Şimdi Ara

yarın laglar bitecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ®ÇAGRI

quote:

Orjinalden alıntı: Sunstroke

Veletlermiş Kendini Bi Şey Mi Sanıyorsun.

üstüne niye alınıyorsun
    ben herhangi bir yaş aralığı belirtmedim kendini velet olarak mı görüyorsun
    0- 6 yaş arası düşüncelere sahip olanları velet olarak görüyorum ben

herkesin velet anlayısı seninkiyle aynı olmayabilir..
  • asıl sorun yukarda denildiği gibi biz kimi kesip np kasacaz hem bi de sanki o kişiler bu oyun için okulu kırmıcak internet kafeleri tıklım tıklım yapamıcak yazık memlekete ya yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: *LogosMania*

quote:

Orjinalden alıntı: sexydagger

bütün okula gidenler nie alındaki ark ın lafına size mi dedi velet diye?

sen nıe onu savunuon kı
    topiçi acan arkadas yanlıs bi yazım yapmıs
    herkesde fıkrını belırtmiş
    saaaa naaaaa neeeee

kesinlikle mesajını gereksiz olarak görüyorum benim kimseyi savunduğum yok arkadaşı da tanımıorum anladın mı?
  • bizim arkadaşlarda hala oyun oynuyonuz bebe felan yapıyolardı.bi gün ark.la ortak charımızı satarken bunlardan 1ini alıp gittik.elimizde 400ytl nakiti görünce şok oldu tabi1 hafta sonra geldi diyoki logosda char kasıyorum 20 oldu
  • düzelir düzelir bekle sen...

TT Net in sorunlarını oyunu oynayanlara vuruyosun ya...
  • knight oynayanların %80 i okula gidiyor biliyormusun
    İlkokul, lise , üniversite vs. vs. vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

mümkünse yurtta kalsın hepsi

ben üniv de yurtta kalıom daha güzel oynanıyor knight
  • ILk once bu bir oyun.Tabi ki sana gore velet olan kisiler oynayacak.Ayrica lagla okul tatilinin bir alakasi oldugunu dusunmuyorum.Saat gece 11de bile lag oluyor.Gece 11 de oyunda cok az kisi oluyor ama gene lag var.Basimizda bu ttnet olduktan sonra ve server sayisi 2 olduktan sonra lag hep olacaktir...
  • evet azalsin ya

bu arada sabah 10 dan once online olacak 9-10 arasi
    bot a koyacak arakdas ariyorum akarada orc

pm me pls
  • Ben düşünmüyorum çünkü bu lag bende 4 aydır 1 dakika olsun geçmedi. Sorun TT'de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Ben düşünmüyorum çünkü bu lag bende 4 aydır 1 dakika olsun geçmedi. Sorun TT'de.

sorun TTNET'te deil gece saat 2 - 3 gibi gir bakayım oyunda bir dirhem lag var mı
    ondan sonra gel konus
  • Gazete'de okumustum sözde türkiye'de internet baglantısını gelistireceklermis. Subat'ın basında daha hızlı bi internet sizi beklior die yazıyodu. Subat'ın nerdeyse ortasına geldik. İnternet hala yavas adamlar kandırıolar. Genede ins. sozlerini tutarlar.
  • saat 12 veya 1 den sonra laggden eser kalmıyor...
  • Arkadaş velet felan dememiş , sadece demişki okullar açılınca rahatlıcak yani bazı arkadaşlarımız okula gidince serverlar eskisi gibi kalabalık olmucak vede tatil olmadıuğndan bilgisauar yasak gibi çeşitli cezalar alcaklar ve de oyun eskisi gibi rahatlıcak.

Bu arada oh be kurtulduk
    hadi arkadaşlar saat 12 oldumu herkez yatağa yarın okul var uykusuz kalmayın sakın lag hala geçmedi demeki çıkmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 10 Şubat 2008; 23:26:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EyLanxtiN

Arkadaş velet felan dememiş , sadece demişki okullar açılınca rahatlıcak yani bazı arkadaşlarımız okula gidince serverlar eskisi gibi kalabalık olmucak vede tatil olmadıuğndan bilgisauar yasak gibi çeşitli cezalar alcaklar ve de oyun eskisi gibi rahatlıcak.

Bu arada oh be kurtulduk
    hadi arkadaşlar saat 12 oldumu herkez yatağa yarın okul var uykusuz kalmayın sakın lag hala geçmedi demeki çıkmıyorlar

• quote:

quote:

Ben düşünmüyorum çünkü bu lag bende 4 aydır 1 dakika olsun geçmedi. Sorun TT'de.

sorun TTNET'te deil gece saat 2 - 3 gibi gir bakayım oyunda bir dirhem lag var mı
    ondan sonra gel konus

Benimle emir kipi kullanarak konuşmazsan ikimiz açısından da iyi olur. Ben sabaha kadar pc başındayım. Gece giriyorum. Ve lag hiç geçmiyor. Belki azalıyor birkaç saniyeye iniyor ama lag geçmiyor. 1 saniye lag olsa o exp de ölüm fermanını çıkartır. Ayrıca bahsettiğim azalmada öyle 1 saniye falan değil. 3 saniye 5 saniye 7 saniye. Değişken. Zaten asıl sorunda değişken olmasından kaynaklanıyor. Bir download yapıyorum. bi 10kb düşüyor bi 40kb çıkıyor. Belki bunu sen anlamıyor olabilirsin ama sorun TTnet 'den. Nasıl böyle bir kanıya varıyorum çünkü lag bölgesel oluyor. Arkadaşlarımda lag yokken bende oluyor. İzmit-Yeniköy ve civarında sorun olabilir. Belki kocaeli bölgesinde sorun olabilir. Belkide marmara bölgesinde sorun olabilir bilmiyorum ama Sorun bölgesel olduğuna göre sorunun kaynağıda Ttnet.

• quote:

quote:

quote:

ondan sonra gel konus

Benimle emir kipi kullanarak konuşmazsan ikimiz açısından da iyi olur. Ben sabaha kadar pc başındayım. Gece giriyorum. Ve lag hiç geçmiyor. Belki azalıyor birkaç saniyeye iniyor ama lag geçmiyor. 1 saniye lag olsa o exp de ölüm fermanını çıkartır. Ayrıca bahsettiğim azalmada öyle 1 saniye falan değil. 3 saniye 5 saniye 7 saniye. Değişken. Zaten asıl sorunda değişken olmasından kaynaklanıyor. Bir download yapıyorum. bi 10kb düşüyor bi 40kb çıkıyor. Belki bunu sen anlamıyor olabilirsin ama sorun TTnet 'den. Nasıl böyle bir kanıya varıyorum çünkü lag bölgesel oluyor. Arkadaşlarımda lag yokken bende oluyor. İzmit-Yeniköy ve civarında sorun olabilir. Belki kocaeli bölgesinde sorun olabilir. Belkide marmara bölgesinde sorun olabilir bilmiyorum ama Sorun bölgesel olduğuna göre sorunun kaynağıda Ttnet.

Bir download yapıyorum. bi 10kb düşüyor bi 40kb çıkıyor.
    demişsin
    bu indirme hızı siteden siteye fark gösterir senin indirdiğin siteyle alakalı bişey bu
    bölgesel sorun olabilir ama ben genel konusuyorum
    ben gece 3 - 4 gibi hiç lag görmedim
    ok.

• Topici açan arkadaş kusura bakmasın ama saçma bi topic milleti birbirine düşürmekten başka birşeye yaramamış
  • dün ve diğer günler c1e tek atamazdım
    şimdi attım etkisini gösteriyor okullar yalnışlassam yalnış diyin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.