Şimdi Ara

YARIN FORUMA MISAFIRLER GELECEK[FORUM KAMU SPOTU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yeni sisten aciklaniyor.Tipki sinavlarin aciklandigi gunler gibi hazirlikli olun arkadaslar yarin misafirler gelecek , temizligimizi yapalim yarin onlari iyi karsilayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vikingr -- 11 Ekim 2017; 21:14:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YARIN FORUMA MISAFIRLER GELECEK[FORUM KAMU SPOTU]

Tercih sonuçlarının açıklandığı gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saul.Goodman -- 11 Ekim 2017; 21:8:44 >
  • misafirler madem burayı biliyor niye aramıza katılmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 11 Ekim 2017; 21:9:49 >
  • oha 14.000 misafir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rick-Grimes-

Parayı kırmışlardır reklamdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste bundan bahsediyorum yarinki dalgata hazirlikli olalim forumumuzu guzel bilgilendirici konularla dolduralim

• vikingr kullanıcısına yanıt
    çok değil 5-6 ay önce ne konular açılırdı forum hep aktifti günlük ortalama 150 kayıtlı 500+ misafir oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saul.Goodman -- 11 Ekim 2017; 21:26:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kalk da televizyonun tozunu al yarın misafirler gelcek sen hala forumdasın nerden geliyo aklınıza böyle şeyler ben korkudan çalışamıyorum obp korkusu sardı fndfjkndfkjvnjdk
  • Püü püü forum bitmis hocam 5-6 ay oncesini birak 2015 neydi bee

• hemoglobinz kullanıcısına yanıt
    Kafaya takmazsan hocam 1-2 soru fazla yapar o arayi kaparsin kafaya takarsab hic yapamazsin kana kirmizi rengini veren bey

• Sistem yarın mı açıklanacak kesin mi

• Üşengeçadam0 kullanıcısına yanıt
    evet
  • Ben de 2 senedir misafir olarak burdaydım e artık yeter dedim geçenlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: vikingr

Kafaya takmazsan hocam 1-2 soru fazla yapar o arayi kaparsin kafaya takarsab hic yapamazsin kana kirmizi rengini veren bey

hocam obp 72. mf3 te 5k istiyodum etkisi artarsa napayim 1. falan mı olayım kana kırmızı rengini veren madde ben değilim fişne suyu
  • hemoglobinz kullanıcısına yanıt
    Sen de haklisin be fişne suyu ama ilk 5k da daha az geriye atar bunu biliyorsundur umarim

• Ozellikle antalya tip

• quote:

Orijinalden alıntı: vikingr

Sen de haklisin be fişne suyu ama ilk 5k da daha az geriye atar bunu biliyorsundur umarim

hocam tabi ki biliyorum da bunların sağı solu belli olmuyo.bakalım yarın bizi ne bekliyo. sanki tercih sonuçları açıklanıcak onları bekliyoruz he stresten gitçem bu yıl sınav sisteminin açıklanması bekliyoruz la pffs
  • O zamanlar o misafirlerden biri bendim, gerek duymuyordum kayıt olmaya, dışardan okuyordum konuları yorum yapmayınca

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rick-Grimes-

25 bin 30 bine yakını gördü bu gözler forum giderek sankinleşiyor bir kaç yıla çok az üye kalır gibi

• sanjayra S kullanıcısına yanıt
    gayet normal hocam adamlar reklam gelirinden başka bişey düşünmüyorki serverlar 99dan kalma hep donmalar takılmalar falan bitirdiler forumu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.