Şimdi Ara

Yarım aydır erkeklik özümü koruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yarım ay etti bugün.etkilerine gelecek olursak ilk sırada tahmin edebileceğiniz gibi büyük bir azgınlık var.libido tavan.ama kontrol etmeye çalışıyorum kadın görünce kahrolsamda boşver diyorum zaten bakmiyolar kahrolmaya gerek yok.

İkinci etki sinirlilik hard safhada.ama bu sinirlilik dışa vurmuyorum içimde yaşıyorum.

Şimdilik bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç yararlı bi etkisi yoksa neden yapıyon . Doğan gereği ergenliğe girince ciftlesmen gerekirdi zaten
  • bende 4. günümdeyim çok azgınım gerçek bir erkek gibi hissediyorum

• Senle konuşmuştuk.Bodyciyim diyordun sinir işine yarıyor mu ? Yapanlar daha ağır kaldırabiliyorum diyordu.Bir süre sonra flatline a girecen.Libidon düşebilir.60-70 arası içinde bir canavar uyanacak

Edit:Oğlum ben nofapı çok sevmiştim lan.Böyle sizi görünce yine yapasım geliyor.Ağlatmayın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 11 Haziran 2020; 23:9:22 >
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    1. Su hiç yararlı bir etkisi olmuyorsa muhammed Ali Mike Tyson vs gibi insanlar niye uzun süre bisalmamayi tercih etmişler

2. Dogam gereği diyorsunda hayvanları ele alalım hergun yada 2-3 günde bir bosalan-ciftlesen bir hayvan var mı?

• Cerade kullanıcısına yanıt
    İşime ysriyor antrenmanda felan baya şehvetli yapıyorum libido düşsün abi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

1. Su hiç yararlı bir etkisi olmuyorsa muhammed Ali Mike Tyson vs gibi insanlar niye uzun süre bisalmamayi tercih etmişler

2. Dogam gereği diyorsunda hayvanları ele alalım hergun yada 2-3 günde bir bosalan-ciftlesen bir hayvan var mı?
    Sinirli ve gergin olup adam dövmek için tercih etmişlerdir ve horoz var maymunlar bile mast yapıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

Senle konuşmuştuk.Bodyciyim diyordun sinir işine yarıyor mu ? Yapanlar daha ağır kaldırabiliyorum diyordu.Bir süre sonra flatline a girecen.Libidon düşebilir.60-70 arası içinde bir canavar uyanacak

Edit:Oğlum ben nofapı çok sevmiştim lan.Böyle sizi görünce yine yapasım geliyor.Ağlatmayın beni
    Ben daha once baya bir fitness yapiyordum
    Ciddi ciddi nofap yaptigimda daha cok agir kaldirmaya ve pump olmaya baslamişti.

• kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsanda suanki agir siklet sampiyonu tyson fury gunde 7 kere yapiyormus testesteron artsin diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Aga horiz hergunmu yapıyo yada maymun

• quote:

Orijinalden alıntı: deliemre34

Ben daha once baya bir fitness yapiyordum
    Ciddi ciddi nofap yaptigimda daha cok agir kaldirmaya ve pump olmaya baslamişti.

Alıntıları Göster
    Benim bildiğim iki tip testo var.Spor yapınca testosteron dönüşüyor ve bambaşka biri oluyorsunuz.Spor yapmayınca bu etkiler gidiyor.Vücut cinsellikten mahrum bırakıldığını hissettiğinde sana kız bulmak için yardım ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 11 Haziran 2020; 23:18:55 >
  • papadoc. kullanıcısına yanıt
    Kaynak?

https://talksport.com/sport/boxing/669217/tyson-fury-masturbating-licking-prepare-deontay-wilder/

• quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

https://talksport.com/sport/boxing/669217/tyson-fury-masturbating-licking-prepare-deontay-wilder/
    İmkansız.Git bodycilere sor, yerli yabancı nofap forumlarına sor.7 posta atan adamın tüm cevheri söner.Ayıptır söylemesi 2 gün içinde 5 posta attım kolumu kaldıracak dermanım yok.Ah hırhız karılar çaldınız lan tüm cevherlerimi.Söyle bu kaçıncı litre ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 11 Haziran 2020; 23:38:23 >

• papadoc. kullanıcısına yanıt

Hocam Allah aşkına böyle bişey mümkün mü adam da ciddi sallamış günde 7 defa nedir

Belkide şöyle yapiyordur mastürbasyon yapıyordur ama boşalma anında bırakıyordu yapmayı ama yine saçma böyle bişey mümkünse bizde yapalım ozaman ?

Bilmiyorum hocam röportajinda okumustum. Her gun aciklamasi yanlis olabilir wilder ile kemer macindaki gün 7 defa demis olabilir ben yanlis cevirdim sanirim

• arkadaşlar 30 dakikadır mast yapmıyorum sanırım ilahi güçlere kavuştum bakalım 1 saatin sonunda neler yaşayacam adam olmak için mast yapmayın

• la forumun yeni cevapla bölümüne ne olmuş öyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.