017; 21:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

10 net ygs 12 net lys mat netiyle ygs5 155k dan tm3 hamda 38kyı gördükten sonra bence 10 değil de 15 netle bile rahat kazanırım eğer sayısalcılar edebiyata giremezse. Zaten öyle bir şey olursa o sevinç o keyifle şimdiden mat çalışmaya başlarım ta Haziran 2019 a kadar matematiğin içinden girer dışından çıkarım ve İstanbul hukuka kadar hedefi yükseltirim olmadı medeniyet hukuk da olumlu

Olm bi hata mı var lan benim obp 83.74tu ygs mat netim 13.5 lys 11di ama 72den 40a çekti. Edeb 50ydi. Sen nasıl çektin 155ten 38e?

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Valla hocam kötü birisi oldugunuzu düsünmüyorum mezun senenizde bile hic calismamissiniz. Hatta bir konunuzu görmüştüm 11.sınıfta sormuşsunuz ygsye bu sene girmek mümkünmü antreman olsun falan diye :D Bu kadar istekliyken neden calismadiniz? Gerçekten isteseydiniz sayısalcılar varken bile yapardiniz
  • Hocam şu mflerden şikayet ettiğin kadar mat çalışsan bütün sorun hallolmuştu. 4-5 kere gördüm bundan şikayet ettiğini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazık ulan acıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence mfler girebilecek yarın görürüz

• mf ler sosyale girer de edebiyata giremez yalnız şunu dert edeceğine iki rekat daha çalışsan istediğin yeri kazanırdın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir konu açacak kadar nasıl ezik olabiliyorsunuz yahu?

Ben utanırım yemin ederim böyle yazmaya.
    Benim alanım tm olacak ama alanı bambaşka olan biri beni kendi alanımda geçecek Yazarken yüzüm kızardı.
  • ağla kudur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Böyle bir konu açacak kadar nasıl ezik olabiliyorsunuz yahu?

Ben utanırım yemin ederim böyle yazmaya.
    Benim alanım tm olacak ama alanı bambaşka olan biri beni kendi alanımda geçecek Yazarken yüzüm kızardı.

Ben de sözelde 2k oldum hocam geçen sene öyle deme. Geçebiliriz yani doğaldır. Mf tmyi tm sözeli geçer

• geldi yine forumun loseri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

quote:

Olm bi hata mı var lan benim obp 83.74tu ygs mat netim 13.5 lys 11di ama 72den 40a çekti. Edeb 50ydi. Sen nasıl çektin 155ten 38e?

Yerleştirme değil ham 38k geldi ygs de ham 155k olduğu için ondan örnek gösterdim, obp 74 olduğu için yaklaşık 10k geri attı beni ama mesela 20k ya girsem o kadar atmaz o yüzden yarınki açıklama çok önemli

• tek kelime 4 harf

-ağla
  • quote:

Valla hocam kötü birisi oldugunuzu düsünmüyorum mezun senenizde bile hic calismamissiniz. Hatta bir konunuzu görmüştüm 11.sınıfta sormuşsunuz ygsye bu sene girmek mümkünmü antreman olsun falan diye :D Bu kadar istekliyken neden calismadiniz? Gerçekten isteseydiniz sayısalcılar varken bile yapardiniz

Sahiden öyle bir konu açtığımı hatırlıyorum hey gidi günler

Matematikle aram iyi olmadı, özellikle mezun senemiçok kötü ve bıkmışca geçti o yüzden edebiyata bile doğru düzgün çalışamadım cumhuriyet edebe sınav haftası başlamıştım o derece kötü. Matematik desen sadece altı yedi lys konusuna çalışma vaktim oldu aklım çok geç başıma geldi karmaşık sayılara mesela sınavdan bir gün önce akşama doğru hayatımda ilk defa çalıştım yeni müfredata yani ve ertesi gün bütün karmaşık sayılar sorularını yaptım, logaritma ve polinomlara aylarca farklı zamanlarda çalışmama rağmen çuvalladım o ayrı.

Eğer yarın beklediğim bu kutlu haber gelirse ve ilerleyen günlerde kaza bela beklemedik bir şey olmazsa hukuku söke söke kazanabileceğimi düşünüyorum kırık obp kalktıktan sonra. Ama sayısalcılar da girebilir üstelik mat ve edebiyat katsayıları eşit hale gelirse o zaman bırak beni bütün tmcilerin vay haline otomatik olarak hukuku Mf ye alsalar daha iyi boşa formalite uygulamaya gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yerleştirme değil ham 38k geldi ygs de ham 155k olduğu için ondan örnek gösterdim, obp 74 olduğu için yaklaşık 10k geri attı beni ama mesela 20k ya girsem o kadar atmaz o yüzden yarınki açıklama çok önemli

Benim ham 40k geldi beni geçmişsin nasıl oluyor olm

• Ne bu hasetlik? Kafan bazı sınavlarabasmıyor diye zeki insanlara neden bu kin?isteyen istediğine girer sende fen sınavına girip tıp kazan sana bişe diyen var mı?girsen sınava 50 tane matematik çözemezsin sayısalcılar geleceğimi aldı elimden bilmem ne.çalışsaydın arkadaşım.sınav burda artistlik taslamaya benzemez?anladın mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim ham 40k geldi beni geçmişsin nasıl oluyor olm

https://i.hizliresim.com/XE4YJ5.png

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.