Şimdi Ara

Yardımlarınızı bekliyorumm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler iyi forumlar arkadaşlar,
    Babama 30 tl hattıma yüklemesini söyledim. Bayiye gitmiş (tim değil) yükletmiş. Sorunum şurada bayideki adam benim hattıma 30 tl değil, 30 tl lik paket yüklemiş. 30 gün boyunca sms ve konuşmada kullanabileceğiniz 150 tl diye. *123*85# ile bakılıyor. Ben şimdi bu paketi geri aldırabilir miyim ? müsteri hizmetlerinden veya o bayiyi nasıl şikayet edebilirim. Hak var hukuk var bu devlette. Burda 30 tl nin derdinde değilim, adamın kafasına göre paket yüklemesi adeta delirtti beni. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler.

Ekleme yapıyorum : 30 tl yi geri alma ihtimaline karşın 150 tl yi hiç kullanmadım. Tarifem Genç tarife.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan6767 -- 18 Ağustos 2012; 13:19:08 >

• Yukarı
  • Hemen tcell'i ara ..
    Muhakkak bir çaresi bulunur arkadaşım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail üzerinden Turkcell yetkilileriyle durumu görüştüm ve bakiyemi geri aldım. Aynı duruma düşen arkadaşlar için söylüyorum, nereden olursa olsun bağlantıya geçin hallederler. Büyüksün Turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan6767

Mail üzerinden Turkcell yetkilileriyle durumu görüştüm ve bakiyemi geri aldım. Aynı duruma düşen arkadaşlar için söylüyorum, nereden olursa olsun bağlantıya geçin hallederler. Büyüksün Turkcell

Turkcell'in en güzel yönlerinden birisi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiyelerinizi Bekliyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.