ilk filan diye yazmışlar da ilk kez 3 boyutlu pankart olayı geçen hafta karşıyaka-göztepe maçında yapıldı..
bilginize!!!!
Bak pankart diyorsun, biz koreografi diyoruz aşar bunlar sizleri.
Bence de aşar bizi Fenerbahçe'yi örnek almamız lazım.
Biraz daha çalışmalısınız, çaputları boyamakla koreografi olmaz. Koreografi böyle olur:
veya böyle
Daha ötesi varsa, daha iyisi varsa gösterin de görelim. Kapanmaktayken çekilmiş bayrak, koreografiyi koymakla kendinizi kandırırsınız. Tartışmasız Türk futbol tribünlerinde en iyi koreografiyi Fenerbahçe taraftarı yapmaktadır. Ayık olun.
Rakamları toplayinca kaç yapıyordu ?
Sen sadece kendi takımınınkine baktığın icin öyle geliyor sanırım .
Arkadaşım göster o zaman daha iyisini, madem bu kadar iddialısın? Daha önce Türk tribünlerinde siluet koreografisi yapan bir tribün oldu mu? Daha ötesi var mı bunun Allah aşkına biraz objektif olun, siluet diyorum siluet!
quote:
Orijinalden alıntı: HEISENBERG
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
En iyi koreografiyi Eskişehirspor yapar. Zaten onlar mucidi.
yok artık Xherdan Shaqiri
İnanmazsan inanma. Çokta Alessandro del piero...
koreografi istiyosanız 23 nisanda trt yi açın kralını yapıyolar
ya o kadar laf atıyorsunuzda son 3-4 yılda elle tutulur bizim yaptıklarımıza karşı gösterebileceğiniz kaç tane koreografi var ? niyeyse inönüdeki galatasaray koreografisi dışında hatırımda kalan bir tane yok ki o da daha eski 3-4 yıldan. biz bu işi bir süredir çok iyi yapıyoruz bok atmadan konuşsak tartışsak olmuyor galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
quote:
Orijinalden alıntı: IFatalTürkI
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
ilk filan diye yazmışlar da ilk kez 3 boyutlu pankart olayı geçen hafta karşıyaka-göztepe maçında yapıldı..
bilginize!!!!
Bak pankart diyorsun, biz koreografi diyoruz aşar bunlar sizleri.
Bence de aşar bizi Fenerbahçe'yi örnek almamız lazım.
Biraz daha çalışmalısınız, çaputları boyamakla koreografi olmaz. Koreografi böyle olur:
veya böyle
Daha ötesi varsa, daha iyisi varsa gösterin de görelim. Kapanmaktayken çekilmiş bayrak, koreografiyi koymakla kendinizi kandırırsınız. Tartışmasız Türk futbol tribünlerinde en iyi koreografiyi Fenerbahçe taraftarı yapmaktadır. Ayık olun.
Sidik yarışına girmeyi sevmem. Lakin ;
( 3-4 fotoda simage kullandık. yalnız o kodun çalışmadığı da oluyor, baştan uyaralım. :) )
/>
/>
Bu ülkede ilk adam gibi koreografi(belki de genel olarak ilk) Bordeux maçında yapılan "your nightmare is back again" değil mi? Ben öyle biliyorum. Bu koreografi olayı o maçtan sonra yaygınlaşmaya başlamadı mı? Yanlış da biliyor olsam bu işi Türkiye'de ki tribünlere aşılayan Galatasaray'dır. Açık ve net.
quote:
Orijinalden alıntı: 1. Selim
yav neyi tartısıyonuz fenerbahce ve digerleri. dağılın.
Selim evladım, ben Osman Bey, güldürdün.
Yarın eğlence var desenize.
süperrr...
Objektif bakan her insan Kareografide Fenerbahçenin daha iyi olduğunu bilir Bir kere Fenerbahçede yaratıcılık var Güncel konular ince mesajlar yunanistan maçında açılan LORD OF İSTANBUL gibi, Gs maçında doğduğun günden beri, Bjk maçında İT-AATMET gibi Ve daha birçok Görsel Şölen..
herkeşe kendi takımının yaptığı daha güzel geliyor
en güzeli budur pankart ama:
güzel koreografilerimiz:
en kral sopalı koreografidir:
Galatasaraylılar kendi tribün resimlerini koymuş, bu kadar komik duruma düşmeyin işte.
konu kareografiye geliyor pankart afiş etrafına renkli kağıt kaldıranları koyan mı dersin, pankart kapatılırkenki fotoyu koyan mı dersin Kareografi dediğiniz baskı birşeyin yanında kağıt kaldırmaksa evet en kralsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
pankart kapanıyo gözünüzmü görmüyo
arkadaş şu futbol bilgisizlerini niye alıyorlar bu bölüme ? pankart kapanıyormuş hadi pankart kapanıyordu hiç mi futbol maçı izlemiyorsunuz pankart böyle mi kapatılır ? pankart açıkken alttan başlanır yukarıya doğru ön yüzü gösterilerek toplanır bu nasıl önü arkaya tersi üste gelmiş anlamadım nasıl bir zeka ürünü bu ?
Yazık bu kendi kendine dalga geçen adamlara acıyorum. Siz işinize geleni görürsünüz. Bu da bazı gerçekleri kabul etmediğinizi zaten gösteriyor.
anlamsız sidik yarıştırmaya gerek yok Şükrü saraçoğlu stadyumu ,Ali samiyen ve İnönü stadyumlarına göre kareografi için oldukça elverişliydi Türk telekom arena'da Galatasaray da kareografi açısından güzel işler çıkarmaya başladı. BJK nin yeni stadı yapıldığında onlar da güzel kareografi çalışmaları yapacaklardır.
bir galatasaraylı olarak bugun fenerbahçe handikap yapıcak oynamayan büyük zarara girir