Şimdi Ara

Yarın burundan Ameliyat olucam.Bugün spor salonunda.Ne tarz çalişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın saat 08:00 de burun ameliyatı olucam.Deviasyon mu neymiş.Kemikle et mi ne varmış.6 aydır fitness yapıyorum.Bugün göğüs çalışmam gerekiyor ancak dün kan verdim hala sol kolum hareket etmio.
    3-4 hafta yapamam heralde.Siz ne önerirsiniz bugün için.

Not(Ameliyat oldum şöyle oldu böyle oldu konularına girmenizi istemiyorum.Hala tırsıyorum.Teselli ve motive edici cümlelere açığım.)Teşekkür ederim

• burun kaslarını çalıştır
  • Bende de deviasyon var 18 i bekliyorum şanslısın
  • Hiç tırsma pazartesi günü benim bir ameliyatım vardı yan odadaki eleman burnundan olmuştu ayıldıktan sonra sigara + nescafe yapıyordu doktorların izin vermemesi lazımdı ama neyse.Ayrıca hiç abarttıkları kadar değil gibi cümle sarfetti.He sıfır ağrı diye birşey yok tabi ama antibiyotikle iğneyle hafifletiliyor.Rahat ol stres yapma.İyileştikten sonra rahatlayacaksın zaten.Çok az katlanman gerek.Geçmiş olsun umarım başarılı geçer.

Ayrıca bugün çalışma ve bir süre daha çalışmaman gerekecek doktorla konuşursun o süreyi biz ne desek boş.
  • burnunla 3x8 bench press çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Hiç tırsma pazartesi günü benim bir ameliyatım vardı yan odadaki eleman burnundan olmuştu ayıldıktan sonra sigara + nescafe yapıyordu doktorların izin vermemesi lazımdı ama neyse.Ayrıca hiç abarttıkları kadar değil gibi cümle sarfetti.He sıfır ağrı diye birşey yok tabi ama antibiyotikle iğneyle hafifletiliyor.Rahat ol stres yapma.İyileştikten sonra rahatlayacaksın zaten.Çok az katlanman gerek.Geçmiş olsun umarım başarılı geçer.

Ayrıca bugün çalışma ve bir süre daha çalışmaman gerekecek doktorla konuşursun o süreyi biz ne desek boş.

Teşekkür ederim.yorumun için.Ne heyacan,tırsma gülsemm mi gülmesem modundayım.Sanada geçmiş olsun.Uzun bir süre spor yapamayacımı tahmin ediyorum.Gerçe doktor korkma basit ameliyat,zamında ben olduktan sonra top oynamıştım halısahada dedi.ama en az 1 ay yapamam.Kafamı dağıtmak için gidicem.mekik bacak felan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.