Şimdi Ara

Yarın i6 alıcam. Nerden almam avantajlı olur? <ALINDI> Bir edit geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pupadan alacaktım bugün. Kalmamış hata içi gelecek diyor. Beklemek istemiyorum. Sizce hamgi teknoloji mağzasından almam mantıklı olur? Teşekkürler.

Alındıktan sonraki edit.

Arkadaşlar okumanızda fayda var. Telefonu almaya gittiğim zaman elimi kolumu sallaya sallaya gidiyim bir iphone 6 alayım olayı olmadı maalesef. Girdiğim 5-6 mağazanın dördünden olumsuz yanıt aldım. Birinde vodafone'a girdim. Orda ayaküstü adamla konuştuk. Girdiğimiz 4. Mağazasınız iphone'lar oeynir ekmek gibi satılıyor bir türlü bulamadık dedim. Adam ise yine bir fiyat artışı olacağını -yaklaşık ₺300- mağazaların elindekileri stokları beklettiğini zamdan sonra tekrar satışa çıkaracağını söyledi. Dediğini düşündüğümde mantıklı geldi çünkü bimeks'e iki defa gittim. İkisinde de farklı kişilere sordum farklı yanıtlar aldım ve takındıkları ifade bana samimi gelmedi. Tabi bu sadece bir söylenti de olabilir. Ama bana doğru gibi geldi.

İkinci olarak telefonu almak isteyenler vodafone'dan bir fiyat alsın derim. Nakit aldığımda orada ₺2.650 ye geliyormuş. Ben ₺2.850ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete E. -- 13 Ocak 2015; 0:25:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Alma. Bekle apple Store dan al. Sonuçta 2500 lira para vericen. Az buz değil. Sabır her zaman iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Alma. Bekle apple Store dan al. Sonuçta 2500 lira para vericen. Az buz değil. Sabır her zaman iyidir.

Dostum eskişehirdeyim ben. İstanbula gelmem gibi bir durumum malesef yok. garanti açısından ve satış sonrası en iyi hangi mağaza bilmiyorum açıkçası sormak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete E.

quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Alma. Bekle apple Store dan al. Sonuçta 2500 lira para vericen. Az buz değil. Sabır her zaman iyidir.

Dostum eskişehirdeyim ben. İstanbula gelmem gibi bir durumum malesef yok. garanti açısından ve satış sonrası en iyi hangi mağaza bilmiyorum açıkçası sormak istedim.

Hocam internetten al kargoyla göndersinler. Ben şahsen alacak olsam öyle yaparım. Eğer illa yok ben marketten alacağım diyorsan Teknosa bence en iyisi.

• Pek farkı yok aslında. Her yerde neredeyse aynı fiyat. Nereden istersen oradan alabilirsin.

• Peki appletr garantisş sağlayabilen hangisi? Ona göre gidip alıyım.

• Pupa'dan alın derim Apple Store'dan alamıyorsanız fakat online sipariş ile alabilirsiniz Apple Store'dan. Yok elden alacağım derseniz kesinlikle Pupa'dan alın derim bende Samsun'da Pupa'ya götürmüştüm cihazımı ölü piksel vardı değişim için eleman bana bizden alsaydın sıfır kutu yenisini verirdik hemen dedi aynı işlemi diğer teknoloji mağazaları yapmıyor yaparsa da bin dereden su getirtiyor.

Bu sebeplerle ben Pupa'dan al derim pişman olmak var sonuçta, elbette diğer teknoloji mağazalarından alıp memnun da kalabilirsiniz ihtimaller üzerinden konuşuyorum sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Pupa'dan alın derim Apple Store'dan alamıyorsanız fakat online sipariş ile alabilirsiniz Apple Store'dan. Yok elden alacağım derseniz kesinlikle Pupa'dan alın derim bende Samsun'da Pupa'ya götürmüştüm cihazımı ölü piksel vardı değişim için eleman bana bizden alsaydın sıfır kutu yenisini verirdik hemen dedi aynı işlemi diğer teknoloji mağazaları yapmıyor yaparsa da bin dereden su getirtiyor.

Bu sebeplerle ben Pupa'dan al derim pişman olmak var sonuçta, elbette diğer teknoloji mağazalarından alıp memnun da kalabilirsiniz ihtimaller üzerinden konuşuyorum sadece.

hocam şöyle bir sıkıntısı var benim kullandığım telefon bozuldu. Yani acil biraz iş. üst üste geliyor hepsi. Teknosa'dan almayı düşünüyorum.

• Hocam evkurdan alın taksit yapıyorlar

• Mete E. M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam almadan önce satış görevlisine de söyle cihazı alıp sim kart takmadan ölü piksel vs. gibi sorunlar var mı diye inceleyeceğini ve sorun varsa yeni açılmamış kutu ile değişim talep edeceğini söyle bu senin zaten yasal hakkın fakat anlamamakta ısrar ediyor satan kişiler.

Telefonu Turkcell'den alıp ertesi gün ayıplı ürün olduğu için değişim istediği halde değişim yapılmayan arkadaşlar vardı forumda.

Benim tavsiyem telefonu satış görevlisinin yanında kutusundan çıkarın wifiye bağlanmayın simkart takmayın piksellerine bakın sorun var mı diye, fiziki durumuna bakın kasa açıklığı var mı diye bakın touch id ye bakın çıtırdı veya başka sorun var mı diye. İnşallah bir sorun çıkmaz ama eğer çıkarsa anında ayıplı ürün nedeniyle yenisini isteyin.

Gözünüzü de korkutmayayım yanlış da anlamayın benim cihaz ölü piksel çıkmıştı o sebeple yazıyorum. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

• quote:

Anladım hocam almadan önce satış görevlisine de söyle cihazı alıp sim kart takmadan ölü piksel vs. gibi sorunlar var mı diye inceleyeceğini ve sorun varsa yeni açılmamış kutu ile değişim talep edeceğini söyle bu senin zaten yasal hakkın fakat anlamamakta ısrar ediyor satan kişiler.

Telefonu Turkcell'den alıp ertesi gün ayıplı ürün olduğu için değişim istediği halde değişim yapılmayan arkadaşlar vardı forumda.

Benim tavsiyem telefonu satış görevlisinin yanında kutusundan çıkarın wifiye bağlanmayın simkart takmayın piksellerine bakın sorun var mı diye, fiziki durumuna bakın kasa açıklığı var mı diye bakın touch id ye bakın çıtırdı veya başka sorun var mı diye. İnşallah bir sorun çıkmaz ama eğer çıkarsa anında ayıplı ürün nedeniyle yenisini isteyin.

Gözünüzü de korkutmayayım yanlış da anlamayın benim cihaz ölü piksel çıkmıştı o sebeple yazıyorum. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler önemli benim için. Peki garanti açısında siz nerden almayı önerirsiniz? Gold paralel ürün satıyor gibi şeyler duydum. Bilgim yok açıkçası.

• sanirim heryerdeki fiyati 2899tl olmus. biyerde eski fiyatiyla gorursem hemen alacagim ben de.

• quote:

quote:

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler önemli benim için. Peki garanti açısında siz nerden almayı önerirsiniz? Gold paralel ürün satıyor gibi şeyler duydum. Bilgim yok açıkçası.

Hocam cihazın kutusunun altında seri numarasının olduğu kısımda TU/A ile biten bir ifade varsa garanti konusunda şüpheye düşmeyin gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Apple Türkiye garantisi altında oluyor cihazınız, Apple Store, Pupa teknik servis Genpa gibi servis noktalarından 2 yıl ücretsiz teknik servis hizmeti alabiliyorsunuz.

Bildiğim kadarıyla teknoloji marketleri İphone 6'yı paralel olarak satmıyor yani hepsi Apple Türkiye garantili fakat yüzde yüz emin değilim ama olurda şüpheye düşerseniz dediğim gibi kutunun altında ki seri numarasına bakın TU/A ile bitiyorsa rahatlıkla alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Hocam cihazın kutusunun altında seri numarasının olduğu kısımda TU/A ile biten bir ifade varsa garanti konusunda şüpheye düşmeyin gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Apple Türkiye garantisi altında oluyor cihazınız, Apple Store, Pupa teknik servis Genpa gibi servis noktalarından 2 yıl ücretsiz teknik servis hizmeti alabiliyorsunuz.

Bildiğim kadarıyla teknoloji marketleri İphone 6'yı paralel olarak satmıyor yani hepsi Apple Türkiye garantili fakat yüzde yüz emin değilim ama olurda şüpheye düşerseniz dediğim gibi kutunun altında ki seri numarasına bakın TU/A ile bitiyorsa rahatlıkla alabilirsiniz.

Anladım hocam. Yararlı bilgiler verdiniz. Teşekkürler. Geceniz hayırlı olsun.

@switel dostum eski fiyattan kastın? 2850tlyi gözden çıkardım açıkçası. 64gb için.

• Arkadaşlar avea'dan nakitle alsam bir sorun olur mu?

• Ben media marktan iphone 6 plus 64 gb liği 2850 ye alacam

• Kanka telefoncuda al adamlar kalite kalite

• Eskişehir Pupa çalışanları gayet işini severek yapan, anlayışlı insanlar. Orjinal kılıf aldım iade sürecinde en az 10 kere telefonda konuştum bir kere bile sert bi sesle cevap vermediler, ki normalde iade almaları yasakken. Ankara'dakiler müşteriye öküz muamelesi yapıyor. Apple Store'dan alamıyorsanız Pupa yada MediaMarkt yönelin derim. Ama en son baktığımda Espark'ta yoktu stok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Ben media marktan iphone 6 plus 64 gb liği 2850 ye alacam

o nasil oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: switel

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Ben media marktan iphone 6 plus 64 gb liği 2850 ye alacam

o nasil oluyor?

O biraz bende kalsın hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.