Şimdi Ara

Yarın ki seçim için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle memleket adına hayırlı olsun, hayatım boyunca hiçbir siyasi parti partizanligim olmamistir, kim iyiyse denenmesi gerekir diye dusunuyorum, fanatizm ulkeyi kotuye goturur, siyasi parti baskanlarinin guc zehirlenmesi yasamasina sebep verir, yanlislarini goremezler bu sebeple basta hangi siyasi parti olursa olsun oyunuz degisimden yana olsun, her zaman mevcudu degil daha iyisi cikabilir diye yenilere sans verin.

    Ben daha önce akp oy verdim bir kez saadet ondan öncede chpye bir kez oy verdim, şuan ki belediyelerin akp tekelinden cikmasini temenni ediyorum, eger chp bu kadar uzun donem kalsaydi onlarinda ayni sekil degismesini isterdim,mesela izmir chp degilde saadet alsin, ne biliyim tkp alsin veya dsp alsin, chpnin tekelinde olmasin, gonlum yarin belediyelerin akp tekelinden cikmasindan yana, bu forumda asla partizanlik yapmadim, genel secimlerde kemal kilicdaroglu gibi bir parti baskanina oy vermem,dedigim gibi degisim sart. Lutfen bir kez degisimden yana oyunuzu kullanin. Korkmayin ulke elden gitmez, milyonlarca vatansever var bu ulkede, hepside bu ulkenin bir karis topragina canini feda edebilecek kisiler. Tekrar diyorum oy tercihi sizin benim gonlum degisimden yana.

    Not: iyi parti sempatim var ilerde iktidar olurda yanlislari olursa veya belediyelerde yanlislari olursa ustlerini cizerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.