Şimdi Ara

Yarın için 500 lira civarı bir ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4 senedir kullandığım Zotac 9800 GTX AMP+ kartım bozuldu ve şimdi beni yine bu kart kadar uzun süre götürebilecek bir kart arıyorum.

Kullandığım sistem;

Gigabyte Z68X-UD4-B3 Anakart
    i5 2500k işlemci
    4 gb corsair 1600 mhz ram
    750 WATT THERMALTAKE TOUGH POWER PSU

Aklımda bulunan tek kart bu;http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engtx560ti448dc22di-gtx560-ti-448-cores-dcu-ii-gddr5-1280mb-320-bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62814 fiyat aralığı 400-550 lira arası düşünüyorum daha fazla çıkabileceğimi sanmıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar kartı yarın akşam alacağım..

• Yarın akşam deilde hafta sonunu beklersen powercolor 7870 pcs+ öneririm gayet güzel karttır kendileri(vatan %25 indirimi için hafta sonu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan'da indirim olacağı kesin mi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winchsux

Vatan'da indirim olacağı kesin mi peki ?

evet
  • Kesin sayılır hemen hemen her hafta oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman beklemekte yarar var.

7870 demişsiniz ancak şöyle bir durum var daha önce bozulan kartımı tamir ettirdiğim kaliteli bir yer bana AMD'den uzak durmamı bozulduğu zaman tamir olamadığını söylemişti. Bende daha önce hiç AMD bir kart kullanmadım o fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz bir Nvidia kartı varmıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monitörünüz VGA çıkışlı ise AMD'den özellikle 7xxx serisinden uzak durun VGA İse ; Gtx560 Tİ 448 Core
    VGA Değilse ; MSI yada Asus HD7850 (Powercolor ve Sapphire tavsiye etmem en azından 7xxx
    serisi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winchsux

O zaman beklemekte yarar var.

7870 demişsiniz ancak şöyle bir durum var daha önce bozulan kartımı tamir ettirdiğim kaliteli bir yer bana AMD'den uzak durmamı bozulduğu zaman tamir olamadığını söylemişti. Bende daha önce hiç AMD bir kart kullanmadım o fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz bir Nvidia kartı varmıdır?

vatandan alırsan garantiye yollarsın hocam en kötü değiştirir yollarlar ben amd hd7850 kullanıcısıyım gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexmason78

Monitörünüz VGA çıkışlı ise AMD'den özellikle 7xxx serisinden uzak durun VGA İse ; Gtx560 Tİ 448 Core
    VGA Değilse ; MSI yada Asus HD7850 (Powercolor ve Sapphire tavsiye etmem en azından 7xxx
    serisi için

forumda böyle bir kanı var hocam ama bende sıkıntı yaratmadı monitör led vga çıkışlı 7850 kullanıyorum dalgalanma falan olmadı sanırım baya bir kişide olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

quote:

Monitörünüz VGA çıkışlı ise AMD'den özellikle 7xxx serisinden uzak durun VGA İse ; Gtx560 Tİ 448 Core
    serisi için

forumda böyle bir kanı var hocam ama bende sıkıntı yaratmadı monitör led vga çıkışlı 7850 kullanıyorum dalgalanma falan olmadı sanırım baya bir kişide olmuş

O zaman bende HD7850 öneririm tabiki bende kısmetse Ocak gibi kasa alıcam şimdiden topladım aklımdaki parçaları HD7850 hakkındaki problemleri duyunca vazgeçtim ama bunlar birazda şans işi sonuçta kime düzgün kart geleceği belli olmaz ama ben yinede HD7850 alırsam MSI yada Asus tercih ederim.

• quote:

quote:

quote:

serisi için

O zaman bende HD7850 öneririm tabiki bende kısmetse Ocak gibi kasa alıcam şimdiden topladım aklımdaki parçaları HD7850 hakkındaki problemleri duyunca vazgeçtim ama bunlar birazda şans işi sonuçta kime düzgün kart geleceği belli olmaz ama ben yinede HD7850 alırsam MSI yada Asus tercih ederim.

ben vtx aldım fena değil şuan bendeki 1 gblık modeli 2b lık modelini öneririm msi bomba kartlar yapıyor

• quote:

quote:

serisi için

Şu amd avatar ve logolular AMD den memnunum demiyor mu bayılıyorum Tarafsız biri söylese eyvallah.

• powercolor hd 7870 edition ile vga girişli lcd monitör kullanıyorum

kutunun içinden çıkan dönüştürücüyle bir sorun yaşamadım

gtx 560 ti 448 core de tercih edilebilir bellek miktarı düşük olması vram kullanımı artan oyunlarda sıkıntı yapabilir
  • HD 7870 Pcs
  • 6850 al bulabiliyorsan 7xxx lerden uzak dur :) hem daha ucuza alırsın hem aynı performansı alırsın 8xxx serileri geliyor zaten 7xxx ler ölü doğdu
  • Monitörün DVI veya HDMI destekliyorsa 7870 pcs+ 'i çak haftasonu.
  • AMD lerin vga monitörlere garezi var. AMD gözümden epey düştü bu 7XXX serisiyle bozuk olmayan kart yok gibi nerdeyse. neden bu kadar ucuz oldukları gün gibi aşikar gtx 560 ti 448 cores en ideali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 6 Aralık 2012; 17:39:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

quote:

serisi için

Şu amd avatar ve logolular AMD den memnunum demiyor mu bayılıyorum Tarafsız biri söylese eyvallah.

Bende de AMD logosu var fakat bu FanBoy olduğumu göstermez.Sadece şuanki kasamda AMD ürünleri kullandığım için logo kullandım ayrıca ben AMD her yönden iyidir demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

quote:

serisi için

kardeş biz burda insanları yanlış yönlendirmiyoruz ben kullandım bana iyi başkasına iyi olmayabilir

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.