Şimdi Ara

Yarim kilo MİS tereyagi 13,97 (bolgesel olabilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .Eray.

margarin in zararından çok ne yararı var
    Margarin yararlı diye söylemedim, kilosu 28 liradan tereyağı görmeyeli çok uzun zaman oldu. Güvenip almak zor.
  • sütaş ın tereyağını kullanan var mı? alınır mı acaba?
  • Gercek tereyagini fabrikada yapmak imkansiz gibi bir sey.İstanbul'da Şişhane'de köy pazari kuruluyor,ordan almak daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgesel mi acaba?
  • cream cheese kullanıcısına yanıt
    tereyağı şuan ortalama 40 civarında hocam siz 50 ye alıyorsunuz diye 50den aşağı olmamalı dememelisiniz.
  • Mis markası üzerinden konuşuluyor ancak üretici hangi firma ona bakmak lazım. Bir de içindekiler kısmına. Yoksa diğer söylenenler anlamsız.

Mesela bimlerde satılan Kerem marka kaymak bölgelere göre farkli firmalara ürettiriliyor. Bursa'daki bimlerde 'Eker', Ankara'daki bimlerde ise 'Aynes' üretimi var. Ve Eker olan bariz çok daha iyi, katkı maddesi de nispeten az olduğundan 1 hafta dayanıyor. Zaten süt kaymağı ve tereyağı kolay bozulabilen ürünler. Aylarca bozulmadan duruyorsa yoğun katkı maddeleri vardır içinde.

Yani Bim, Şok, A101 lerden kendilerine has markaları olan ürünleri alırken üretici firma ile içindekiler kısmına bakın. Diğer bilindik ürünlerle içeriği kıyaslayın.

Ek olarak; Migros marka ayran Eker üretimidir, çok iyidir. Yine migros'taki Minies bebek şampuanı Eczacıbaşı üretimidir, Eczacıbaşının kendi markası olan uni baby şampuandan bile daha az katkılıdır. Bim ya da a101 olabilir hatırlamıyorum, kendi markaları olan ton balığı Dardanel üretimiydi, güzeldi. Örnekler çogaltilabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 29 Ekim 2019; 10:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: barikat2005

sütaş ın tereyağını kullanan var mı? alınır mı acaba?
    sütaş' ın hiçbir ürünü alınmaz. her markanin kendine has özelliği vardır. ucuz, kaliteli, yerli, ithal ... sütaş 'ta bunların hiçbiri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: barikat2005

sütaş ın tereyağını kullanan var mı? alınır mı acaba?
    Tuzlu almıştım yemeklere tat vermek için , herhangibir sorun yoktu güzeldi .

• Boş konuşanlar dolmuş yine başlığa neymiş gerçek tereyağı fabrika da olmazmış dalda mı olur kuyudan mı çıkar nedir yani

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

sütaş' ın hiçbir ürünü alınmaz. her markanin kendine has özelliği vardır. ucuz, kaliteli, yerli, ithal ... sütaş 'ta bunların hiçbiri yok

Alıntıları Göster
    Mahmutcum süzmesine laf yok
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    tamam ama aynı lezzette olup da ucuz olanı vardır muhakkak. yine de sütaş 'ı ilk sıraya koymaz

• Yav boşverin burayı çiğ köfte konusuna gelin

• quote:

tamam ama aynı lezzette olup da ucuz olanı vardır muhakkak. yine de sütaş 'ı ilk sıraya koymaz
    Pınar almıyorum

Geçenki Migros peynir indiriminde yarım kiloda 1 TL fazla verdim yine de almadım. Yoksa var tabii.
  • A101de kebir 40 liraydı. Bence fabrikasyon içinde en iyi yağ

• Migros marka tereyağ 36.95TL

• quote:

Alıntıları Göster
    Sütaş süzmenin mucididir çok miktarlarda üretim yaptığı için lezzetli olmayabilir ama sütaş her
    zaman fabrikasyon üretimler içinde tercih edilebilir bir üründür
  • Asıl 60 70 liraya satılan ürünlerden korkun. Bu gibi ucuz tereyağlarının en azından tereyağ olmadığını biliyoruz.

• Sütaşı pohpohlama sayfası olmuş burası da,,hani şu geçen hafta gündem olan, kaşarların üzerinde tarihi, yeni tarihiyle değiştiren sütaş mı buçok bilge
    forum ama burası da caanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Ekim 2019; 8:18:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Sütaşı pohpohlama sayfası olmuş burası da,,hani şu geçen hafta gündem olan, kaşarların üzerinde tarihi, yeni tarihiyle değiştiren sütaş mı buçok bilge
    forum ama burası da caanım
    Onu Carrefour'un ilgili şubesi yapmış olmasın caanım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Onu Carrefour'un ilgili şubesi yapmış olmasın caanım?

Alıntıları Göster
    Tabi,şube müdürünün ifadesini alıp Carrefour ondan açıklama yaptı,Sütaşta ondan ses çıkarmadı zaten, günlerce yapılan habere rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 30 Ekim 2019; 9:12:24 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.