Şimdi Ara

yardımm,lütfen..elektronik son sınıf bitirme projesi arıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu proje bulmak ne kadar zormuş,herkese danışıyorum ne yaparın ne daha çok beni geliştirir bana fayda sağlar vs. herkese soruyorum,burda sizlerede sormak istedim..lütfen yardımcı olursanız sevinirim..aklınızdan ne geçiyorsa çekinmeden söyleyebilirsiniz,hani yok o çok zor,yada bu saçma sapan bunu söylemeye gerek yok vs. bişeyler düşünmeyin lütfen..

..mezun olmuş elektronikçi abilerimizden yada tecrübeli işinde uzman elektronikçi abilerimizden ve güzel düşünceleri ve fikirleri olan tüm elektronikle ilgilenen arkadaşlardan bu konu ile ilgili fikirlerini ve görüşlerini bekliyorum..

..öncelikle belirteyim; ben az-çok java programlama biliyorum..şuan da network ve data-base kursuna gidiyorum..bu 3 ü ile ilgili veri tabanlı kablosuz haberleşmeli elektronik bişeyler yapabilirmiyim,yani böyle bişey yapmayı ben düşünüyorum ama o bişey diyorum yaa o şey neee onu bi türlü belirleyemiyorum,ne yapabilirim yada ne yapmalıyım acaba,yardımlarınızı bekliyorum!

• Hocam bu işlerde tecrübem yoktur ama geçenlerde şöyle bir link bulmuştum. Bitirme projeleri yer alıyor bir sürü. İleride lazım olur diye saklamıştım. Belki size de faydası olur.

http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/ee476/FinalProjects/#s2008

Sadece 2008'e ait 42 tane proje var. Belki bu projelerin birinden esinlenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 5 Ağustos 2008; 11:51:50 >
  • teşekkür ederim dostum.Allah razı olsun..onlara ben de baktım..ama dediğim gibi benim yapmayı düşündüğüm proje konusu ndan biraz farklı konular..b en burda farklı görüşler,daha önce elektronic bitirme projesi yapan büyüklerimizin görüşlerini bekliyorum...tekrar teşekkür ederim..sağlıcakla kal.
  • İyi olduğunu düşündüğün veya ilgini çeken bir konu üzerine çalışırsan kendini daha iyi geliştirmiş olursun diye düşünüyorum. Zevk alarak çalışırsan daha başarılı olabilirsin.
  • Farklı birşeyler yapmak istiyorsun bence sen ilk önce ne yapacağını bul,takıldığın yerlerde sor..
  • hocam gerçekten haklısın bende sevdiğim bişey i ilgi duyduğum birşeyi yapmak istiyorum..mesela benim ilgi alanım daha doğrusu hoşlandığım yapmak istediğim konu haberleşme ve network konuları ile alakalı, mesela kablosuz haberleşme ile alakalı electronic ne projeler tavsiye edebilirsiniz,ben bu forumdaki arkadaşalardan bu yönde öneriler bekliyorum,veya olabilirse çok değişik gerçekten fayda sağlayacak birçok şey kazandıracak yine elektronicle alakalı proje görüşlerinide dikkate alacağım ve değerlendireceğim..inanın çok zor,insan ne yapacağını bilmiyor,bi ismini cismini belirlesem şu projeninde alsam şimdden araştırmaya bişeyler yapmaya başlayacağım..!ilginiz için teşekkür ederim!

quote:

Orjinalden alıntı: FIMIN

İyi olduğunu düşündüğün veya ilgini çeken bir konu üzerine çalışırsan kendini daha iyi geliştirmiş olursun diye düşünüyorum. Zevk alarak çalışırsan daha başarılı olabilirsin.

• ben elektronik teknikeriyim şöyle bi önerim olabilir
    otomatik park eden araba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 241

Hocam bu işlerde tecrübem yoktur ama geçenlerde şöyle bir link bulmuştum. Bitirme projeleri yer alıyor bir sürü. İleride lazım olur diye saklamıştım. Belki size de faydası olur.

http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/ee476/FinalProjects/#s2008

Sadece 2008'e ait 42 tane proje var. Belki bu projelerin birinden esinlenebilirsiniz.

Verdiğiniz bağlantıyı kaydettim. Çok teşekkürler. Güzel bir yapılacaklar listesi olabilir benim için.

• serial communication ı kablosuz yap.
    2 tane aynı cihazdan yapacaksın. Tekini bir bilgisayarın seri portuna , diğerini de diğer bilgisayarın seri portuna takacaksın. Bu 2 bilgisayar arasında senin cihazların aracılığyla wireless bağlantı kurulacak. Wireless ın frekansı 29 MHz civarı olabilir.

(sadece 2 bilgisayarla sınırlı değil tabi, bu cihazı birçok aygıta takabilirsin, ancak test etmenin en kolay yolu hyperterminalden yazı yazmak vs.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.