Bildirim
Yarım bıraktığınız filmler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
amerikan history x - filmin ortasında tüm o ailenin bağrışmalarından sonra başım ağrıdı filmi kapattım ve yattım. Zaten zevk alacağım tür bir film değil tekrar izlemem sanmıyorum. -
Cloud Atlas -
The number 23 ve Cloud Atlas -
Pulp Fiction izlerken acayip sıkıldım 50 dk oldu kapattım olurda bir gün izlermiyim diye düşünüyorum ama sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
snatch filmini izlerken uyumuştum halen de izlemedim -
50 First Dates -
Shutter Island,uyuya kalmıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: maxikoray
Shutter Island,uyuya kalmıştım
Hocam uykuluyken falan başladın sanırsam izlemeye aksi halde Shutter Island'ın uyutmasına imkan yok. Tekrar bi bak derim -
Cloud Atlas biraz kafam dağınıktı film izliyim kemdime gelirim demiştim hikaye biraz karmaşıktı bir yerden sonra filmden koptum ve kapattım -
En son 12 kızgın adamı yarıda bıraktım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ateistin Allahi
snatch filmini izlerken uyumuştum halen de izlemedim
+755346789865 geçen hafta izliyim dedim 1 saat dayanabildim gerisini hiç merak etmiyorum açıkçası
godfather başı sıkıcıydı birde çok felaket kasıyordu kapatmak zorunda kaldım -
Ratatouille. Normalde animasyon filmleri çok severim ama bu sarmadı hiç. -
Black Swan, Yarım Bıraktım Sonra Bir Şans Daha Verdim, Yine Berbat Yine Berbat
Cloud Atlas sevemedim -
belki itiraz etceksiniz ama gotfather ben x
-
quote:
Orijinalden alıntı: $developer;
En son 12 kızgın adamı yarıda bıraktım.
Güzel filmdir. Tavsiye ederim.
The Gotfather'da 3 defa uyudum. İşin garip tarafı hep ilk 15-20 dakikalık kısımlarda gittim. İkisinde uykum bile yoktu.Bünyede farklı bir reaksiyon yapıyor.
-
Nasıl oluyor da şimdiye kadar ben hiç film izlerken uyuya kalmadım, onu anlayamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 12 Temmuz 2013; 12:33:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MERT*
Nasıl oluyor da şimdiye kadar ben hiç film izlerken uyuya kalmadım, onu anlayamıyorum
Filmi kışın soğuk odada sıcak yatağın dibinde izle ses sistemi ve film vasat olsun, bedensel ve zihinsel olarak yorul, saat sabahın en az dördü olsun fazla zorlanmazsın gibi.Dert etme.
Benzer içerikler
- film bulma
- tecavüz filmleri
- baskın 3 türkçe dublaj izle
- russian lolita izle
- seks sahneleri
- batman 2
- felaket filmleri
- nolan ordu
- imdb yüksek filmler
- the monkey izle
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X