Şimdi Ara

Yardımınıza İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm Bir Sorunum Var Size Söylemek İstedim Biraz Garip Ama Ben 19 Yaşındayım Ve Yaklaşık 6 Yaşımdan Beridir Dövüş İle Uğraşıyorum İşin Yanı Biraz Garip Sokakta Yürürken Telaş İçerisinde Yürüyorum Neden Bilmiyorum Sanki Biriyle Kavga Edicekmişim Gibi Hissediyorum Ve Etrafta Biriyle Bakıştığım Zaman Kavga Edicekmişim Gibi Ve Etraftaki İnsanların Hepsi Bana Saldırcakmış Gibi Hissediyorum Özellikle Kalabalık Ortamlarda Nedeni Ne Olabilir Anlamış Değilim Napmam Lazım Sizdede Oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 16 Mart 2019; 16:56:35 >

• Bundan başka böyle düşündüğün bir olay var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krotoskreo

Bundan başka böyle düşündüğün bir olay var mı
    Vallaha Her Yerde Kavga Edicekmişim Gibiyim Fazla Adrenaline Giriyorum Her Halde Biri Bana Baktığı Zaman Yanlış Anlıyorum Özellikle Kalabalık Ortamlarda
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Yani eğer her olayı böyle düşünüyorsan ve insanlara güvenemiyorsan şizofreniye bir araştır derim
    Not:Dalga geçmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krotoskreo

Yani eğer her olayı böyle düşünüyorsan ve insanlara güvenemiyorsan şizofreniye bir araştır derim
    Not:Dalga geçmiyorum.
    Yok Hocam Olabilir :) İnsanlarada Pek Fazla Güvenemiyorum
  • madem yardım istiyorsun açık adres ver seni gelip bi dövelim yersiz yere de stres yapmamış olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BDFB2BE8F

madem yardım istiyorsun açık adres ver seni gelip bi dövelim yersiz yere de stres yapmamış olursun
    Dostum Konu Farklı Dayak Yemek İstiyorum Demedim De Zaten Yemem Biraz İmkansız Sadece Telaş Yapıyorum Dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Yardımınıza İhtiyacım Var
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.