Bir kadının çok sevgilisi varmış... Temel bizim çapkın hatunun ağına düşmüş. Tam işe koyuluyorlar biri geliyor bir süre geçiyor, kapı çalıyor, kadın "eyvah kocam " deyip Temeli bir torbaya sokuyor... Hatun kişi kapıyı açıyor kapıyor... Her seferinde başka bir sevgilisi... İkinciyi içeri alıyor. Bir kapı sesi daha... Kadın yine "eyvah kocam" diyor, onu da bir torbaya atıyor... Açıyor kapıyı başka bir sevgilisi... Onu da içeri alıyor bir süre sonra gene kapı. Yine önce oda sonra torbaya.. Kadın tam kapıyı açıyor cidden kocası karşısında... Herif bir bakıyor evde kocaman üç torba "bunlar ne "diye soruyor... Karısı - Pazardan alışveriş yaptım hayatım! diyor. Adam gidiyor birinci torbaya sıkı bir tekme sallıyor. Torbadan "gıtgıdak" sesi geliyor... İkinciye koyuyor tekmeyi "meeee " sesi geliyor... Üçüncüye bir tekme atıyor... Ses yok... Bir tekme daha gene ses yok... Sert bir üçüncü tekme daha... Ve torbadan Temel'in sesi. -Ula hayvanoğlu hayvan ne tekme atiysin ses gelmiyse ya soğandır, ya patatestir da...
çok iyi fıkra helal olsn :D
hahaha kesinlikle güzel fıkralar çok güzeldi..
quote:
Orijinalden alıntı: eraysgt
Öğretmen sınıfa soru sorar;söyleyin bakalım,bir dalda üç kuş var,birini vurdum,kaç tane kalır? Ali kalkar ve 'hiç kalmaz öğretmenim' der.Öğretmen biraz da sinirlenerek:''Olur mu öyle şey,birini vurunca 2 tane kalır'' der.Bunun üstüne Ali:''Öğretmenim diğer kuşlar salak değil ya birini vurunca uçup kaçarlar,böylece hiç kalmaz''der.. Öğretmen:''Cevabın yanlış Ali ama düşünce tarzını beğendim'' der..
Ali kalkar ve öğretmene ''Öğretmenim,bende size bir soru sorabilir miyim?''der ve sorar; ''Yolda karşıdan üç kız dondurma yalayarak geliyor.Biri dondurmayı yalayarak,biri ısırarak,biri de emerek geliyor.Sizce bu kızlardan hangisi evlidir?'' Öğretmen biraz kızarır ama öğrencilerin karşısında rezil olmak istemediğinden cevap verir:''Emerek yiyen evlidir'' Ali:''Hayır öğretmenim,parmağında yüzük olan evlidir.Cevabınız yanlış ama düşünce tarzınızı beğendim
quote:
Orijinalden alıntı: bahadirr34
İki Diyarbakır'lı İstanbul'dan sosyetik Kadın getirtiyorlar. Kadınlarından birinin köpeği var adı cico, bunlar ilkin yemeğe gidiyorlar. Oturuyorlar yemek söylüyorlar kadınlardan biri diyor ki; -ayyy benim cicom acıkmıştır Diyarbakırlı oflaya puflaya gidiyor cicoyu arabadan alıyor getiriyor ona da bir kuşbaşı söylüyorlar. Yemek geliyor bizimkiler daha çatalı eline almadan cico lap diye bitiriyor hemen yemeğini. Kadın diyor ki; -ayyy cicom çok acıkmış, bir tane daha kuşbaşı söyleyelim Bir tane daha söylüyorlar yemek geliyor cico gene lap diye bitiriyor bu arada kadınlar lavaboya kalkıyor, makyaj tazelemek için. Fırsat bu fırsat bizim Diyarbakır'lı köpeğe bir tane tekme atıyor ve diyor ki; -ekmekle ye orispi çociii ekmekle yee :))
koptummm
Ellerinize sağlık. şehmus ve kedi sütü iç fıkraları öldürdü gülmekten.
80'lik bir ihtiyar 20 yaşındaki bir kızla evlenir.. Bir yıl sonra ihtiyar, karısını doğum yapmak üzere hastaneye getirir. Hemşire adamı tebrik eder: "Mükemmel bir şey, bu yaşta nasıl başardınız?.." "Eee!.." der ihtiyar, övünerek "Motoru sıcak tutacaksın kızım!.." Ertesi yıl genç kadın tekrar hamile kalır ve aynı hastaneye gelirler. Hemşire yine büyük bir şaşkınlık içinde; "Tebrik ederim, bu olağanüstü bir şey!.." deyince ihtiyar kıs kıs güler: "Sana söyledim kızım!.. Motoru sıcak tutacaksın daima!" diye.. Bir sonraki yıl ihtiyarın karısı yine hamiledir. Aynı hemşire ihtiyara; "Vay be ne erkekmişsin!.." demesine fırsat bırakmayan yaşlı adam: "Eeeee!!!, motoru sıcak tutacaksın diyorum ya kızım" deyince, hemşire güler.. "Ehhh!.. Artık motorun yağını değiştirseniz iyi olacak galiba.. Zira bu defaki çocuk zenci!?.."
hepside bir birinden güzel teşekkürler
bazıları güldürdü
Ulan ne adamsiniz sizin yüzünüzden metroda sesli güldüm...
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar,
"Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy.
" Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır.
"Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yinne babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim. Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus.
Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""
itfayecelik yaparken bi çocuk yurdunda yangın çıkar ve 4 ekip yangın yerine gider bu 4 ekibin birinde temelle dursun vardır.olay yerine giderler ve kara kara düşünmeye başlarlar derken dursunun aklına bir fikir gelir ve temele seslenir
- "ula temel ben yukari çikayrum sen aşağıda dur ben çatıdan uşakları sana atacağum" demiş ve yukari çıkmış dursun çocukları teker teker atmaya başlamış bir arap bir beyaz atıyomuş temelde beyazları tutuyor arapları bırakıyomuş ve dursun aşağıya bi bakmış ne görsün arap çocuklar helak olumuş temel de o arada dursuna seslenmiş
- "ula dursun yanmişleri atma vakit kaybedeyruk"
hahaha :D bisiklet fıkrası süpermiş
mesajım bulunsun
Çok zengin adam çok lüks bir restauranta gider garsona siparis olarak kirmizi et, beyaz sarap , havyar ve salata istiyorum der. Tam o sirada çok güzel bir kadin gelir ve adamin ön masasina oturur ve adamin verdigi siparisin aynisindan ismarlar. Adam yemegi yedikten sonra hesabi ister. 50 milyon hesap gelir. Adam 50 milyon da bahsis olarak toplam 100 Milyon TL birakir. Ayni hesap kadina da gelmisti Fakat kadin 100 milyon bahsis olmak üzere 150 milyon TL birakir. Bunu gören adam kadina yanasir, - Hanimefendi, afedersiniz bir sey sormak istiyorum. Benim fabrikalarimin sayisini, paramin hesabini bilemezken 50 milyon bahsis birakiyorum.Siz kim oluyorsunuz da 100 milyon bahsis birakabiliyorsunuz... Kadin adama gülümser ve, - Benim bankalarim var... der Adam, - "öylemi, ben Türkiyedeki bütün banka sahiplerini ve müdürlerini tanirim, ama sizi hatirlayamadim" der. Kadin tekrarlar, -"Benim bankalarim var, bakin size anlatiyim", Kadin dudaklarini oksayarak: "Bunlar var ya bunlar, SEKERBANK... Ellerini gögüslerine koyarak : "Bunlar da PAMUKBANK..." Elini eteginin önüne tutarak: "Burasi IŞ BANKASI ", der ... Adam -Anladim, ya bu bankalar bir gün iflas ederse" , diye sorar Kadin : -"Arkada GARANTi BANKASI var.."
:) :)
quote:
Orijinalden alıntı: Preso
Bir Japon, İstanbul'da geçirdigi bir haftanın sonunda fikri sorulduğunda şunları söylüyor:
Türkler'in evine gittiğinizde, tanımasalar da buyur ediyorlar. Siz oturmadan kimse oturmuyor. Siz sofraya geçmeden kimse geçmiyor. En iyi yere sizi oturtuyorlar. Siz yemeğe başlamadan kimse başlamıyor. Zorla her yemekten tattırıyorlar. Siz kalkmadan kimse, evin çocuğu bile sofradan kalkmıyor. Çay, kahve, meyve, ikram bitmiyor. Herkes sizi rahat ettirmek için uğraşıyor. Kumandayı elinize veriyorlar. Sırtınıza, altınıza yastık konuyor. Yorgunluktan ölseler bile siz kalkmadan kimse gidip yatmıyor. Gitmeye yeltendiğinizde bu kez bırakmıyorlar. Yataklarını veriyorlar, kendileri kanepede, koltukta yatıyor. Sonra evden çıkıyorsunuz aynı adamlar 180 derece değişiveriyor. Herkes arabasını üstünüze sürüyor. Arabanın burnunu çıkarmazsanız kimse yol vermiyor. Kornalar, küfürler. Şerit değistirmek bile mümkün değil. Yayaysanız ışık olmayan bir geçitten mümkünü yok geçemezsiniz.
Evde öyle, arabada böyle, nasıl oluyor! Bu işi çözemedim.
Allah aşkına, gülen var mı buna?
quote:
Orijinalden alıntı: G.Dos Santos
quote:
Orijinalden alıntı: Preso
Bir Japon, İstanbul'da geçirdigi bir haftanın sonunda fikri sorulduğunda şunları söylüyor:
Türkler'in evine gittiğinizde, tanımasalar da buyur ediyorlar. Siz oturmadan kimse oturmuyor. Siz sofraya geçmeden kimse geçmiyor. En iyi yere sizi oturtuyorlar. Siz yemeğe başlamadan kimse başlamıyor. Zorla her yemekten tattırıyorlar. Siz kalkmadan kimse, evin çocuğu bile sofradan kalkmıyor. Çay, kahve, meyve, ikram bitmiyor. Herkes sizi rahat ettirmek için uğraşıyor. Kumandayı elinize veriyorlar. Sırtınıza, altınıza yastık konuyor. Yorgunluktan ölseler bile siz kalkmadan kimse gidip yatmıyor. Gitmeye yeltendiğinizde bu kez bırakmıyorlar. Yataklarını veriyorlar, kendileri kanepede, koltukta yatıyor. Sonra evden çıkıyorsunuz aynı adamlar 180 derece değişiveriyor. Herkes arabasını üstünüze sürüyor. Arabanın burnunu çıkarmazsanız kimse yol vermiyor. Kornalar, küfürler. Şerit değistirmek bile mümkün değil. Yayaysanız ışık olmayan bir geçitten mümkünü yok geçemezsiniz.
Evde öyle, arabada böyle, nasıl oluyor! Bu işi çözemedim.
Allah aşkına, gülen var mı buna?
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
Çok zengin adam çok lüks bir restauranta gider garsona siparis olarak kirmizi et, beyaz sarap , havyar ve salata istiyorum der. Tam o sirada çok güzel bir kadin gelir ve adamin ön masasina oturur ve adamin verdigi siparisin aynisindan ismarlar. Adam yemegi yedikten sonra hesabi ister. 50 milyon hesap gelir. Adam 50 milyon da bahsis olarak toplam 100 Milyon TL birakir. Ayni hesap kadina da gelmisti Fakat kadin 100 milyon bahsis olmak üzere 150 milyon TL birakir. Bunu gören adam kadina yanasir, - Hanimefendi, afedersiniz bir sey sormak istiyorum. Benim fabrikalarimin sayisini, paramin hesabini bilemezken 50 milyon bahsis birakiyorum.Siz kim oluyorsunuz da 100 milyon bahsis birakabiliyorsunuz... Kadin adama gülümser ve, - Benim bankalarim var... der Adam, - "öylemi, ben Türkiyedeki bütün banka sahiplerini ve müdürlerini tanirim, ama sizi hatirlayamadim" der. Kadin tekrarlar, -"Benim bankalarim var, bakin size anlatiyim", Kadin dudaklarini oksayarak: "Bunlar var ya bunlar, SEKERBANK... Ellerini gögüslerine koyarak : "Bunlar da PAMUKBANK..." Elini eteginin önüne tutarak: "Burasi IŞ BANKASI ", der ... Adam -Anladim, ya bu bankalar bir gün iflas ederse" , diye sorar Kadin : -"Arkada GARANTi BANKASI var.."
yardın beni vallahi..
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
hahaha
fıkralar için saolun hepsi bomba
Temel ve Dursun bi gun baliga gitmisler. Kocaman denizden sadece bir tane balik cikmis. Ula napicaz napicaz derken Temelin aklina bi fikir gelmis.
Ula Dursun gel bi anlasma yapalim. Birbirimizi dudukleyelim , ilk kim bagirirsa baligi kaptirir demis. Dursun kabul etmis. Demis Temel ilk ben. Dursun agzina kuregi gecirmis , Temel baslamis. 1-2-3 ses yok Dursundan. Temel sonunda bitirmis isini. Dursun demis :