Şimdi Ara

Yarım saat önce E5'te kaza geçirdik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyah renk bir passat bi yarım saat önce şirinevler girişine yakın bize arkadan çarptı, ardından beyaz renk bir nissan quasquai ye sürttü. Nissan'ın sürücüsü mesajımı görür ise plakasını aldım passat ın. Bayağı sert çarptı ama tamponda ufak bir çatlak olduğu için adamları bıraktık, çarptıktan sonra farları kapatıp kaçmışlardı, takip edip ara sokakta bulduk

edit: Biraz daha detay vereyim, olay anında 70-80 arası bir hızda sağ şeritten gidiyordum, ayna da iki aracın makasa girdiğini gördüm(nissan ve passat) ama nissandan emin değilim. Benim yanımda orta şeritte az geride bir araba daha var yani makaslayacak yeri yok passatın. Ben aynada hızla geldiğini görünce bir an basayım ki aramız açılsın diye düşündüm, bir yandan da arkama gelince sert frenle durabilecek mesafe olduğundan duracağını düşündüm. Tam bunlar durmuyor demeye kalmadan bam diye geçirdi zor topladım aracı bi kaç kontrayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 15 Aralık 2013; 9:33:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun arkadaşım bulmanıza sevindim gerekli mercilere ulaştırırsınız.
  • Hocam geçmiş olsun. Bu tiplerden heryerde var. Olan zarar gören araç sahibine oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.bulduktan sonra noldu neler gelişti. ? Alkol mü varmış sigortası mı yokmuş niye kacmış ?

Şerefsizin biri de babamın e serisi aracına arkadan carpıp kacmıstı otogar yolunda.kaskodan tampon ve bagaj düzeltme + boya yaptırdık

Vurup kaçan şerefsizlerin yatacak yeri yok.İlla ki cıkmıştır bi şekilde o para..

• Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş Olsun Hocam , Yakaladıktan Sonra Ne Oldu ?
  • Yakaladık, biz araçta 4 kişiyiz kaçtıkları için indik bir sinirle, onlar da indi 3 kişi artı bir kız. Kız olduğu için ortamda kısa süren bi sürtüşmeden başka bir şey olmadı. Tipler de bildiğiniz semt çocukları gözler falan kayık, bayağı bi "hakkını helal et ben gideyim zaten sıkıntılıyım" diye dil döktü. Tahminimce araç kiralıktı, bunlar da vukuatlı tipler bişeyden kaçıyorlardı, kızı kaçırmış da olabilirler yani anlayacağınız tekinsiz tipler, açıkçası hasar çok az olduğundan ve gecenin yarısı bıçaklanmaya gerek olmadığından bıraktık gittiler. Araç arkadaşımın ama ben kullanıyordum, biraz da o tamam diyince biz de uzatmadık. O anki sinirle ve o durumda doğru mu yaptık bilmiyorum, kullananın ismini telefonunu falan aldık bu arada, plaka da elimizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 15 Aralık 2013; 9:26:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Yakaladık, biz araçta 4 kişiyiz kaçtıkları için indik bir sinirle, onlar da indi 3 kişi artı bir kız. Kız olduğu için ortamda kısa süren bi sürtüşmeden başka bir şey olmadı. Tipler de bildiğiniz semt çocukları gözler falan kayık, bayağı bi "hakkını helal et ben gideyim zaten sıkıntılıyım" diye dil döktü. Tahminimce araç kiralıktı, bunlar da vukuatlı tipler bişeyden kaçıyorlardı, kızı kaçırmış da olabilirler yani anlayacağınız tekinsiz tipler, açıkçası hasar çok az olduğundan ve gecenin yarısı bıçaklanmaya gerek olmadığından bıraktık gittiler. Araç arkadaşımın ama ben kullanıyordum, biraz da o tamam diyince biz de uzatmadık. O anki sinirle ve o durumda doğru mu yaptık bilmiyorum

en iyisini yapmışsın bıcaklanmaya gerek yok

• Geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun
    Acaba polise aracı şüpheli yada alkollü sağ Sol yalpa yapıyor gibi ihbar etse miydiniz olayın iiçinde kız kaçırma durumu varsa yazık ona da

• quote:

Orijinalden alıntı: eminem89

quote:

Yakaladık, biz araçta 4 kişiyiz kaçtıkları için indik bir sinirle, onlar da indi 3 kişi artı bir kız. Kız olduğu için ortamda kısa süren bi sürtüşmeden başka bir şey olmadı. Tipler de bildiğiniz semt çocukları gözler falan kayık, bayağı bi "hakkını helal et ben gideyim zaten sıkıntılıyım" diye dil döktü. Tahminimce araç kiralıktı, bunlar da vukuatlı tipler bişeyden kaçıyorlardı, kızı kaçırmış da olabilirler yani anlayacağınız tekinsiz tipler, açıkçası hasar çok az olduğundan ve gecenin yarısı bıçaklanmaya gerek olmadığından bıraktık gittiler. Araç arkadaşımın ama ben kullanıyordum, biraz da o tamam diyince biz de uzatmadık. O anki sinirle ve o durumda doğru mu yaptık bilmiyorum

en iyisini yapmışsın bıcaklanmaya gerek yok

• Cok Gecmis olsun, ne insanlar var arkadas..

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Geçmiş olsun
    Acaba polise aracı şüpheli yada alkollü sağ Sol yalpa yapıyor gibi ihbar etse miydiniz olayın iiçinde kız kaçırma durumu varsa yazık ona da

Kızın zorla kaçırılmış gibi bir hali yoktu yani ortamdan kaçardı istese. Belki de başka mevzu var bilemiyorum

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekin degillerse 155 arayip sikayetci olsaydidiniz.

• 4 kisi adamlardan korkup size carpan arabayi biraktiniz yani :))) tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

4 kisi adamlardan korkup size carpan arabayi biraktiniz yani :))) tebrik ederim.

Evet aynen, niye bıçak yiyeyim olayı büyüteyim ufak bir hasar için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun da 4 kisi nasil biraktiniz adamlari anlamadim

• Geçmiş olsun, böyle durumda polisi aramak daha mantıklı.
  • Geçmiş olsun kardesim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

4 kisi adamlardan korkup size carpan arabayi biraktiniz yani :))) tebrik ederim.

Evet aynen, niye bıçak yiyeyim olayı büyüteyim ufak bir hasar için?

Siz 4 kisiyken hepinizi bicaklayacaklar yani?bicak mi gosterdiler tehdit mi ettiler?kovaladik diyosunuz onada inanmiyorum.zaten vuran kacan adam saglam degildir? Bicaktan korkuyorsan niye kovaladin
    ? Ne diyim allah insana boyle kaza versin.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.