Şimdi Ara

Yardiminiza Ihtiyacim Var [TM 2K]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12. sinifim. sene basindan beri hedefim ankara hukuktu ama hukuk tm-3 olunca zor gozukse de tm-1'de ilk 2.000'e girmek istiyorum. netlerim bir suredir pek degismedi. belki mat-2 calistigim icindir bilemiyorum. sizce nasil calismaliyim, hala sansim var mi falan yol gostermenizi istiyorum. ortalama olarak zaman denemesinde vs.

tr: 35
    mat: 35
    sos: 30
    fen: 5-10

turkceden yazim yanlisi ve bir iki tane paragraftan gidiyor ona pek yapacak bir sey yok. mattan dikkat hatalari ve bazen bir iki tane zor soru oluyor. geometri genelde full ya da 1 yanlis falan cikiyor cok kasmazlarsa. sosyalde ise cografyayi biraz hallettim ama su tarih belasinin ne olacagi hic belli degil. bi denemede full bi denemede 6 yanlis cikabiliyor bu konuda tavsiyenize ihtiyacim var.

lys mat konusunda ise dershanede dinledikten sonra once simetriden calisip sonra fem beyaz soru bankasindan konuyu cozerek binoma kadar geldim. ayrica okulda dinleyip ayni sekilde calisarak da otf, limit ve turev alma bitti. edebiyat adina pek bir sey yapmadim. ygs'den sonra mat-2'den sadece soru cozup edebiyat kasmayi dusunuyorum. ilk 2k icin hic sansim yok mu varsa ne yapmaliyim ygs mi calismaliyim su an mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum iyi gidiyorsun da edebiyatı boşlama biliyorsun bu sene edebiyatın önemi biraz daha arttı hele hele hukuk tm3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

12. sinifim. sene basindan beri hedefim ankara hukuktu ama hukuk tm-3 olunca zor gozukse de tm-1'de ilk 2.000'e girmek istiyorum. netlerim bir suredir pek degismedi. belki mat-2 calistigim icindir bilemiyorum. sizce nasil calismaliyim, hala sansim var mi falan yol gostermenizi istiyorum. ortalama olarak zaman denemesinde vs.

tr: 35
    mat: 35
    sos: 30
    fen: 5-10

turkceden yazim yanlisi ve bir iki tane paragraftan gidiyor ona pek yapacak bir sey yok. mattan dikkat hatalari ve bazen bir iki tane zor soru oluyor. geometri genelde full ya da 1 yanlis falan cikiyor cok kasmazlarsa. sosyalde ise cografyayi biraz hallettim ama su tarih belasinin ne olacagi hic belli degil. bi denemede full bi denemede 6 yanlis cikabiliyor bu konuda tavsiyenize ihtiyacim var.

lys mat konusunda ise dershanede dinledikten sonra once simetriden calisip sonra fem beyaz soru bankasindan konuyu cozerek binoma kadar geldim. ayrica okulda dinleyip ayni sekilde calisarak da otf, limit ve turev alma bitti. edebiyat adina pek bir sey yapmadim. ygs'den sonra mat-2'den sadece soru cozup edebiyat kasmayi dusunuyorum. ilk 2k icin hic sansim yok mu varsa ne yapmaliyim ygs mi calismaliyim su an mesela?

hocam bildiğim tek şey lys çalış ygs de ne yapıcaksın sanki deneme çöz bence.benim hedefim 27K ama böyle düşünüyorum diğer arkadaşları dinkersin ben yine görüşümü belirttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: anka126

dostum iyi gidiyorsun da edebiyatı boşlama biliyorsun bu sene edebiyatın önemi biraz daha arttı hele hele hukuk tm3

dostum o yuzden hukuktan vazgectim. tm-1'den girmeye karar verdim cunku sozelim pek iyi degil. ama edebiyat icin de en azindan tanzimata kadar calismak var aklimda ygsye kadar tesekkur ederim.

@mendie
    sagol hocam yorumun icin. umarim sen de istedigin yeri kazanirsin. ben de ygsden acaba fen calissam mi diye biraz ikilemdeyim ama lys daha onemli tabi ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam edebiyatin önemi artti ama %25 den %28 e artti . Ygs Fenin %5 lik etkisini dusundugumuzde %3 fazla bir etki sayilmaz . Ayrica cogu kisi bu yuzden Matematigi boslayip Edebiyata agirlik verecek ve bizim yapacagimiz Matematik netleri cok fazla one atar bizi . Bu bir taktik savasi oldu iyiden iyiye . Ygs netlerimiz neredeyse ayni ama benim hedef Ozyegin veya Yeditepe Hukuk .

Tarih icin soru bankasi bitirip kaliteli bolum denemesi alman yeterli . Yanlislarinin uzerine git cunku Tarihte cikacak soru formlari bellidir sadece soruyu evirip cevirip sorarlar .
    Ilk 2000 icin bu netler Ygs icin yeterli ama onemli olan bildigin gibi Lys . Senin yerinde olsam Ygsde bolum denemesi + eksik konu taramasi + lys yapardim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10k civari laptop tavsiyesi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.