Ben olsam "I am a dog which chases cars" derdim. |
Yarın ing mülakatım var ama hiç mecalim yok pratik yapmaya. (2. sayfa)

-
-
çok komik
-
Hala cehapeli şirkete düşman mısın?
-
Kesin son olaylardan sonra acaba iş bankasına el koyarlar mı diye heyecanlanmıştır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten ingilizce lazım mıymış ki işyerinde. yoksa koftiden mi soruyolar.
Sigara şirketleri, cocacola, ups kargo, redbull vs adam mal dağıtacak kerameti ilanları bile ingilizce oluyodu. Başvuru bile yapmıyodum.
Gariptir başvurmadığım halde 4 yıldızlı bi otel aramıştı, gittim görüştüm. Otelde hiç çalışmadım dedim, otel sahibi öğrenirsin dedi. İngilizce çatpat bilmem dedim, otel müdürü ingilizce konuşmaya başlayıp mülakata devam etti. İngilizce biliyomuşum öyle dedi, konuşmam biraz problemliymiş, pratik lazımmış. 2 sene resepsiyonda çalıştım, aktif kullanmak zorunda kaldım.
Bana sorsan hala bilmiyorum çatpat. İşyerleri gerekli gereksiz ingilizce istiyo ama, nolucaksa
-
Evet direkt hollandaya bağlı şirket.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman lazımmış demek ki.
-
Bu aralar tüm şirketler kral tacından çıkma yakut misali adam arıyor
Adam resepsiyonist yada danışman alacak bak şartlara bak hem İspanyolcayı anadil gibi konuşacak hem ingilizcesi iyi olacak hem sektörde en az 5 senelik deneyimi olacak bla bla
Öyle şartlara sahip adam ihracatçı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 22 Mart 2025; 13:8:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X