Şimdi Ara

Yardımlarınızla Yeni Bir Sistem Toplayacağım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci : Intel Core i5 3570K
    Ekran Kartı : ASUS HD7870 DirectCU II GDRR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1
    Ram : CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

Merhabalar ben yukarıdaki gibi bir sistem toplamaya karar verdim fakat kafama takılan bir kaç soruda yardımınızı istiyorum.Anakart olarak UD4H ile UD3H arasında fazla bir fark var mı özellik olarak ben baktıgımda bariz bir fark göremedim.bir diğer sorum ekran kartının bir de top ibareli modeli vardı bu ne anlama gelmektedir,son sorumsa yukarıdaki bileşenlerden herhangi birisi darboğaz yaratır mı ve sistemi de yorumlarsanız sevinirim ha bir de en az kaç wattlık bir psu gerekir onu da yazarsanız cok memnun olurum.(1hdd 1 ssd 1dvd-rw kullanılacaktır.) şimdiden teşekkürler....

• Ek olarak şunu belirteyim sistem oyun için toplanacak overclok da yapılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskun_93

Anakart : Gigabyte Z77X-UD3H
    İşlemci : Intel Core i5 3570K
    Ekran Kartı : ASUS HD7870 DirectCU II GDRR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1
    Ram : CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram

Merhabalar ben yukarıdaki gibi bir sistem toplamaya karar verdim fakat kafama takılan bir kaç soruda yardımınızı istiyorum.Anakart olarak UD4H ile UD3H arasında fazla bir fark var mı özellik olarak ben baktıgımda bariz bir fark göremedim.bir diğer sorum ekran kartının bir de top ibareli modeli vardı bu ne anlama gelmektedir,son sorumsa yukarıdaki bileşenlerden herhangi birisi darboğaz yaratır mı ve sistemi de yorumlarsanız sevinirim ha bir de en az kaç wattlık bir psu gerekir onu da yazarsanız cok memnun olurum.(1hdd 1 ssd 1dvd-rw kullanılacaktır.) şimdiden teşekkürler....

Anakart iyi.TOP model fabrika çıkışı O.C ve daha iyi soğutmaya sahip model.Güç kaynağı kaç Watt ?

• Yok mu başka yardımcı olacak...
  • O işlemci o ekran kartına fazla. Ayrıca asus ekran kartları gereksiz pahalı oluyor. Senin yerinde olsam işlemciyi fx8350 yapıp ekran kartını 7950 yapardım. Oyunlarda bu şekilde daha iyi verim alırsın. Bu sisteme kaliteli bir 600 watt yeterlidir. kasa+psu olarak corsair 300r 600 watt alabilirsin.
  • anakart hakkında da yorum yapar mısınz
  • UD4H mı UD3H mı.UD3H sa neden UD3H, UD54 sa neden UD54 yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işlemciyi fx 8350 yap bu nedenle anakartta değişmek zorunda kalıcaksın onuda MSI GD55 ve ya gıgabyte 990fx yap....ekran kartınıda asus hd7950 yap

kasayıda corsair 400r al
  • çok alakasız cevaplar gelmiş malesef
  • Koca donanimhaberde yok mu cevap verecek yahu.hep alakasiz cevaplar geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benm sistemede yorum yapın yaw :http://forum.donanimhaber.com/m_72365343/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

benm sistemede yorum yapın yaw :http://forum.donanimhaber.com/m_72365343/tm.htm

Ne insanlar var arkadas.daha ne yorumu yapsinlar istiyosan facede paylas da begene basalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl sen işine bak gelmiş açtığım konuya reklam veriyor resmen Allahım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.