Şimdi Ara

Yarın Bugünden Güzel Olucak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi biliyorum garip kaçıcak,net ortamında bu tür dertleri paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama,cidden kendimi garip ve kötü hissediyorum ve başka paylaşılabilicek kimsem yok,önceliklle bu Allah'ın testi falan mı bilmiyorum ama ilk defa bu kadar dibe vurmuş ve güçsüz hissediyorum.
    Öncelikle yaşım 15 yani forumda liseli ergen olarak tabir edilen kesimden biriyim.Geçen sene 9.sınıfta arkadaş ortamında salağa yatıp saf esprileri yaparak,kendimi ezdirerek okulun en sevilen kişilerinden biri olmayı başarmıştım ve derslerde şimdi bakıyorum da gerçekten dert edilicek gibi değildi.Ailemi pek takmıyodum özellikle babamın evde olduğu pazar günleri yataktan falan geç çıkardım,onlarla konuşurken hep sıkılırdım,bi şey dediklerinde uyuz olurdum arkalardan sessizce küfür falan ederdim tam ergen tripleri yani,hayatımda zaten kızlarla hiç konuşmazdım geçen senede hiç takmıyordum bile nasıl olsa sağ elim hep benimleydi.Sırf egomu tatmin etmek için okuldan kaçardım'Hem okuldan kaçıyorum,hem derslerim 10 numara,arkadaşları da kopyaya boğuyorum ben inek değilim ye mean' havasındaydım.Forumda fake hesaplarla dolaşıp içtenlikle yazılan konulara dh replikleri atarken konu sahibinin durumunu hiç düşünmezdim bile(yani replik yemeyi sonuna kadar hakediyorum).Neyse böyle devam ederse özet geç lan yiyceğimi bildiğim için direk konuya giriyim.

Şimdiyse yemin ederim 1 arkadaşım bile yok,yani diğerlerinin yanında sadece duruyorum.Hiç güvenebileciğim samimi bi arkadaşım yok,muhabbet edebileciğim falan zaten pek kimsede takmıyo,bazen boş derslerde kafamı sıradan kaldırıp baktığımda herkez biriyle muhabbet ediyo gruplar oluşturulmuuş bi tek ben mal mal duruyorum,aslında yine eskisi gibi olabilirim ama arkadaşlar resmen topluluğa oynuyolar sesli muhabbetler komik gibi görünen ama komik olmayan konuşmalar,dikkat çekmek için yapılan şeyler,hiç bişey bilinmeyen konularda bilyomuş gibi konuşmalar falan.Aslında dışardan o kadar yalnız gözükmüyorum.O da yaptığım maddi kıyaklardan dolayı olabilir bilmiyorum ama konuşabiliceğim biri yok,teke tekte farklı toplulukta farklı davranıyolar hep.Kafayı yiycek gibiyim ve deliriyodum galiba eve dönerken sırtımdan durmadan ürperti geçiyodu saçma salak bi şarkı bestelemitim onu sölüyodum biraz sesli.

Ayrıca hiç bir dersten daha hangi konuda olduğmuzu bile bilmiyorum okulda 2-3 ders kitabımı kaybettim ve çoğu dersten defterim yok,örn bugün matematikten ünite bitmiş ve öğretmen test dağıttı.Zaten bu 2 madde kafama bugün çarptı sınıfta herkez arkadaşıyla takır takır soruları çözerken ben elimde yerden bulduğum bi kalemle kağıtla bakışıyodum.Yani 1 ay boyunca derslerde ne vardı diye soruyorum kendime 1 aydır kafam nerdeydi bilmiyorum.

Ve bu biraz fazla özel olucak,aklıma en çok takılan annemle babamın durumuydu.Babamın benimde tanıdığım kendisinden 20 yaş küçük biriyle annemi aldattığını biliyodum.Aşırı sinirime dokunuyodu ve bu bi şüphe değildi durumu direk babamda söylemişti.Burda söylemeye utanıyorum ama babamı bi görseniz kızın yanında ellir cepte falan havalara girmiş öyle uyuz oluyodum ki kaffayi yiycektim.Daha önce başıma böyle bişey gelmediği için şaşırdım ve tepkisiz kaldım.Her akşam babm eve geç geldğinde naptığını biliyodum .Sonra annemin pskolojik olarak normal olmadığını düşündüğüm ve pek sevmedğimi sandığım için duyarsız kalmaya karar verdim ama bi yandan babama tavır koyuyoduım ama babam hiç bişe yokmuş gibi devam ediyodu.Her neyse bi gün babmla bu konuyu konuşmaya karar verdim hatta 'şerefsiz' bile dedim ,ama beni bu çok normal bişey erkekler istinasız yüzde yüz yapar gibi şeylerle ikna etti.Bende akışına bırakmaya karar verdim.2-3 gün sonra yatak odasının kapasıları kapanmaya başladı annemin ağlayışları bağırışmalar falan neyse sonra boşanmaya karar verdiler.Babam artık eve gelmiyo şuan annem de kafayı yedi galiba napıcağımı bilmiyorum,onunda paylaşabilicek kimsesi yok sarıl bana sarıl bana falan diyo,ben de sarılıyorum durmadan artık ikmiizisiz gibi cümleler kullanıyo,afalladım napıcağımı bilmiyorum.Senin derslerin iyi ,güzel bi üniversite kazancığına inanıyorum falan diyo ama şuan durumum ortadaNeyse ki babam maddi olarak destek vermieye devam edicekmiş en azından öyle bi sorun yok.

Ya gerçekten hepsi üst üste geldi ailen s*kilirken sen bu işle mi uğraşıyodun diyebilrisiniz ama hayatımda ilk defa bi kızdan aşırı hoşlandım,ve inanamıyodum aşırı aşırı aşırı güzel olmasına rağmen benim tinerci gibi yüzüme bakıyorduoff yoruldum yazmkatan çok uzun oldu 0 mesajlı konulardan biri olucak ama her neyse kız bi gün bahçede yalnızken hayatımda hiç kızla konuşmamama rağmen tüm cesaretimi topladım ve gittim işte yanına biraz cankuş bi tavırla konuştum ve sınıfını falan sorudm seneye hangi bölümü seçiceksin falan diye sordum ayrıca o da gözlerimin içine bakıyodu ,ve aşırı samimiydi sesi sonra o konuşmadan 3 gün sonra pazartesi hep görüşünce selamlaşıyoduk falan bahçede yakınlarıma gelip bakıyodu gibi ama bi anda her şey bitti yavaş yavaş tüm sorunlarımı farkettim kız artık yakınımdan bile geçmiyodu ve unutmuştu kızlı erkekli bir sürü arkadaşı olmuştu,ayrıca bi erkek arkadaşıyal fazla yakındı.Bende bu duyguyu yaratıp bıraktı.çök kötü hissediyorum.

Beyler gerçekten artık içinde tutamıyacağım ve paylaşabilceğim tek Allah'ın kulu olmadğı için burada konu açtım(tüm özelimi döktüm kötü hissediyorum cidden bi yönden) ve rahatladım gerçekten şimdi silkinmeye karar verdim ve konunun başlağını yazıyorum

Karar verdim;ayağa kalkıcam
    Annemi asla ama asla artık hiç üzmiycem,hiç seni seviyorum dedmedim anneme,çok duygusal ve garip olduğu için yarın evden çıkarken araya sıkıştırıcam,marketten kahvaltılık niyetine bişeyler alıcam ve derslere full konsatre ile giricem,ayrıca kızı tek yakalıyıp 20 sn falan konuşma şansım olabilir,onu deniycem ve buraya yazınca içimi döktüm ve yalnız hissetmiyorum kendimi pek arkadaşa ihtiyacım yok sanıırım.Aşırı uzun oldu okudysan gerçekten çok teşekkür ederim okumadıysan da içimi rahatlamam da yetti saol.Of çok garip oldu ya

• Ben seni anladım aslında biliyon mu?
  • aynı durumdayız tıpatıp aynı ... Abi ?
  • sana şunu söyleyim anneni asla yalnız bırakma.. fazla üzmemeye çalış ve az da olsa onunla biraz vakit geçir anladığıma göre hayatta senden başka pek kimsesi yok şimdi..
  • Ben susuyorum İmzam bu konuna cevap veriyor sanki imzaya hitaben açtın
  • Çok uzun bir yazı.Filmini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

Ben susuyorum İmzam bu konuna cevap veriyor sanki imzaya hitaben açtın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Çok uzun bir yazı.Filmini bekliyorum.

Coming Soon
  • üzülme kardeşim geçer..kız mevzusu banada oldu hemde 2 kez hemde ikisininde adı aynıdı yakınlaştılar son hop yoook nerde bu?
  • kız mevzusunun önemi yokda sen annene destek olmaya bak , oda sana destek olur inşallah düzene kavuşursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr3vladat

quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Çok uzun bir yazı.Filmini bekliyorum.

Coming Soon

I hope.
  • Herkesin hayatta yakalayamadığı, ıskaladığı şeyler vardır. Kimisi hayatın bir kısmını, kimisi de hayatın ta kendisini ıskalamıştır. Belki biraz fazla argo kaçacak ama ... kaçınılmazsa zevk almaya bak derler ya; hiçbir zaman geçmişe takılıp kalma çünkü sen geçmişte kaldıkça "an"ı kaçırırsın ve her kaçırdığın her "an" hayatından bir parça alır senden, bir yaşanmamışlık, bir eksiklik kısacası ıskamala yani...
    Yapabileciğin tek şey inşa edeciğin geleceğin için şimdiden tuğla taşımak olacaktır.
    Ayrıca hiç bir şey için kendini şartlandırma. Tabi ki hırs yap çalış çabala ama şartlandırma, öğreneğin şu kız konusu olmazsa belki bu sende bir yara açacak yada derslerinde kısa zamanda başarıya çok takılma, olmazsa-gerçekleşmezse bu sende hayal kırıklılığı yaratacağı gibi hevesini de kırabilir.
  • baban karıyamı gidiyo lan çükübik
  • özet geç liseli
  • 15 yasında hayatın frkinda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.