Şimdi Ara

Yarın Ördek Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 gündür kafama koydum ördek almak istiyorum ve yarın almaya gidiyorum aranızda beslemiş olan var mı ne yer ne içer? Not:Yavru alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok tatlılar lan vaak vaak diye dolanırken bi tane koycan böyle peltek peltek yürüyecek

• SS isteriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yavruyken iyi de büyüyünce kesip yemek lazım. Bakımı zor.
  • Yanına bir kaba su koy bırak git hatta başından ayrılmazlar.

Yarın Ördek AlıyorumYarın Ördek AlıyorumYarın Ördek Alıyorum

• Bahçen varsa güzel , evde bakıcaksan gittiği yere sıçar.

• her yere sıçacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yavru ördek palazlanmadan , yani sarı tüylerini döküp esas beyaz tüyleri çıkmadan suya girip yüzmesine izin verme hemen hastalanıp ölüyor.tüy değişiminde ördeği eline alma çıkacak tüylerinin iğnelerini patlatırsın , bir ömür boyu kullanacağı tüylerde bozulma dağıtma olulur hayvanın görünüşünü bozmuş olursun. Pekin ördeği alamnı tavsiye ederim diyer ördeklere göre daha az su ister.

Bu en önemlisi ördeklerin bacakları çok hassastır ayaklarında bacaklarında çok fazla sınır var ağrıya çok duyarlı , ayakları bacakları yaralanmasın bulunduğu zemin de cam taş civi gibi şeyler olmasın ,küçağına alırken sakın bacaklarını tutma ,

apaç arası ( bacak arası ) tavuklara göre çok geniş bir tavuğu tutup bir yere götürmek istedeiğimde iki bacağını birden bir elimde tutup baş aşşa götürüm. Aynı şeyi ördeği taşımak için yapmıştım hayvanın oması yerinden çıktı ve yediklerinin hepsini kustu. O günden sonra hiç düzelmedi ,

Ördekler çok hızlı büyür. Yem olarak beyzanın civciv başlangıç yemini lapa yaparak var. Daha sonra etlik yem palet yem

Ördekler çok zeki hayvan insanlara yaklaşır çağırdığında peşinden gelir köpeklerden daha hissiyatlı boş yere bağırmazlar. Yavru iken eğite bilirsin ama öyle elden ele herkesle haşır neşir. Olmasına.izin verme

He unutmadan şunu da belirteyim dişi ördeğe denk gelirsen o sana her istediğini yaptırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamie Hyneman

her yere sıçacak
    Tek yönlü beslendiği için sorun olmaz. Ördek pisliğini eskiden yara üstüne sürerlermiş .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Çok tatlılar lan vaak vaak diye dolanırken bi tane koycan böyle peltek peltek yürüyecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

SS isteriz.
    Gelecek hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Yavruyken iyi de büyüyünce kesip yemek lazım. Bakımı zor.
    Onu nasıl keserim içim acır

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz.

Yanına bir kaba su koy bırak git hatta başından ayrılmazlar.

Tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Bahçen varsa güzel , evde bakıcaksan gittiği yere sıçar.
    Bez takarım

• quote:

her yere sıçacak
    Yapmaazz

• quote:

Orijinalden alıntı: yakaza01

Yavru ördek palazlanmadan , yani sarı tüylerini döküp esas beyaz tüyleri çıkmadan suya girip yüzmesine izin verme hemen hastalanıp ölüyor.tüy değişiminde ördeği eline alma çıkacak tüylerinin iğnelerini patlatırsın , bir ömür boyu kullanacağı tüylerde bozulma dağıtma olulur hayvanın görünüşünü bozmuş olursun. Pekin ördeği alamnı tavsiye ederim diyer ördeklere göre daha az su ister.

Bu en önemlisi ördeklerin bacakları çok hassastır ayaklarında bacaklarında çok fazla sınır var ağrıya çok duyarlı , ayakları bacakları yaralanmasın bulunduğu zemin de cam taş civi gibi şeyler olmasın ,küçağına alırken sakın bacaklarını tutma ,

apaç arası ( bacak arası ) tavuklara göre çok geniş bir tavuğu tutup bir yere götürmek istedeiğimde iki bacağını birden bir elimde tutup baş aşşa götürüm. Aynı şeyi ördeği taşımak için yapmıştım hayvanın oması yerinden çıktı ve yediklerinin hepsini kustu. O günden sonra hiç düzelmedi ,

Ördekler çok hızlı büyür. Yem olarak beyzanın civciv başlangıç yemini lapa yaparak var. Daha sonra etlik yem palet yem

Ördekler çok zeki hayvan insanlara yaklaşır çağırdığında peşinden gelir köpeklerden daha hissiyatlı boş yere bağırmazlar. Yavru iken eğite bilirsin ama öyle elden ele herkesle haşır neşir. Olmasına.izin verme

He unutmadan şunu da belirteyim dişi ördeğe denk gelirsen o sana her istediğini yaptırır.
    Hocam yazınızdan anladıgıma göre ördekler hakkında bilginiz var ben simdi ordegi alınca elime hiç almayayım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLForCE3434

Hocam yazınızdan anladıgıma göre ördekler hakkında bilginiz var ben simdi ordegi alınca elime hiç almayayım mı

Alıntıları Göster
    Tabi ki ala bilirisin ördek ergenlik döneminde sarı tüyünün yerine esas beyaz tüyleri çıkmaya başladığında dikkat etmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: yakaza01

Tabi ki ala bilirisin ördek ergenlik döneminde sarı tüyünün yerine esas beyaz tüyleri çıkmaya başladığında dikkat etmelisin

Alıntıları Göster
    Dişi veya erkek oldugunu alırken anlayabilir miyim kafeste beslemeyi dusunuyorum olur mu ? Ilk gün yıkayayım mı onu

• inanılmaz tatlılar ama her yere sıçıyorlar

sıçacağını kanatlarını açıp anlık hızlıca çırpmasından anlayabilirsin ve kurumadan temizleyebilirsin

• quote:

her yere sıçacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.