Şimdi Ara

Yarın Alınıyor Son Yorumlar !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sadece ram takviyesi yeterlimidir ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef sistem asiri eski komple degisime gitmen gerekir.

• himmm baska fikri olan ama sende dogru soyluyosun artik kasadan tiraktor sesi gelior : D

• Bin liralik yeni 2010 model pc almak daha mantikli ozaman

• up

• o sisteme yapılan yatırımlar boşa gidecektir. Yeni bir pc toplamanız sizin acınızdan daha kazançlıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler Bin liraya nasıl bir sistem alabilirim vatandan %25 indirimle haftasonu almaklık dogumgünüme 1 gün kaldı bu arada konuyu değiştirim
  • hadi arkaşlar çok az bir zamanım kaldı bu hafta sonuna kadar aldırmam lazım yoksa yine beni başından atcak yine pc aldırma işi güme gitçek
  • up up up !
  • up

• up

• FX 4100
    M5A97 Anakart.
    4 Gb ram marka önemli değil.1600 mhz CL9 olsun yeter ve 1.5 V.
    MSI HD 7850
    XIGMATEK ASGARD 500 W.(ilerde PSU değişebilirsin.)
    500 GB HDD seagate barracuda 7200 rpm.(Bunuda düşük seçebilirsin bütçe azsa ilerde eklersin.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

FX 4100
    M5A97 Anakart.
    MSI HD 7850
    500 GB HDD seagate barracuda 7200 rpm.(Bunuda düşük seçebilirsin bütçe azsa ilerde eklersin.)

Teşekkürler Başka Önerisi Ben AMD yi oyun için yeterli biliyorum ama benim için önemli olan performans 8 - 9 char açıcam oynadığım oyun ise sro bu yüzden intel performansını gösterir sanırsam amd ye karşı oynarsam bi crysis 3 ü indirip oynarım 2013 te o yani ben battlefield taraftarı da değlim cs oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

FX 4100
    M5A97 Anakart.
    MSI HD 7850

Teşekkürler Başka Önerisi Ben AMD yi oyun için yeterli biliyorum ama benim için önemli olan performans 8 - 9 char açıcam oynadığım oyun ise sro bu yüzden intel performansını gösterir sanırsam amd ye karşı oynarsam bi crysis 3 ü indirip oynarım 2013 te o yani ben battlefield taraftarı da değlim cs oynarım

Size yeterli gelicektir ve ilerde güncellerim dediğiniz için önerdim ilerde 2.nesil takarsınız işlemciyi.

• SRO da 8 char açmak için özel bir program kullanman lazım İsmini unuttum ama aylık ücretle alınan bir bot programıydı yamulmuyorsam. Yoksa 8 tane direk client açmak istiyorsan diyeceklerime dikkat. Tecrübeyle sabittir. Sana tavsiyem çekirdeği ve RAMi yüksek tutman.

Aynı işlem için zamanında aldığım makinada

8gb ram + AMD phenom2 6çekirde 1055t 3.3ghz turbolu sistem vardı. Halen aynı makinayı kullanıyorum. İşlemciye soğutucu taktım 4ghz günlük OC li. Birde GPU yu 660gtx ti ile değiştim. Her oyunda full hd yüksek ultra ayarlarla rahat rahat oynuyorum.

Dediğim gibi eğer direk SRO client açacaksan sana tavsiyem 16GB ram al. SRO clientın tanesi 1.2 gb civarı RAM yiyor. 8 charı çok güzel açtırır. İşlemciyi ben olsam 8120 fx AMD seçerdim. Her bir clientı tek bir çekirdeğe ayarlardım. SRO diğer oyunlar gibi değil . AMD Intel vıdıvıdısına girmesin kimse burada bu amaçla sistem kurmuş biri olarak yazıyorum. Aynı sistemin i5 2500K lı operasyonunda 5. clienttan sonraki kasılmalarınada şahidim (daha fazla ram aynı gpu ile). Bu oyunda multi clientta fazla çekirdeğe affinity ayarı gerekmekte.

Türkiye de olmadığımdan websitelerinden parça seçip buraya koymayacağım ama tercihin yüksek çekirdek yüksek RAM olsun.

Hayırlı partili kasışlar

EDIT: O program var SRObot mu neydi hatırlayamadım şimdi gidip silkroad bölümüne sorabilirsin. Şimdiki makinanla bile 16 client açabilirsin.!!!!!!!!
    EDIT 2: Buldum Clientless mış o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 18 Ekim 2012; 18:17:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

SRO da 8 char açmak için özel bir program kullanman lazım İsmini unuttum ama aylık ücretle alınan bir bot programıydı yamulmuyorsam. Yoksa 8 tane direk client açmak istiyorsan diyeceklerime dikkat. Tecrübeyle sabittir. Sana tavsiyem çekirdeği ve RAMi yüksek tutman.

Aynı işlem için zamanında aldığım makinada

8gb ram + AMD phenom2 6çekirde 1055t 3.3ghz turbolu sistem vardı. Halen aynı makinayı kullanıyorum. İşlemciye soğutucu taktım 4ghz günlük OC li. Birde GPU yu 660gtx ti ile değiştim. Her oyunda full hd yüksek ultra ayarlarla rahat rahat oynuyorum.

Dediğim gibi eğer direk SRO client açacaksan sana tavsiyem 16GB ram al. SRO clientın tanesi 1.2 gb civarı RAM yiyor. 8 charı çok güzel açtırır. İşlemciyi ben olsam 8120 fx AMD seçerdim. Her bir clientı tek bir çekirdeğe ayarlardım. SRO diğer oyunlar gibi değil . AMD Intel vıdıvıdısına girmesin kimse burada bu amaçla sistem kurmuş biri olarak yazıyorum. Aynı sistemin i5 2500K lı operasyonunda 5. clienttan sonraki kasılmalarınada şahidim (daha fazla ram aynı gpu ile). Bu oyunda multi clientta fazla çekirdeğe affinity ayarı gerekmekte.

Türkiye de olmadığımdan websitelerinden parça seçip buraya koymayacağım ama tercihin yüksek çekirdek yüksek RAM olsun.

Hayırlı partili kasışlar

bot kullanıcam Mbot 8 char için 8 ide clientless modda çalışcak yani sadece bot açık kalcak sro açık kalmıycak mbot paralı zaten en iyisi yani o kadar abartıya da gerek yok 16 gb ram bütçem zaten bin lira

• clientless la çalıştırıyosan pIV bile yetiyor . RAM'ını artır artırabildiğin kadar. Senin yerinde olsam monitor dandikse monitore ayırırdım parayı. Bir de ne kadar takabiliyorsam RAM takardım. Olay biterdi.

EDIT: şimdi gördüm 2013 oyunlarını rahat oynatsın demişsin bir de. İşler o zaman değişir hocam. 1000tl ye

CPU : AMD fx4100 veya bir i3.
    RAM : 4gb ram.
    MOBO: Giriş seviyesi usb3 sata600destekli bir anakart
    PSU : 450W True output bir psu
    Ekrankartı: ben olsam ikinci el forumdan alırdım - ATI 68xx 69xx serisi veya NVIDIA 460gtx ve üstü birşey bulunur bence.

Bu makinayla da en tepe ayarları tabi bekleme de yine uygun bir çözünürlükte orta yüksek karışık ayarlarda oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 18 Ekim 2012; 18:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

clientless la çalıştırıyosan pIV bile yetiyor . RAM'ını artır artırabildiğin kadar. Senin yerinde olsam monitor dandikse monitore ayırırdım parayı. Bir de ne kadar takabiliyorsam RAM takardım. Olay biterdi.

EDIT: şimdi gördüm 2013 oyunlarını rahat oynatsın demişsin bir de. İşler o zaman değişir hocam. 1000tl ye

CPU : AMD fx4100 veya bir i3.
    RAM : 4gb ram.
    MOBO: Giriş seviyesi usb3 sata600destekli bir anakart
    PSU : 450W True output bir psu
    Ekrankartı: ben olsam ikinci el forumdan alırdım - ATI 68xx 69xx serisi veya NVIDIA 460gtx ve üstü birşey bulunur bence.

Bu makinayla da en tepe ayarları tabi bekleme de yine uygun bir çözünürlükte orta yüksek karışık ayarlarda oynarsın.

mönitörüm dandik 17" samsung lcd ben zaten ortalama bin liralık kasa istiyorum diğer parçaları yazın 3 ay çalışıp alıcam .
    Kafamda şuan alcaklarım i3 , 6850 geri kalanı anakart ram felan işte .
    Edit : Kredi kartıyla alınacağı için birde güvenmez babam 2. el alamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 18 Ekim 2012; 18:40:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.