Şimdi Ara

Yarın iptal ettirmeye gidiyorum bir sorunla karşılaşırmıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese hat benim degil dedemin ustune oldugu icin yarin turk telekom goztepe ye goturecegim

Telefondan musteri hizmetlerinden iptal basvursu yaptik simdi is imza attirmaya geldi

İstanbul kartal'dan goztepe (eski safak Hastanesi)in orada ttnet turk telekom yeri var mis orayi tavsiye ettiler ttnet bayisine gitmeyin uzar dediler

benim sormak istedigim daha once oraya giden oldumu ?

Herhangi bir ttnet acentasina gidipte iptal ettirebilirmiyiz o kadar yolu bos bosuma gitmeyelim

5 ay fatura birikmis odedik hepsini bir tane agustos cikardilar bugum aradim iptal edebiliriz dediler yarin gidipte bana agustos var odemeniz lazim demesinler musteri hizmetleri bir sorun olmaz dedi bugun yeterince odemissiniz dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webconn -- 24 Ocak 2014; 1:40:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her zaman en temizi Telekom'un kendisine gitmektir. Acentelerde teknik sorunlar çıkabiliyor. Telekom Müdürlüğü'nden iptal işlemini onaylar, o an borç bakiyenizi sorgularsınız. Hattın kapandığına ve borcunuz olmadığına dair de bir yazı istersiniz, iş biter :)
  • yaşlı adamı oraya kadar yorma telefondanda halledebilirsin arayıp sadece onaylıyorum demesi yeter. + olarakda ağustos ayı faturasınıda ödemeni tavsiye ederim ileride başını ağrıtır söylemedi deme :)
  • kapatma-iptal işlemleri telefonla yada sıradan ttnet ofislerinde olmuyor.

sana en yakın ttnet merkez müdürlüğüne gitmelisin.hat sahibide yanında olmalı,ve ıslak imza atmalı.
  • Herşeye gebe bir süreç. İnşallah sıkıntısız kapatırsın. Daha doğrusu iptal ettirirsin.
  • herkese merhaba şimdi eve geldik sıkıntı olmadı gözü görmediği için gittik doldurdum ad soyad üyelik no filan derken imza işlemi içinde dedem halletti o işi 5 dk bile sürmedi işlem
  • Dikkat edin bazen kapattık deyip hat dondurma işlemi yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu ile alakalı benimde bir sorum olacaktı.
    29 Ocak Perşembe günü tahattütüm bitiyor.
    30 Ocak Cuma fatura son ödeme günü.

Ben 29 Ocak'ta gidersem, ödenmemiş borcunuz var veya tahattütünüz bugün gece 12'den sonra bitiyor gibi birşey söylerlermi?

Kapatma talebi için Telekom merkez müdürlüğüne gitsem anında kapatırlarmı yoksa telefondan kapatma talebinde bulununca verdikleri gibi 10 gün müddet verilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007kratos

Dikkat edin bazen kapattık deyip hat dondurma işlemi yapıyorlar.

nasıl anlayalabiliriz bizzat gidip türk telekom müdürlüğüne gittik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tevez51

yaşlı adamı oraya kadar yorma telefondanda halledebilirsin arayıp sadece onaylıyorum demesi yeter. + olarakda ağustos ayı faturasınıda ödemeni tavsiye ederim ileride başını ağrıtır söylemedi deme :)

başvuruda telefondan oluyor ama iptal işleminde ıslak imza isteniyor yani gitmek şart amaç zorluk çıkarmak arkadaşın sorusuna gelincde yanınızda mutlaka para bulunsun geçmiş borcu varsa mutlaka ödemeniz gerekecek bu aydan kalan parayı bile kesecekelr
  • Dedem dun evde yokken aramislar sonra bugunde ulasamadilar bugun bir kez daha aradılar dedim evde kendisi yok neden arıyorsunuz dedigimde hat sahibinin onayliyorum demesi lazimmis bende islak imza atmadan once sizi aradik iptal icin onayliyorum demisti zaten sonra gidip iptal ettirdik dedim buseferde onayliyorum demesi lazim maksat dedemi kandidip kampanya filan vermesi ama bosuna umut ediyorlar

son olarak odedigimiz agustos ayo faturasini odemeniz lazim dedi bizde odedik filan dedim hayir odememissiniz dediler

bende odemedik madem neden aylardir bir haber mail atmadiniz fatura vermediniz dedigimde ses soluk cikmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.