Şimdi Ara

Yarim kilo MİS tereyagi 13,97 (bolgesel olabilir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnanılmaz margarin kokusu alıyorum eritirken bu yağdan. Market tereyağları arasında kaliteli bulmadım kendilerini.
  • margarin yeseniz daha iyi, hiç olmazsa margarin yedim dersiniz
  • Sek tereyağı nasıl ben genelde onu alıyorum markayada nedense güveniyorum şuan carfursa 47 tl idi iki kilo alıp 125 e tamamlayıp 25 chippin 20 de carfur kod kullanınca 30 a falan geliyordu kilosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandiler -- 31 Ekim 2019; 9:11:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercandiler E kullanıcısına yanıt
    Bende SEK kullanıyorum tadı gayet güzel.
  • misin kaşar peynirleri muadillerine göre en iyisi bana göre, üreticisi içimdi, tereyağıda muhtemelen içim üretimidir, aslında şokun birçok markasının üretimi ülkere ait, gofreti çikolatası biskot diye geçer, kolası della gıda (cola turca), bimin yağları dönem dönem olin üretiyor vs...

yani bir konuda mis çöptür demeden önce fikir sahibi olmak lazım biraz, bu tür fason üretimleri tüm zincir mağazalar yapıyor misal migros ballar anavarza üretimi, şokun kağıt ürünleri komili, bimin çikolataları bifa vs...zincir mağazalar içinde gördüğüm kadarıyla en kötü ürünler hep a101'de

adam bölgeselde olsa sıcak olduğunu düşünerek paylaşım yapmış yine pişman edilmiş, sonrada ağlıyorsunuz eski sıcak fırsatlar yok diye, ergenlik yapıp istemezük diyeceğinize hiç konuşmasanız daha iyi.

haber veren arkadaşa teşekkürler keşke bizim yakınlarda stok olsaydı bizde faydalansaydık

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Mis kaşarı bozdu artık Güneşoğluyla anlaştı...ayrıca her üç marketin sütlerin anlaşması değişti,,önermem yeni anlaşmaya kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 31 Ekim 2019; 10:10:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cream cheese

Valla köylüden aldığımız için 50 tl dedim. Kendileri yapıyor komşu sayılır. Tadından, renginden, kokusundan vs anlaşılıyor. Pazarlar olur satan olur illaki. Kapalının içinde bir sürü katkı maddesi var.
    Köylüler daha çok hile yapıyor. Denetleyen de yok. Teremyağ ile karıştırmadığını nereden bileceksiniz?
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    40 yıllık komşumuz. Yiyen bir daha istiyor. İstenildiği kadar yapamıyor zaten. Bazen yok diyor. İnekler yaylaya çıkıyor. Her isteyene veremiyor. Sıradan bilmediğimiz bir köylü değil. Tadından renginden gayet anlarsınız yağı. İnekleri de otlanıyor hazır yem almıyolar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

sütaş' ın hiçbir ürünü alınmaz. her markanin kendine has özelliği vardır. ucuz, kaliteli, yerli, ithal ... sütaş 'ta bunların hiçbiri yok

Alıntıları Göster
    Katılıyorum buna. Sütaş sadece kampanya vs varsa en ucuz ürünse tercih edeceğim bir marka.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Sütaş kurumsal açıklama yapmadı o konuda. Mesaj yada mail atarsanız sizi arayalım diyorlar arıyorlar çalışanlarımız yapmış haberimiz yok diyorlar :) koskoca fırma diyorsunuz ama şu olayda rezil rüsva oldular. Gıda dedektifi isimli hesabı ciddi ye almıyorlarmış. Doğruları söyledi diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Sütaş kurumsal açıklama yapmadı o konuda. Mesaj yada mail atarsanız sizi arayalım diyorlar arıyorlar çalışanlarımız yapmış haberimiz yok diyorlar :) koskoca fırma diyorsunuz ama şu olayda rezil rüsva oldular. Gıda dedektifi isimli hesabı ciddi ye almıyorlarmış. Doğruları söyledi diye :)
    Aynen, dahası avukatlarla saldırıyolar bi de adama..

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Ben koskoca firma demedim ki :)

Fiyat performans olarak iyi, bu ülkede iki firma o yaptı bu yaptı diyorsa ikisine de somut bir örnek veya delil göstermedikçe inanmam. İddialara göre hareket etmemek lazım.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Siz dediniz demiyorum koskoca firma genel olarak herkes diyor.
    Sohbete konu olan carfursa şubesi evime 2 durak uzaklıkta sütaş malum heryerde ikisinede güvenim kalmadı hangisi ne der bilmem ortada bi olay var tavrım net. İkisi ilede işim olmaz artık.

• Yorumladı okumaya geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: ercandiler

Sek tereyağı nasıl ben genelde onu alıyorum markayada nedense güveniyorum şuan carfursa 47 tl idi iki kilo alıp 125 e tamamlayıp 25 chippin 20 de carfur kod kullanınca 30 a falan geliyordu kilosu
    İlgili Carrefour kodu nedir hcpam

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

İlgili Carrefour kodu nedir hcpam

Alıntıları Göster
    Tüm kodların dün itibariyle zamanı doldu facebook koduydu öek satışta çok vardı 3 5 tl ye alınıyordu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.