Şimdi Ara

yarın araç bakacağım golf vs. leon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracımı bir hafta önce sattım. 2012 model golf dizel otomatik vitesti.
    marka yı yükseltmek istemiştim ancak piyasalar bayağı yüksek.
    internetten liste fiyatlarına baktığımda 130-140 civarına geliyor araçlar. bende yarın bayileri gezmeye karar verdim. yalnız leon 10 bin TL civarı daha uygun. leon bu durumda tercih edilebilir mi görüşleriniz nedir leon a hiç binmediğim için için kararsızım. son olarak 1.4 veya 1.2 TSI motor ne yakıyor kullanıcıları yanıtlarsa sevinirim. forumda 10 lt diyende var 6-7 lt diyende.

• 1.2 tsi bluemotion uniteye sahip jettam bursa şehir içi trafikte 6 litre/100km degerini cok rahat yakaliyor.

Leona hic binmedim fakat herkes f/p araci oldugunu soyluyor.

Butçe el veriyorsa golf derim. Fazladan verecek 10bin tl yok veya ben o 10bini dolar yaparim dersen Leon da degerlendirilebilir ve leon'un da pisman edecegini hic zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son günlerde Leon piyasaya göre F/P aracı gibi görünüyor.Seat geçen hafta Leon dışındaki modellere zam yaptı, Leon ise muhtemelen Agustos'da zamlanacak. Konunun son 5-6 sayfasını incelerseniz Leon için çok sayıda fiyat teklifi gorebilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-alanlar-sifir-arac-teklifi-alanlar-buraya--132918743-102

Yakıt sizin için çok önemliyse 1.0 tsi düşünmenizi öneririm.

• Aynı platform araçlar diye biliyorum kalite olarak çok bi farkları yok.Leon daha geniş ve alımlı duruyor.Yanyana görsem kesinlikle leon derim.Ucuz olması golfe göre artısı.Zaten aynı teknolojiye sahipler.İkince elde tabiki golf bir tık daha önde ama f/p olarak leon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

Aynı platform araçlar diye biliyorum kalite olarak çok bi farkları yok.Leon daha geniş ve alımlı duruyor.Yanyana görsem kesinlikle leon derim.Ucuz olması golfe göre artısı.Zaten aynı teknolojiye sahipler.İkince elde tabiki golf bir tık daha önde ama f/p olarak leon.
    Leon geniş mi? Tavanı özellikle arkada basık. Golf onun yanında çok ferah kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Leon geniş mi? Tavanı özellikle arkada basık. Golf onun yanında çok ferah kalıyor.

Alıntıları Göster
    Leonun arka koltuklari golften daha ferah, diz mesafesi de hb ler icinde en iyisi olabilir

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Pulsar, egea, i30, ceed ve astra sonrasında olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leon bu piyasada oldukça avantajlı bi araç, f/p oranı çok iyi, golf ile elbet kalite, konfor gibi farkları var ama buna uygun fiyat farkı da var.

Yakıt konusunda çok hassas iseniz dizel veya tüpten başkası yalan, ama tabi 1.2, 1.0 tsi üniteler de benzinli bi araca göre tasarruflu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,4 Act ye hangisinde paran yetiyorsa onu al. Ben kullanıyorum performans istersen performans, ekonomi istersen ekonomi. Uzun yolda max 120-150 arası hızlarda giderek 5 - 5,5 lt görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Leonun arka koltuklari golften daha ferah, diz mesafesi de hb ler icinde en iyisi olabilir

Alıntıları Göster
    diz mesafesine dikkat etmedim ancak baş mesafesi önde de arkada da golf'ten kötü. özellikle arka baş mesafesi çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Alıntıları Göster
    Genişlik kavramınız sadece tavan yüksekliğiyse birşey diyemem ama golften boy ve en konusunda daha ferahtır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.