Bildirim
YARDIMM !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anakart değiş mesela -
Sagol cok yardımcı oldun Baska cozum yokmu ya -
arkadaşım ukalalık etme sana çözümü söyledik hoşuna gider yada gitmez demekki çözüm olsa burdaki insanlar söyler değilmi -
quote:
Orjinalden alıntı: AnseLmo82
anakart değiş mesela
Anakarti degistir demissin. (dememissin bile o cumleden onu cikardim ben)
Bi neden soylemmissin cart soylememissin curt soylememissin.
Arkadas da sana gayet guzel bir cevap vermis. UKALALIK ETME DIYOSUN
Post kasmak icin bu bolumu kullanma, burda insanlar biseyler verip biseyler almaya calisiyorlar..
Hocam carpan degistirmek islemciyle alakali bisey. Islemci carpan degistirmeye izin vermeli. Anakartinla alakali degil yani (ki carpani asagi cekmek sana bi yarar saglamicak overclock ta, yukseltmekten bahsediyorum ben)
Sen overclock yapmak icin 133Mhz olan FSB hizini arttiricaksin
-
birincisi post kasmak istesem daha farklı davranırdım yazdığım mesajlara bakabilirsin boş mesajım varmı yokmu herkesi kendinize benzetmeyin
ikinci olarak çarpan değişimi anakartla alakalıdır aynı işlemciyi mehmet328 ile 3,91 GHZ yaptık ama çıkardığımız yani işlemcinin sahibi olan Casper pc de değil çarpan fsb hiçbişeyi değişemiyosun ispatlıdır bu arkadaşım
post kasma konusunda son söz
dervişin fikri ne ise zikride o olur -
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
quote:
Orjinalden alıntı: AnseLmo82
anakart değiş mesela
Anakarti degistir demissin. (dememissin bile o cumleden onu cikardim ben)
Bi neden soylemmissin cart soylememissin curt soylememissin.
Arkadas da sana gayet guzel bir cevap vermis. UKALALIK ETME DIYOSUN
Post kasmak icin bu bolumu kullanma, burda insanlar biseyler verip biseyler almaya calisiyorlar..
Hocam carpan degistirmek islemciyle alakali bisey. Islemci carpan degistirmeye izin vermeli. Anakartinla alakali degil yani (ki carpani asagi cekmek sana bi yarar saglamicak overclock ta, yukseltmekten bahsediyorum ben)
Sen overclock yapmak icin 133Mhz olan FSB hizini arttiricaksin
Abi zaten ben yukarı cekmek ıstıyorumda 133 de degismiyo 18 de degismiyo 18 in altında locked yazıo 133 degisebilir gorunyo ama biosta baska carpan secenegı yoq
-
arkadaşlar merhaba
benim sorunum da Furko'nunki ile aynı sayılır. Asrock P4V88 anakartıma P4 2.8 CPU taktım. Şu anda bilgisayarım 1.6 olarak çalışıyor. Çarpanlar 133 Mhz ve 12. Ram'lerim 400'lük olduğu için 133 Mhz'i 200 yapmaya çalıştım. Manual olarak ayarları yaptım. Save edip bios'dan çıktım. Fakat sistem kendini boot ederken ayarları tekrar eski haline çevirdi. Değişikliklerim bir işe yaramadı. Diğer taraftan Bios bana 12 çarpanını değiştirme hakkı vermiyor. 12 çarpanı öyle kaldı. Bir iki internet gezintisinden sonra son bios sürümünü buldum. Onu yükledim ama sonuç değişmedi. Şu anda ek bir programla sorunu çözmek istiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X