Şimdi Ara

Yarın kulağımı deldiriyorum. İltihap vb. şeyler yaşamamak için tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yarın sabah kulağımı deldireceğim. Deldirdikten sonra neler yapmam lazım. Ortalama kaç gün sonra çıkartıyım. Çıkardıktan sonra halka küpe takmak istiyorum. Sizce bi sakıncası olur mu ? Kısaca neler yapmam lazım. İltihaptan filan çok korkuyorum. Mikrop kapmasından. Kazasız belasız atlatmak için neler yapılır yardım lütfen :)

• İltihap kaparsa çok fena kokor söylemedi deme. Tavsiyem kukağını deldirmek yerine takmalı külerden kullanman.
  • yakıştı mı kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Was The Cure -- 18 Aralık 2011; 16:23:51 >
  • Bak kardeşim sen şimdi niye.....

Tamam sakinim ne de olsa kendi düşüncesi
  • Ya ya ilk gün duş alma, iki de bir oynama günde 2 kere çevirsen yeter.
  • Krem filan sürmeme gerek var mı arkadaşlar ?
  • bir karadenizliden bu davranışı beklemezdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

•  Yarın kulağımı deldiriyorum. İltihap vb. şeyler yaşamamak için tavsiyeler
  • Hocam mutlaka bepanthen sür, deldirmeden önce ve özellikle de kulağındaki tabanca küpesini çıkarırken.

Küpenin kulağında 3 veya 4 gün kalması yeterlidir. Çıkardıktan hemen sonra halka küpe de takabilirsin ayrıca bi sakıncası. Burdaki arkadaşlara da aldırma, benim de kulağım delik, çağdaş bi insanız sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tef-ox -- 18 Aralık 2011; 16:45:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tef-ox

Hocam mutlaka bepanthen sür, deldirmeden önce ve özellikle de kulağındaki tabanca küpesini çıkarırken.

Küpenin kulağında 3 veya 4 gün kalması yeterlidir. Çıkardıktan hemen sonra halka küpe de takabilirsin ayrıca bi sakıncası. Burdaki arkadaşlara da aldırma, benim de kulağım delik, çağdaş bi insanız sonuçta.

Aynen dostum. Ben kimseyi umursamıyorum zaten. Tek bi küpeyle erkeklikten çıkılacaksa oho ooo.

Bepantheni deldirdikten sonra ne sıklıkla süreyim. Yani yarın deldireceğim. Pazartesi ders 10 da bitiyor akşam. Kampüsten yurda gelişim anca 11 i filan bulur. Gece 11 de krem sürsem ve döndürmeye çalışsam bi sorun olur mu ?

Bi de bu döndürme işini nasıl yapacağız ? Çok acır mı döndürürken. Malum küpe ete yapışmış olacak

• Hemşo olmadı bu olmadı.
  • Geri kafalı demeyin ama küpeye karşıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Artvin08~

quote:

Orijinalden alıntı: tef-ox

Hocam mutlaka bepanthen sür, deldirmeden önce ve özellikle de kulağındaki tabanca küpesini çıkarırken.

Aynen dostum. Ben kimseyi umursamıyorum zaten. Tek bi küpeyle erkeklikten çıkılacaksa oho ooo.

Bepantheni deldirdikten sonra ne sıklıkla süreyim. Yani yarın deldireceğim. Pazartesi ders 10 da bitiyor akşam. Kampüsten yurda gelişim anca 11 i filan bulur. Gece 11 de krem sürsem ve döndürmeye çalışsam bi sorun olur mu ?

Bi de bu döndürme işini nasıl yapacağız ? Çok acır mı döndürürken. Malum küpe ete yapışmış olacak

Sakın kulağını deldirdiğin gün o küpeyi çıkarma. En az 3 gün bekle. Çıkarıcağın zaman bepanthen'i küpenin sağınasoluna her yerine yedir. Yedirditen sonra 5 dakika bekle ve yavaş yavaş çıkar. Hızlı olursan çok canın yanar. O küpeyi çıkardıktan sonra hemen başka bir küpe takmalısın. Ve o yeni küpeyi de 1 hafta falan çıkartma. Bu arada 3 günün sonunda küpeyi çıkarırken kulağın kıpkırmızı olucak, korkma. Bunlara dikkat edersen hiç bi sorun olmaz.

Kulak deldirdi diye top diyenler sadece gerikafalıdır dostum bunu da unutma.

• deldirdim ilk 2 gün banyo yapmadım.eve geldigimde pc basında cevirdim ama cıkartmadan yavasca sadece 1 tur 1 saatte bir çevir.
    daha sonra 15 gün boyunca cıkartmadım(bak bu çok önemli) çünkü ilk takılan küpe arkası kalındır deliği geniş tutmak için.
    sen cıkartma gene 1-2 hafta garantiye al arkadaslarım ilk günlerden cıkarttı takti ikisininde kulağı mikrop kaptı.
    1.hafta bittiginde cikart kolonya vb.sürekli arkasını felanda temizle bepanten sür ve tak zaten 2.hafta sonu sadece cakarıp takarken azıcık acicak önden sokucaksın arkadan cıkarırken zorlanıcaksın felan dayanılcak bişe zaten cok acimaz.ben ağustos gibi deldirdim şuan baya bi rahatım halka takarsan kulağında sarkma yapabilir tabi ağır bişe takmassan bişe olmaz sorun olursa yaz cevaplarım :)
  • Deldirme, pişman olursun benim gibi. İltihap kaparsa yandın.
  • Bir kişi daha eksildi.
  • özentilik
  • Deldirecen ondan sonra 5-6 gün banyo yapma. Hani 2-3 gün yapmasan da olur ama garantile sen. 1, 1.5 haftada o kulağındaki küpeyi hiç çıkarma aradada çevir. Ondan sonra çıkar halka tak. Ama o aralar uzun süre 1-2 saat falan küpesiz dolaşırsan kapanır delik. Benim 2 yıldır delik şimdi bile 1 gün takmayınca kapanıyo delik. Nasıl bir kulak varsa.
  • Deldirmekte neymiş komple kestir gitsin
  • Benim arkadaşlarda geçen sene deldirdiler, benim tavsiyem kepçe gibiysen hiç deldirme komik duruyor ayrıca zırt pırt çıkarma kıpkırmızı yapıyor kulağı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.