arkadaşlar forumda ygs lys zamanı bende epey takıldım soru çözümleri konusunda çok yardımcı oldular sağolsunlar,şimdi üniversitedeyim herkes istediği yerleri kazanır inşallah
yarın akşam 5 ve 6 da inkılap ve Türk dili sınavlarım var test üsulu olacak sınavlar inanın hiç çalışamadım edebiyatın bir kısmı dilbilgisi onu hallederim de diğer kısmı dilin yapısı tarihçesi gelişi süreci ile ilgili,yarın sınav vaktı buraya soru kağıdını çekip yollıycam yardımcı olmanızı istiycem sizden
Kopya çekiceksin yani sınavda. 3 ay uzaklaştırılma ve o dönem sınıfta kalma diye biliyorum cezasını. Ayrıca burada beklemektense işlemci hızı iyi olan interneti hızlı bir telefon bul, Google'a yaz soruları, azbuçuk birşeyler bulursun.
evet kopya çekicem ama öyle düşündüğün gibi bişey yok yani uzaktan eğitim dersleri bunlar misal bugün ingilizceye girdik sınıfta asistan vardı 2 tane kimsenin umursadığı yok,telefon ile hızlı yapacağımı zannetmiyorum neyse konuyu şimdi açtım yarın yazarım artık inşallah cevaplayan birileri olur