Şimdi Ara

Yarın G3 Alıcam Yardım Beyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın g3 alıcam son kararım..g2 alıcaktım ama aklım hala g3 de kaldı tasarımı,hoparlörün ses kalitesi,ekran kalitesi süper..Şarjı çok çabuk bitiyo ama napalım bizde ekran parlaklığı %20-30 da kullancaz artık.size sorum :

1 haftalık yurt dışı pasaport kayıtlı g3 : 1100 tl
    4 aylık lg türkiye garantili g3 : 1100 tl

2 cihazda tertemiz ne çizik ne soyuk var

sizce hangisini alayım yurtdışı pasaport kayıtlı olanda sorun çıkar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn89 -- 10 Aralık 2014; 13:52:56 >

• İkisi de ciziksiz diyorsun o halde tr cihazını al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr cihazi al.

• tmm yarın alıcam
  • 32 olan varsa onu al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçemi aşıyo 32 gb
  • Bence ikisini de alma. Hatta g3 alma. Konuya gelirsek TR garantili olanı al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G3 10 NUMARA CİHAZ..g3 iade etmiştim şarjı çok çabuk bitiyo diye ama telefonun tasarımına hoparlör ses kalitesine ekran kalitesine bayılmıstım arkadaşıma sattım g3 ü şimdi çocuğun elinde görünce içim gidiyo birde çocuğa işyerinde arkadaşları ne süper telefon falan demişler iştahım kabardı iyice
  • Yannış karar. İllada alacaksan 2. seçenek.
  • oyun moyun oynamam ben zaten çok nadir.internet le işim olur..parlaklık %20 de kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn89

oyun moyun oynamam ben zaten çok nadir.internet le işim olur..parlaklık %20 de kullanırım

20ye gerek yok zaten 100 cok parlak goz yoruyor,50~60 civarinda hem pil iyi gider hemde sen karanlik kullanmamis olursun

• stevejones kullanıcısına yanıt
    özel mesajlarıma ve konularıma cvp yazdığın için tşk.
  • quote:

özel mesajlarıma ve konularıma cvp yazdığın için tşk.

Muhim degil,bildigimiz kadar yardımcı olmaya calisiyoruz.

• dgkn89 kullanıcısına yanıt
    Aldiginda yorumlarini bekliyoruz

• Bu kadar kötü mü ya bu telefonun pil performansı
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    %100 parlaklıkta çok fena şarjı gidiyo %40-50 civarı parlaklıkta kullancaksın hatta kullanabiliyosan %20
  • %40 parlaklıkta 1 günü çıkartıyormuş kullanan arkadaşıma bende sormuştum. 3g si sürekli açık. Güzel telefon ama aşırı kullanımda takılmalar ve ısınmalar oluyormuş. LG Türkiye garantilisi olanı almanı öneririm.
  • 32 GB Pasaport kayıtlı 2 aylık 1250 tl buldum alayım mı sorun çıkarmı..yoksa 16 gb 1100 tl lg garantili olanı mı alayım
  • quote:

32 GB Pasaport kayıtlı 2 aylık 1250 tl buldum alayım mı sorun çıkarmı..yoksa 16 gb 1100 tl lg garantili olanı mı alayım

ısın ılgıncı 16 lık g3 alınmaz,dıger yandan yurtdısı da bana gore lg turkıey garantısıne gore bır parca daha rısklı ısın zor aslında ama ılla bır rısk laınacaksa yıne de 32 lık ıcın alınır bana gore.
  • quote:

32 GB Pasaport kayıtlı 2 aylık 1250 tl buldum alayım mı sorun çıkarmı..yoksa 16 gb 1100 tl lg garantili olanı mı alayım

bence pasaport işine hiç bulaşma şimdi bi sorun çıkar bişey olur sonra uğraş dur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.