Böyle özellikle şunlara dikkat et vs. diyceğiniz birşey var mı ?
Kafanı koru dostum.
İyi Pus Sürekli Atlama.
İş yerinden arkadaşlarla mı gidiyorsun?
arkanı kolla...
go! go! go!, sector clear!, follow me! diye bağır.
Hocam şuan bayağı gaza gelmişsindir falan oraya gidince iyice gaza gelirsin.Ama maça başladığın an bir tırsıcaksın falan o boya toplarıda bayağı acıtıyor.İyice pus ve görmeden ateş etme çünkü çok kolay bitiyor mermin.Birde bence yanına kafalığını temizlemek için birşey al çünkü kasketine boya geldiği an bütün görüş alanın yağ oluyor ve hiç birşey göremiyorsun. İyi eğlenceler
Oynuyacağın senaryoya göre değişir takitk ama en klasik uyarıları yapıyim :)
Kafanı iyi koru. Maskeni çok zorda kalmadıkça çıkarma çıkarırsan korunaklı yerde olduğundan emin ol (mümkünse hakemin yanına git) Yakından vurma. Grupta yakından vuracak adam varsada dikkatli ol. (uzun mesefada bile mermi patlamadığında can yakar yakında öldürür adamı :P) Genelde her senaryoda sessizce kenarlardan kaçıp arkalarına sızmak iş görür...
Son olarak mermiler için söylüyebilirim sınırsız oynamıyıcaksanız fazla mermi almana gerek yok. yerde zaten patlamamış mermiler ol olucaktır onları topla bir üfle tozunu al doldur :)
boynuna doğru gelirse maskenin altından ağzına girebiliyo mermiler bu cünüplük benim başıma geldi pek konuşma oyun sırasında
İçine kalın bir şeyler giyebilirsin. Tabi terletir bir süre sonra ama çok da acıtması durumu var
göz gez arpacık hocaa
merminin tadına bakıyım deme acaip acı kafandakini sakınlıkla çıkarma oyun dursa dahi
peki çok acıtıyormu mermi gelince ? İçime ne giyeyim ki orda kıyafet veriyorlar diye konuştum ?
Bir UP lıyım belki bir iki taktik gelir.
Hocam onları Osmanlının unutulmaz taktiği olan Turan taktiğiyle vurun ondan sonra geriye çekilip kıskaçla öldürün
Yabancı arkadaşlarla gitmiştik (Çek-Belçikalı karışık) Biz Osmanlı onlar gavur tabi Türkiye'de gittiğimiz için hakemde türktü ve gaza getiriyordu. "Haydi aslanlarım güçlü Osmanlı ordusu verin paylarını gavurların ya Allahhhhh" diye . Arkadaşların da dedikleri gibi mermiler baya bir acıtıyor. Bayrağı kapacağım diye atlama ortaya mermi değdiği an seni vurmaları yasak ama boşaltırlar yinede Sonuç olarak biz kazanmıştık Turan taktiği ile Arkadaşlarınızla gidiyorsanız ki onlar gavur değil, sakin olun zarar vermeye çalışmayın acısı sonra çıkar mosmor bir beden ile. Başarılar.
Daha önce oynamadıysan öncelikle hemen nişan almaya alış. Başlarda bir noktayı tam olarak vurabilmek için 3 tane atma gereksinimi duyacaksın. Barikatların arkasında iyi pozisyon al bacağın kolun açıkta kalmasın. Hiç beklemediğin anda saklanıyorum zannederken pat diye vurulabilirsin. Ayrıca barikatların üstünden değil de sağından solundan vurmak daha risksiz. Ama burada diğer tarafı sürekli kontrol etmen gerekli. Oyunda dalma , sürekli karşı tarafın neler yaptığına nasıl hareketlendiğine bak. Ve orada kıyafet verirler ama ayakkabı vermezler. Dandik bir spor ayakkabı ile git. Vurunca çok da acıtmıyor. Sadece vurulduğun an acıyor sürekli birşey değil yani. Son olarak da iyi eğlenceler..
Başını öne eğik tutmanı tavsiye ederim. Kask olmasına rağmen kafamı hafif kaldırdığımda boynumdan ve yanağımdan vurulmuştum ve acıdı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme