Şimdi Ara

Yarin mahkemem var tavsiye-sorulari alayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok heyecanlıyım beyler dilim tutulur diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkar vur masaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sıfatla?

• masum ol sağları sağa yatır kalın mercekli gözlük tak

• quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

Hangi sıfatla?

Tanik hocam. Ama bundan onceki durusmadaki aleyhindeki tüm tanıkları şimdi sanık olarak göstermiş adam ondan korkuyorum.

• olay ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahkeme de heyecan yapma sana sorulanları doğru bir şekilde cevapla bende kaavgadan kamu davası yemiştim bir şey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin** -- 25 Ekim 2015; 10:32:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar konusma metnine calisirsan calis hakikin karşısina cikinca hersey unutuluyor. Tarihler gunler yillar aklinda olan hersey

• quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

olay ne

Darp-hakaret

Bende ondan korkuyorum hocam @KUSCUM4283

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

quote:

Hangi sıfatla?

Tanik hocam. Ama bundan onceki durusmadaki aleyhindeki tüm tanıkları şimdi sanık olarak göstermiş adam ondan korkuyorum.

Sanık olan kişi akraban ya da kardeşin değilse yalan söylemek suç benden söylemesi

• quote:

quote:

Hangi sıfatla?

Kardeş sakin ol.Ben de iki defa tanık olarak gittim.Bir tanesi ölümlü,ağır yaralamalı trafik kazasının davasıydı.Sanığın ailesi nerden buldu bilmiyorum telefondan bana ulaştı.(Komiser ne kadar inkar etse de zannımca polis tanıdıklar vasıtasıyla karakoldan buldu.) Anlaşalım tanıklıktan vazgeç genç çocuk başını yakmayalım,maddi ihtiyacın varsa onu karşılayalım dediler.Reddedince senin için hayırlı olan vazgeçmen olur falan demeye başladı sanığın abisi. Tehditten şikayet edeceğimi söyleyip,kapattım telefonu suratına engelledim numarayı.
    Mahkeme günü çıktım olayı gördüğüm gibi anlattım.Diğer tanıkların dinlenmesi için erteledi hakim davayı.Sonradan öğrendiğim kadarıyla okkalı bir ceza almış sanık.Öğle arasında hukuk okuduğumu öğrenen hakim yanına çağırdı çay falan içtik tehdit olayını falan anlattım.Daha çok karşılaşırsın bu durumla biz alıştık ama %99'unun içi boş olur merak etme dedi.
    Harbiden adamın ne sesini duydum ne de yüzünü gördüm bir daha.

Niye anlattım bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Hangi sıfatla?

Kardeş sakin ol.Ben de iki defa tanık olarak gittim.Bir tanesi ölümlü,ağır yaralamalı trafik kazasının davasıydı.Sanığın ailesi nerden buldu bilmiyorum telefondan bana ulaştı.(Komiser ne kadar inkar etse de zannımca polis tanıdıklar vasıtasıyla karakoldan buldu.) Anlaşalım tanıklıktan vazgeç genç çocuk başını yakmayalım,maddi ihtiyacın varsa onu karşılayalım dediler.Reddedince senin için hayırlı olan vazgeçmen olur falan demeye başladı sanığın abisi. Tehditten şikayet edeceğimi söyleyip,kapattım telefonu suratına engelledim numarayı.
    Mahkeme günü çıktım olayı gördüğüm gibi anlattım.Diğer tanıkların dinlenmesi için erteledi hakim davayı.Sonradan öğrendiğim kadarıyla okkalı bir ceza almış sanık.Öğle arasında hukuk okuduğumu öğrenen hakim yanına çağırdı çay falan içtik tehdit olayını falan anlattım.Daha çok karşılaşırsın bu durumla biz alıştık ama %99'unun içi boş olur merak etme dedi.
    Harbiden adamın ne sesini duydum ne de yüzünü gördüm bir daha.

Niye anlattım bilmiyorum.

Özet:hukuk okuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.