Şimdi Ara

Yarın Ablamın Çeyizini Almaya Gelecekler! [Geldiler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlısıyla haftaya ablam evleniyor. Yarın ise erkek tarafı çeyiz almaya gelecek. E ben de erkek kardeş olduğum için eskilerden kalma güzel bir gelenek varmış. Onu yaşatmalı ve yolumu bulmalıyım. Yalnız ablama sandık yapmadık bir kaç hurç ve koliler var çeyiz olarak. Yani sandığın üstüne oturamayacağım. Ne önerirsiniz?

detaylar diğer mesajlarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 9 Eylül 2012; 0:14:27 >

(ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • ceyizin oldugu kapıyı ıcerden kıtle ve paarayı alana kadar acma

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Arkadaşlar hayırlısıyla haftaya ablam evleniyor. Yarın ise erkek tarafı çeyiz almaya gelecek. E ben de erkek kardeş olduğum için eskilerden kalma güzel bir gelenek varmış. Onu yaşatmalı ve yolumu bulmalıyım. Yalnız ablama sandık yapmadık bir kaç hurç ve koliler var çeyiz olarak. Yani sandığın üstüne oturamayacağım. Ne önerirsiniz?

Çeyizlerin bulunduğu odayı kilitle, 200 Tl vermezlerse kilidi verme, mecbur vericek
  • benim yeğenimin yaptığını yap sende, iyi para koparmıştı.şimdi çeyiz odasının ve evin bütün anahtarlarını yanına al, kapıyı kilitle.Damat gelince miktarı söyle az olsun ama, alttan parayı gönderince yanlış anahtarı ver Malum açamayacak, miktarı yükselteceksin sende. bu şekilde yaparak istediğin miktara geldiğinde doğru anahtarı gönder. Yüksek miktar garanti

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

benim yeğenimin yaptığını yap sende, iyi para koparmıştı.şimdi çeyiz odasının ve evin bütün anahtarlarını yanına al, kapıyı kilitle.Damat gelince miktarı söyle az olsun ama, alttan parayı gönderince yanlış anahtarı ver Malum açamayacak, miktarı yükselteceksin sende. bu şekilde yaparak istediğin miktara geldiğinde doğru anahtarı gönder. Yüksek miktar garanti

mantıklı

• Sen o güzel geleneği evlenceğin zaman göreceksin

STSL 2011-2012 ŞAMPİYONU GALATASARAY!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne sacma bir gelenektir ya.

2 sene kadar önce erkek kuzenim evlenirken karsi tarafin erkek kardesi para almak icin yok odanin kapisinda durma,yok kapiyi kitleme,yok efendim artist artist konuşmalar..

Eger yapacaksan sembolik olarak 5 10 lira alip aşaği oturmandir,bundan fazlasini beklemek veya istemek cehalet/işgüzarliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: raikkonen999

ne sacma bir gelenektir ya.

2 sene kadar önce erkek kuzenim evlenirken karsi tarafin erkek kardesi para almak icin yok odanin kapisinda durma,yok kapiyi kitleme,yok efendim artist artist konuşmalar..

Eger yapacaksan sembolik olarak 5 10 lira alip aşaği oturmandir,bundan fazlasini beklemek veya istemek cehalet/işgüzarliktir.

hiç olu mu öyle şey be sen de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tijani Babangida -- 7 Eylül 2012; 18:48:06 >

Arkadaşlar hayırlısıyla haftaya ablam evleniyor. Yarın ise erkek tarafı çeyiz almaya gelecek. E ben de erkek kardeş olduğum için eskilerden kalma güzel bir gelenek varmış. Onu yaşatmalı ve yolumu bulmalıyım. Yalnız ablama sandık yapmadık bir kaç hurç ve koliler var çeyiz olarak. Yani sandığın üstüne oturamayacağım. Ne önerirsiniz?

ahaha kardeşim ben de aynı durumdaayım bizede yarından sonra geliyolar :D haftaya düğün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Salak salak işler..

millet ot gibi evlensin bi yürü git kardeşim bunlar işin eğlencesi

Orijinalden alıntı: venomxx18

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Salak salak işler..

millet ot gibi evlensin bi yürü git kardeşim bunlar işin eğlencesi

Kınası bilmem nesi eyvallah, bu ne lan, benim ablam evlense dilenci gibi elin adamından para almak için binbir hale mi gireceğim ? Yok sandığa oturmalar yok kapıyı kilitlemeler..
    kardeşim var abi olmakta güzelde eğlenebileceğim bir abiminde olmasını çok isterdim.

benim yeğenimin yaptığını yap sende, iyi para koparmıştı.şimdi çeyiz odasının ve evin bütün anahtarlarını yanına al, kapıyı kilitle.Damat gelince miktarı söyle az olsun ama, alttan parayı gönderince yanlış anahtarı ver Malum açamayacak, miktarı yükselteceksin sende. bu şekilde yaparak istediğin miktara geldiğinde doğru anahtarı gönder. Yüksek miktar garanti

İyimiş bu. Teşekkürler.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas

• quote:

quote:

İyimiş bu. Teşekkürler.

hocam abimin sözünde cebinde para yoktu unutmuş o heyecanla yanına almayı,gelinin küçük kuzeni para istedi yüzükler kesilmeden,herkes abimden bekliyordu ancak para almayı unuttuğu için ufak bir aksilik oldu,ben çıkarıp verdim o lanet olası velete. dikkat et,belki senin durumun normal olabilir ancak herkesin ortasında isteme.

• 3 sene evvel ben de yapmıştım. 10-20 beklerken damat ilk seferde 100 kağıdı uzatınca anın heyecanına kapılıp kaptırdım anahtarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Forum Donanım '' Popular Scıence'' Dergisi Kulübü
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.