Bildirim
yardımlarınızı bekliyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
o zamn antishake(titreşim önleyici) özelliği olan casio gibi makinalardan almalısın -
banamodel söyleyin ugunsa alıyım :S -
tıtresım onleme ozellıgı olmayan makınemı kaldı....canon ixus 75 nikon s50 nikon s200 canonun ve nıkonun bır cok modelı.... -
CASIO EX-Z75 i önerebilirim hem ucuz hem şık..
Senin isteklerini Antishake özelliği olan makineler karşılayacaktır.CASIO'nun hemen hemen tüm modellerinde bu teknoloji var.
Tabiki Z75 de de var -
z75 ın kotu yanları:ekranı,gece cekımlerı,fotografta netlik....
ıyı yonlerı:seklı hos,kullanıslı,bascek ıcın ıdeal,video kalıteli,fıyatı:) -
quote:
Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit
ıyı yonlerı:seklı hos,kullanıslı,bascek ıcın ıdeal,video kalıteli,fıyatı:)
Güzel özetlemişsin valla hidrojenperoksit
Bu arada Nikon S50 kullanıcısımısın yoksa almayı mı düşünüyorsun.Birkaç ufak sorum olacak -
sagolun arkadaşlar kafam karıştıanlamıyorum hiç amnetligeöenmveriyorumsizindüşündügünüzbir modeli söyleyin tasarımıdagüzel bişey gidip alıcam -
dostumalet 1 hafta once elıme gectı nıkon s50 kulanıyorum...daha oncede arkadasımda vardı ondan ınceleyıp arastırıp aldım....tabı bır cok makıne kullanmıs bırıyım..ilk makınem degıl
quote:
Orjinalden alıntı: PyRRhiC
quote:
Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit
ıyı yonlerı:seklı hos,kullanıslı,bascek ıcın ıdeal,video kalıteli,fıyatı:)
Güzel özetlemişsin valla hidrojenperoksit
Bu arada Nikon S50 kullanıcısımısın yoksa almayı mı düşünüyorsun.Birkaç ufak sorum olacak
-
bu arada arkadasa onerım nıkon s50 canon ixis 75 bu ıkı modelın ekranları 3 ınc ve 230.00 pıxel.....olympus mju 820 nıkon s200(kucuk ve zarif)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X