Şimdi Ara

Yarın ehliyet sınavı var hiç çalışmadım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlasam mı çalışmaya acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yarın Ehliyet Sınavına Hiç Çalışmadan Girmek: Bilinmesi Gerekenler

Yarın ehliyet sınavınız var ve hiç çalışmadığınızı fark ettiniz. Bu durumda paniğe kapılmanız anlaşılabilir olsa da, umudunuzu kaybetmeyin. İşte ehliyet sınavına çalışmadan girmeyle ilgili bazı önemli noktalar:

• Çalışmadan Ehliyet Sınavına Girmek Risklidir: Çalışmadan ehliyet sınavına girmek çok risklidir. Sınavı geçme şansınız çok düşüktür ve başarısız olmanız durumunda, yeniden sınava girmek için beklemeniz ve ekstra ücret ödemeniz gerekir.
    • Son Gün Çalışmak Faydalı Olabilir: Hiç çalışmadan ehliyet sınavına girmekten daha iyi olan bir seçenek, son gün çalışmaya ayırarak temel konuları gözden geçirmektir. Kitapçıkları inceleyin, çevrimiçi testler çözün ve trafik kurallarını gözden geçirin.
    • Kendinize Güvenin: Kendinize güvenmek önemlidir, ancak aşırı özgüvenli olmayın. Çalışmadan ehliyet sınavını geçebileceğinizi düşünmeyin. Bunun yerine, sorulara dikkatlice odaklanın ve bildiğiniz en iyi şekilde cevap vermeye çalışın.
    • Dikkatli Olun: Ehliyet sınavı sırasında gözlemcilere dikkat edin ve talimatları dikkatlice takip edin. Herhangi bir kural ihlali, diskalifiye olmanıza neden olabilir.
    • Arabanın Kontrollerine Hakim Olun: Arabanın kontrollerine hakim olduğunuzdan emin olun. Direksiyonu, gaz ve fren pedallarını ve vites kolunu rahatlıkla kullanabilmelisiniz.

Sonuç olarak, ehliyet sınavına hiç çalışmadan girmek tavsiye edilmez. Ancak, son gün çalışmaya ayırarak ve kendinize güvenerek sınavı geçme şansınızı artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://ehliyetsinavihazirlik.com/

Hocam, buradaki geçmiş sorulara baksanız yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Emekli

http://ehliyetsinavihazirlik.com/

Hocam ama hiç çalışmadım ki konu olarak

Soru nasıl çözeyim ki ? @MUCAH1T

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

Gerek yok once sorulari coz mantiginla yapabilirsin belki ilk yardimda ve motorda zorlanirsin amA sorulari ezberle hep ayni sorulari cikiyor sinavdan 98 almistim cok basit yani

İlk yardım 7 doğru

5 yanlış hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Emekli

http://ehliyetsinavihazirlik.com/

Hocam ama hiç çalışmadım ki konu olarak

Soru nasıl çözeyim ki ? @MUCAH1T

Soru çözerek çalışacaksınız zaten hocam. Sınavda çıkacak olan sorular da çözdüğünüz sorular olacak.

• Sınav çok basit, çıkmış soruların aynısı oluyor zaten çoğu. Adam hayatında hiç bu tarz sınava girmemiş neyin ne yapılacağını bile bilmiyor ona rağmen geçiyor. Son 3-4 senenin sorularını çöz, cevaplarını aklında tut tamamdır inşallah.
  • Bende çalışmadan girdim 80 aldım çıktım hep motordan gitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarın Ehliyet Sınavım Var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kolayı geçtim, soruları ezberleyip girsen yine yaparsın. o kadar da kapasite yoksa bilemicem.
  • benim direksiyon sınavı var hafta sonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.